8 Cele mai bune animale de companie exotice pentru copii

Distractiv gerbils iubitor

Odată ce ați decis să adoptați un animal de companie exotic pentru copilul dvs., veți dori să alegeți unul care este probabil atât de blând și ușor de manevrat. De asemenea, animalele de companie pentru copii ar trebui, de asemenea, să fie capabili să se ocupe de un copil uneori zgomotos și rambunptiv. Iată o privire la opt dintre cele mai populare animale de companie pentru copii, inclusiv unele elemente de bază despre ceea ce acestea necesită de la îngrijitorii lor.

Bacsis

Ca și în cazul oricărui animal de companie, adulții trebuie să supravegheze interacțiunile dintre copii și Animale exotice. Este important să-i înveți pe copii să-și spele mereu mâinile atât înainte, cât și după manipularea animalelor de companie de orice fel pentru a preveni transmiterea bolilor în ambele direcții. De asemenea, fiți pregătiți să preluați îngrijirea primară a animalului de companie.

19 Considerații pentru alegerea unui animal de companie exotic
01 din 08

Mai mare, mai puțin skittish, mai mult, și mai ușor de manevrat decât multe Alți rozătoare, Acest lucru este adesea trecut cu vederea animal de companie Extrem de inteligent. Șobolanii au personalități unice și dragoste pentru a juca cu jucării și puzzle-uri. Ei nu au o reputație de mușcătură, care este un pro. Șobolanii trebuie păstrați în perechi și au nevoie de a cușcă mare. Deși sunt nocturne, ele tind să se adapteze oarecum la programul dvs.

Singura provocare cu șobolanii poate fi stigmatizarea nedreaptă asociată cu pisicile asemănătoare necurajenței, pot urina marca atunci când se rătăcesc, inclusiv pe mâini. Dar șobolanii sunt de fapt curate animalele care se mândresc de mai multe ori pe zi. Dacă vă plac cozile fără păr, îi veți iubi - și așa vor fi copiii voștri.

Prezentare speciala

Lungime: 15 până la 19 inci

Greutate: 14 până la 25 uncii

Caracteristici fizice: Păr scurt pe corp, părul fără coajă de culoare lungă coadă de culoare poate fi alb, scorțișoară, albastru sau negru

  • 02 din 08

    În general, destul de tâmpenie și ușor de manevrat ușor, porcii de guinee rareori mușcă. Ei vă cunosc rutinele și sunt destul de receptive, ceea ce ține copiii interesați. Ei au tendința de a fi activi pe tot parcursul zilei și nopții, astfel încât acestea sunt mult mai probabil să fie treaze alături de copii.

    Păstrat în perechi, porcii de la Guineea au nevoie de un spațiu mare de locuit. Ei sunt îndrăgostiți și afectuos - ei iubesc să fie animale de companie și zgâriate. Porcii Guineei sunt destul de energici și chiar se bucură de alergarea într-o minge de hamster mare pentru a obține exerciții fizice. Pentru o durată lungă de viață sănătoasă de cinci până la opt ani, hrăniți alimentele proaspete pentru a-și satisface nevoile de vitamina C.

    Prezentare speciala

    Lungime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 25 la 42 uncii

    Caracteristici fizice: Corp rotund, cap mare, strat pufos, fără coadă, floppy "petal" urechi - solid sau patch-uri, strat de culoare de la alb la aur la liliac la negru

  • 03 din 08

    Gerbilurile pot necesita o anumită răbdare atunci când încearcă să le îmbrace, dar pot deveni destul de prietenoși cu manipularea regulată. Ele sunt sociale, astfel încât acestea să fie păstrate în perechi sau mai bune, grupuri mici. Chiar dacă nu sunt manipulate mult, piesa lor este distractiv să se uite. Gerbils trec prin mai multe cicluri de somn / trezire peste 24 de ore, mai degrabă decât să dormim toată ziua sau toată noaptea.

    Alerta: Trebuie să se îngrijească faptul că un copil nu apucă niciodată un gerbil de coada - dislocarea și cozile sparte sunt foarte dureroase și leziuni permanente pentru gerbili.

