10 Cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor

10 cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor

Dacă vă îndreptați în Lumea de reproducere a câinilor, dar nu sa alăturat oricărui lucru Câine pentru reproducere - vă lipsesc destul de distractiv. Fii sfaturi, imagini cu catelus drăguț sau informații despre gunoi; E totul pentru tine pe aceste forumuri. Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați!

Un punct important de luat în considerare aici este că nu trebuie să ai un câine să se alăture. Fie că sunteți un admirator de animale, un crescător viitor sau un ameliorator veteran, oameni pe Câine de reproducere a câinilor sunt destul de suport. Partajarea informațiilor cu colegii de crescători și învățarea despre experiențele lor ar putea fi, fără îndoială, o decizie excelentă pentru afacerea dvs. Totuși, aveți câteva întrebări? Vom răspunde la totul pentru dvs. Pur și simplu citiți de-a lungul!

Ce sunt forumurile de reproducere a câinilor?

Forumul de reproducere pentru câini reunesc toți iubitorii de câini, crescătorii și viitorii proprietari de animale de companie într-o singură platformă. Nu există restricții privind cine se poate alătura, care poate ajuta, și toată lumea este considerată egală. Poate fi benefic dacă renunți doar să vă spălați câinii, deoarece aceste forumuri sunt pline de tone de sfat. Fi a Întrebarea legată de sarcină sau o problemă diferită de sănătate, majoritatea crescătorilor sunt destul de utile pentru aceste forumuri. Aceste forumuri sunt împărțite în secțiuni mici, astfel încât să puteți ajunge rapid la firul dorit. Deși puteți posta întrebarea dvs. pe forum, există o șansă o întrebare similară a fost deja întrebată, astfel încât să vă poată economisi timp prețios.

Puteți găsi chiar un crescător pentru câinele dvs. dacă nu sunteți confortabil în reproducerea câinilor. Cele mai multe dintre aceste forumuri vă permit să discutați cu membrii în mod privat, astfel încât să puteți crea o întâlnire rapidă. Doar un preț mic pentru a plăti pentru un mic sfat pentru a începe viitoarea carieră de reproducere. Un alt lucru pe care îl puteți obține prin aderarea la forumurile de reproducere pentru câini este la Faceți publicitate afacerii dvs. de reproducere. Dacă sunteți deja câini de reproducere, puteți să vă comercializați rapid afacerea dvs. de crescători. Tot ce este nevoie este să vă înscrieți pe câteva forumuri, răspundeți la interogările oamenilor, construiți o marcă și acolo! Apoi, să abordăm în cele din urmă întrebarea pe care ați venit-o și vă prezentați la unele dintre cele mai bune forumuri de reproducere online.

Top 10 cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor

Gata să se alăture unui forum de reproducere? Dacă executați o căutare rapidă pentru unul pe Google, probabil că veți fi confundat de numărul de opțiuni pe care le veți avea. Lucky pentru tine, am compilat deja o listă cu unele dintre cele mai bune comunități de câine de pe Wide Web! Destul de chit chat, aici este lista noastră de cele mai bune forumuri de reproducere pentru câini:

1. Petforums

Există un câștigător clar când vine vorba de cea mai bună comunitate de reproducere a câinilor - Petforums. Deși originare din Marea Britanie, Petforums a fost acasă la mulți iubitori de animale de companie din întreaga lume. Crescătorii de animale întreabă toate tipurile de întrebări acum și apoi, care sunt răspunsate de Gurus aproape instantaneu.

Petforums găzduiește mii de spectatori aproape în fiecare zi. În ciuda faptului că unul dintre cele mai bune lucruri despre Forumul de sănătate pentru animale de companie este că ei susțin nou-veniți. Indiferent dacă este vorba despre o întrebare pentru medicina câinelui sau să aveți grijă de un pui gravid, ei vă vor întâmpina cu brațele deschise.

