Carolina dog: profil de rasa

Câine Carolina în iarbă

Câinii din Carolina au măturat Internetul, câștigând în popularitate și faimă. Ele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de "Dingoes American" sau "Dixie Dingoes" din cauza asemănării lor cu celebrul Australian Dingo. Dar, mai degrabă decât de a fi din pământ în jos, această rasă este de fapt descendentă de la câinii sălbatici găsiți în Statele Unite.

O rasă relativ nouă la domesticire, câinii Carolina sunt cunoscuți că sunt însoțitori extrem de loiali pentru oamenii cu care se leagă. Ei au o mentalitate puternică de pachete, astfel încât să fie aproape de unitatea de familie este o necesitate pentru aceste animale de companie atletice, energetice.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sportiv

Înălţime: 18 până la 20 de centimetri

Greutate: 30 la 55 de lire sterline

Coat și culoare: Strat scurt, dense în bronz, galben, negru, roșu sau o combinație a acestor culori

Speranța de viață: 12-15 ani

Caracteristicile câinelui Carolina

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria câinelui Carolina

Câinele Carolina se crede că a venit în Statele Unite prin trecerea prin strâmtoarea Bering, când comercianții au venit din Asia în America de Nord. De-a lungul anilor, câinii individuali au scăpat, devenind ferme și migrează treptat spre sud-estul Statelor Unite. Astăzi, rasa a devenit cunoscută sub numele de câine Carolina.

Descendenții acestor câini care au început viața în nordul îndepărtat al continentului nord-american pot fi găsite în continuare sălbatic în Georgia și Carolina de Sud, de obicei printre pădurile de pini sau în apropierea mlaștinilor.

ADN-ul lor conține trăsături de la baza copacului familiei canin, adică câinele Carolina este o rasă foarte primitivă și se poate asemăna cu tipul și aspectul câtorva dintre cei mai vechi canini. Rămășițele câinilor Carolina au fost găsite chiar în vechile locuri de înmormântare native, sugerând că acești câini au fost păstrați ca animale de companie în timpul acestor ori în urmă.

Rasa a fost redescoperită în anii 1970 de dr. I. Lehr Brisbin, care le-a dat numele "Carolina Dog."Din 1996 au fost o rasă înregistrată de UKC, sau Unit Kennel Club. Ele nu sunt recunoscute oficial de AKC ca încă. Cu toate acestea, în 2017 au fost listate în serviciul de acțiuni al Fundației AKC, care este un indicator că rasa lucrează pentru recunoașterea oficială.

Carolina Dog Care

Din cauza originii lor sălbatice, acești câini au o mentalitate intensă de pachete. Acest lucru nu numai că se îndreaptă spre alți câini, ci și la oameni. Ca rezultat, aceste animale de companie nu fac bine cu o viață solitară.

Câinele Carolina este precaut de străini și este în mod natural timid, dar odată ce se leagă de omul lor sunt foarte loiali. Mulți oameni spun că fac prieteni minunați, iubitoare și devotați. Ei iubesc unitățile familiale mari și se joacă foarte bine cu copiii și alte animale de companie, mai ales dacă sunt introduse la o vârstă fragedă.

Țineți cont de faptul că acești câini au o forță puternică de pradă, deci veți dori să le urmăriți în jurul lor în jurul animalelor și animalelor de companie mai mici.

Deși câinii Carolina sunt independenți, ei nu se ocupă de bine de izolare. Amintiți-vă că sunteți acum pachetul său și un pachet se îmbină împreună.

Dacă vă uitați la adoptarea unui câine Carolina, dați serios gândirea la cât timp veți fi cu puii voștri. Un câine izolat Carolina este unul trist. Câinii care sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp pot lupta cu plictiseala sau stresul, care se manifestă adesea în comportamente distructive sau perturbatoare și anxietate de separare.

În ciuda aspectului lor atletic, această rasă nu este cunoscută pentru că au energie excesiv de mare. Cu toate acestea, acestea necesită cu siguranță exerciții regulate și sunt cele mai potrivite pentru o casă cu o curte pentru a juca și a rula. Plimbările zilnice sunt o necesitate pentru a vă menține câinele Carolina sănătos și fericit.

Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și uneori pot avea o lovitură încăpățânată. Cu toate acestea, ei au, de asemenea, dorința de a vă mulțumi, adică că răspund bine la instruirea cu armarea pozitivă. Din cauza cadrului lor agil și a inteligenței ridicate, câinii din Carolina folosesc adesea la competitivitate Agilitate sport și vânătoare.

Această rasă are o natură suspectă atunci când se confruntă cu fețe nefamiliare, făcându-l un câine de protecție excelent. În ciuda acestui fapt, acești pui nu sunt cunoscuți deseori. Ele sunt protectoare, dar nu agresive - ceea ce adaugă la apelul lor ca un animal de companie de familie. În timp ce nu sunt prea afectuosi, sunt extrem de loiali și jucători.