    Prezentare speciala

    Lungime: Corpul de 4 inci, coada de 4 inci

    Greutate: 2 până la 4 uncii

    Caracteristici fizice: Coada lungă cu tufa, urechile ascuțite - solid sau patch-uri Culoare de la aur la alb, albastru, liliac și gri

  • 04 din 08

    Bărbatul Bearded

    "Beardiile" sunt reptile blânde. Mai aproape de geckosul moale, dragonii barbă nu mușcă în mod obișnuit și sunt dimensiunea perfectă pentru mâinile mici. Aceste șopârle se bucură de a mânca o gamă largă de insecte, viermi, legume cu frunze și bucată de fructe ocazionale. Un dragon barbă iubește să stea pe umărul copilului, în timp ce temele se completează. Ele sunt foarte liniștite, nu au un miros și să trăiască până la 20 de ani. Odată ce ați configurat în mod corespunzător carcasa lor, ei nu necesită multă gestionare.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18-22 inci

    Greutate: 10 până la 18 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul aplatizat, bronz la galben-gât

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Șoarecii sunt destul de ușor de îngrijit și nu au nevoie de o casă mare. Un grup de șoareci de sex feminin va trăi de obicei fericit și va fi destul de distractiv cu jocul lor.Șoarecii sunt foarte rapizi și agili - au tendința de asemenea să fie skittish, deci sunt mai dificil pentru copii să se ocupe. Pentru majoritatea copiilor, ele sunt mai bune ca un "aspect, dar nu atingeți" animal de companie. Șoarecii sunt cei mai activi noaptea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 1 până la 7 inci

    Greutate: 1 la 1.5 uncii

    Caracteristici fizice: Coaja lungă de coadă alb, maro și gri

  • 06 din 08

    Leopard Geckos sunt printre cele mai ușoare reptile pentru a avea grijă în mod corespunzător, dar trebuie să mănânce insecte vii - nu mănâncă legume sau alte plante. Ele sunt destul de docile și permit copiilor să se ocupe cu o atingere blândă. Ei nu au tendința de a mușca, mai ales atunci când sunt ridicate de la o hatchling de câteva săptămâni. Deși pot fi ținute, ele nu sunt la fel de receptive ca animalele de companie mamifere.

    Aceștia mici șopârle Nu mirosi și sunt foarte liniștiți. Două geckuri leopard pot fi păstrate într-un rezervor destul de mic. Deși nu au nevoie de o lumină specială de producție UV, ei încă mai solicită o investiție într-un rezervor stabilit.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Pielea bumpy, burta netedă, pete leopard

  • 07 din 08

    Hamsterii nu necesită mult spațiu și ar trebui să fie ținute singure. Hamsterii devin, în general, destul de tâmpeniți cu manipularea pacientului și chiar interacționează puțin cu copiii. Toate hamsterii sunt nocturne, deci nu se vor adapta la programul dvs. - ar putea fi foarte somnoros atunci când copiii vor să joace. Din păcate, un hamster somnoros pare mai înclinat să muște, dar numai în auto-apărare. Hamsteri pitici au devenit din ce în ce mai disponibile, deși dimensiunea lor mică le face mai puțin supuși manipulării decât Hamsteri siriene.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 4 până la 7 uncii

    Caracteristici fizice: Stut cu picioare scurte și picioare largi - haina lungă sau scurtă, colorată neagră, gri, miere, alb, maro, galben sau roșu

  • 08 din 08

    Gandacii nu sunt drăguți sau cuddly și nu sunt interactivi sau receptivi ca mamiferele. Și totuși insectele sunt fascinante, totuși. Acestea sunt cele finale în animale de companie cu întreținere redusă, ceea ce le face oarecum ideal pentru copii. Ele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate și, în general, destul de docile, dar ele sunt complet nemulțumite de atenție.Dacă copiii se plictisesc cu ei, nu există prea multe lucruri pentru a prelua!

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 până la 3 inci

    Greutate: Până la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Shiny Brown Corp în formă de ovală - nu aripi - o singură pereche de antene - bărbați sporturi mari

  • Păsările mari ca papagalii sunt prea multă muncă și reprezintă un pericol potențial pentru copii, deoarece folosesc ciocuri puternice, ascuțite pentru a explora. Animalele cu quill-uri ascuțite, cum ar fi arici, vor reprezenta, de asemenea, o amenințare. Indiferent de animalul pe care îl alegeți, asigurați-vă că îl obțineți dintr-o sursă de reputație care poate atesta sănătății sale. Orice animal care este în durere este mai probabil să muște un copil sau să acționeze în auto-apărare.

    Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune animale de companie exotice pentru copii