De îndată ce ați aterizat pe site-ul lor, veți fi întâmpinați de mai multe fire informative din partea de sus a paginii. Crescătorii pot folosi informația ca Teste de sănătate, Responsabilități sau poate cum puteți folosi forumul pentru binele tău. Căutați toate interogările dvs. și vă alăturați crescătorilor dvs. într-o aventură distractivă!

2. Forumul online Dogz

Forumul online Dogz este încă o nouă comunitate de conducere de la Australia. Platforma se mândrește cu o comunitate strânsă, dar susținută de crescători de câini puri. De la o privire rapidă, platforma este destul de activă. Există câțiva alți crescători de animale de companie care pun întrebări și ajutându-i pe alții, răspunzând la astfel de întrebări.

Există un fir fixat pe forum, care este un dicționar pentru toți termenii implicați în câinii de reproducere. Firul însuși se poate dovedi a fi destul de util dacă sunteți un newbie pe măsură ce nu trebuie să căutați totul acum și apoi. Pur și simplu uitați-vă prin rase și începeți cercetarea.!

Câinii de reproducere pot fi greu dacă sunteți singuri. Ei bine, comunitatea are un post în fiecare lună în care crescătorii de câini pot vorbi despre așternuturile lor. Platforma are, de asemenea, mai multe postări legate de bunăstarea și sănătatea de câini de reproducere, care pot fi destul de utile pentru puii dvs.

3. Forumul Champdogs

Champdogs sunt mai mult decât un forum de bord de mesaje. Acest site de crescător de câini are tot ce ați putea dori - Faceți publicitate, chat cu crescătorii de câini, obțineți sfaturi, întâlniți crescătorii - și altele. Forumul găzduiește peste 20 de mii de crescători într-o singură zi și este unul dintre cele mai mari forumuri care există în Marea Britanie.

Mai mult, întregul forum este împărțit în panouri de mesaje de câine. Toate întrebările intră în panourile lor relevante. Deci, dacă ar trebui să puneți o întrebare legată de sănătate, nu ar fi spamat cu anunțuri de gunoi; Vizualizați numai întrebările legate de sănătate!

Creșterea câinilor este o sarcină complicată, dar necesită marketingul adecvat. Din fericire pentru tine, Champdogs vă oferă opțiunea de a crea un site web împreună cu contactarea cu alți crescători de animale de companie. Deci, dacă ați fi făcut să faceți publicitate online, nu putea fi mai ușoară.

Forumul de reproducere a câinilor - Definiție
Utilizați forumuri de reproducere pentru câini la rețea și învățați de la alți crescători.

4. Întrebați un crescător

Dacă aveți o mulțime de întrebări specifice de reproducere a câinelui, există o șansă foarte mare întrebarea dvs. este deja întrebată Întreabă a Crescător. Site-ul web a pus toate întrebările din categorii Pentru a vă ajuta să vă ușurați și deschideți numai secțiunea pe care vă place.

Există întrebări specifice de rasă pe platformă. Deci, dacă așteptați cu nerăbdare un forum de sănătate pentru animale de companie Collele de frontieră, Cereți un crescător are secțiunea sa. Tot ce trebuie să vă alăturați este să vă conectați și sunteți bine să mergeți și să deveniți membru.

Altele decât întrebările care sunt răspunse sau sunt din articole, forumul vă permite, iubitorii de animale de companie, pentru a da răspunsuri, de asemenea. Deci, dacă sunteți dispus să împărtășiți niște cunoștințe, puteți vorbi și cu colegii de crescători.

5. Câine de chat Forums

Câine de chat Forums vă interesează cu siguranță dacă sunteți în căutarea unor crescători prietenoși, cu experiență online. Există sute de întrebări răspunse pe platformă, care sunt împărțite și în mai multe secțiuni. Chiar dacă nu aveți în minte o întrebare de reproducere, puteți să vă conectați și să ajutați alți utilizatori cu interogările lor.