Acești câini sunt, de asemenea, cunoscuți că sunt curați și de fapt se spală mult ca și pisicile. Dogul Carolina, cu toate acestea, aruncă o mulțime, în special în timpul schimbărilor sezoniere. În lunile mai reci, acești câini vor crește într-o haină mai groasă, mai caldă. Când vremea mai caldă se rotește, vor vărsa acest lucru. Ca rezultat, această rasă nu este de obicei o alegere excelentă pentru Oameni sensibili la alergie.

Datorită vărsării și a straturilor, asigurați-vă că ați scăldat în mod regulat și periați această rasă. Hainele lor schimbătoare le permit să se adapteze la cele mai multe climate, fie la rece, fie fierbinți. Totuși, ei trebuie să trăiască în interior și nu ar trebui să rămână în afara. Nu numai că acest lucru va fi dur pe puști când vine vorba de climă, dar amintiți-vă că acești câini sunt foarte atașați de pachetul lor. Lăsându-i afară ar putea să le facă izolate și deprimate.

Probleme comune de sănătate

Câinii din Carolina sunt destul de sănătoși și nu sunt predispuși să aibă anumite boli sau probleme de sănătate. S-a constatat că unele sunt sensibile la Ivermectin (utilizate pentru tratarea acarienilor și paraziților intestinali), totuși, discutați cu medicul veterinar înainte de a le oferi acest tip de medicamente.

Dieta și nutriția

Dieta câinelui Carolina ar trebui să semene foarte mult cu ceea ce ar mânca în sălbăticie. Oferindu-le de înaltă calitate sau hrană de casă ar fi cea mai bună. Dacă sunt depășiți, acești câini se pot lupta cu obezitatea. Prin urmare, asigurați-vă că nu le-ați depășit sau să le dați prea multe tratamente.

Adresați-vă medicului veterinar pentru anumite cerințe alimentare pentru câinele dvs. și stilul său de viață. Fiecare poate fi diferită în funcție de greutate, dimensiune și vârstă.

20 de rase de câine populare medie
PROS
  • Anexa loială la adulți și copii

  • Cunoscut pentru a fi curat și aproape de pisici în obiceiurile de îngrijire

  • Un supraveghetor excelent, dar fără tendințe agresive

Contra
  • Ele nu fac bine în izolare sau atunci când sunt separate de pachetul lor

  • Ei au o acționare puternică de pradă, astfel încât acestea nu pot fi potrivite pentru gospodăriile cu animale mai mici

  • Valori grele, în special la schimbarea sezonului

Unde să adoptați sau să cumpărați un câine Carolina

Această rasă poate fi mai frecventă în zona dvs. decât vă dați seama. Dacă căutați un câine Carolina pentru a vă apela propria dvs., asigurați-vă că ați verificat întotdeauna agențiile locale de adopție și salvare. Unii nu pot să-și dea seama că au câini de carolina, deoarece mulți sunt confundați cu mutts sau amestecuri necunoscute. Dacă căutați câini Carolina cu acuratețe sau amestecuri puternice de câine Carolina, asigurați-vă că ați verificat cluburile, crescătorii și salvările enumerate mai jos.

Un loc fantastic care să înceapă este la rețeaua de salvare a câinilor de salvare Carolina. Aici, enumeră toți câinii Carolina cu care lucrează cu care au nevoie de salvare din adăposturi. Fiecare dintre acești pui are o familie favorabilă iubitoare și sunt disponibile în diferite zone de-a lungul U.S. Dacă nu există câini de carolina în apropierea dvs., asigurați-vă că ați contactat și cercetați salvările locale.

Unele resurse bune pentru a începe cu includerea:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Câinele Carolina poate fi doar epitomul celui mai bun prieten al unui bărbat: loial, jucăuș, protector și întotdeauna pentru o aventură. Pe măsură ce contemplați obținerea unui câine, asigurați-vă că ați pus o cercetare atentă în rasa pe care o selectați.

Deși câinele Carolina face un partener minunat, nu este un câine pentru toată lumea. Asigurați-vă că le puteți da timpul, atenția și exercițiile de care au nevoie. Amintiți-vă că acești câini trebuie să fie cu pachetele lor și că au nevoie de timp și atenție pentru formare și exerciții fizice. Asigurați-vă că vorbiți cu crescătorii sau cu alții care au câini de carolina pentru a vă simți pentru ceea ce este într-adevăr place să trăiți cu unul. Cu o cercetare atentă, orice pui pe care l-ai ales, fără îndoială, să fie următorul tău cel mai bun prieten.

De asemenea, ați putea fi interesați să aflați mai multe despre aceste rase similare:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Carolina dog: profil de rasa