Una dintre cele mai interesante caracteristici este lista "utilizatorilor online". Puteți răsfoi ce fac prieteni de crescător al colegilor dvs. pe forumuri și se alătură aceleiași conversații. Această caracteristică vă poate ajuta să rămâneți în contact cu un prieten pe care l-ați legat pe platformă în sine.

Ca proprietari de animale de companie, suntem sceptici de a avea încredere în străini online pentru sfaturi despre câinii noștri. Dog chats forum are propriul său consiliu de lider, care vă va permite să vedeți cât de credibilă este utilizatorul dvs. Din păcate, puțini membri mențin această caracteristică. Cu toate acestea, puteți să vă întrebați și să verificați recenzia utilizatorilor disponibili

6. Forumul Labrador

Cine nu iubește Labradors? Ei bine, să crească pe această dragoste pentru Labradors, există un întreg forum dedicat acestei rase drăguțe numită Forumul Labrador. Este unul dintre cele mai apreciate forumuri de câini pentru reproducere și păstrate în viață de iubitorii de labradori din întreaga lume.

Fie că te gândești la reproducerea cățea sau de tine Stud, Există sfaturi pentru ambele. Altele decât posturile fixate de reproducere, puteți pune orice întrebare legată de laboratoarele pe forum. Deși există mai puțină activitate pe Forumul de crescător de câini recent, iubitorii de pui încă păstrează forumul și alergând, răspunzând la întrebările generoase.

7. Câine Forums

Dacă sunteți în căutarea unui forum general de câine cu o valoare mare, Câine Forums ar trebui să aveți definitiv lista dvs. Este tot în comunitate care păstrează astfel de discuții în viață. Norocos pentru tine, ca un crescător, există tone de articole informative și fire cu multe răspunsuri pentru a vă ajuta!

De la estimările recente, site-ul web grele în mii de noi vizitatori în fiecare zi. Ca crescător, s-ar putea să fiți conștienți de ce produse pe care ar trebui să le utilizați și nu ar trebui să. Există o secțiune separată pentru recenzii de produs pe care le puteți folosi pentru a obține cele mai bune produse de câine acolo.

Încă îngrijorați că nu sunteți la forumul potrivit? Bine, Câine Forums permite doar posturi și sfaturi pentru a fi comentat pe forumurile lor. Domeniul de aplicare vertical, compania-mamă, are mai multe alte forumuri, deci sunteți în mâinile bune în ceea ce privește sfatul de reproducere a câinilor.

8. Dogforum.Co.Regatul Unit

Nu fi confundat cu numele forumului pentru câini, deoarece tind să fie destul de asemănători, dar toate găzduiește o comunitate oarecum diferită în ei înșiși. Așa este cazul cu Dogforum.Co.Regatul Unit, O comunitate de companie din Marea Britanie, cu mai multe întrebări pentru a vă ajuta să creați mai bine.

Comunitatea nu a fost foarte activă în ultimul an sau așa. Cu toate acestea, posturile sau firele par să intereseze iubitorii de animale de companie pe acea platformă. Cu asta spuse, vei iubi Răspunsuri, ajutor și sfaturi Veți putea obține de la crescătorii experimentați pe platformă. Dacă sunteți în Marea Britanie, puteți chiar să întâlniți un crescător personal și să aveți o mulțime de cunoștințe comune.

9. Dogforum.COM.au

Dogforum.COM.au este un alt forum de companie din Australia cu crescători experimentați ca membri principali. Un lucru bun despre ea este secțiunea de fotografii în care încărcăturile de persoane împărtășesc imaginile câinelui și conținutul informativ. De asemenea, puteți împărtăși tehnici de reproducere Știți și aflați mai multe tehnici interesante de la alți iubitori de animale de companie online.

Puteți să vă înscrieți rapid și să vă alăturați forumului de câine pentru orice fel de câini. Din fericire, nu este limitat la preocupările doar de reproducere și puteți găsi și orice tip de întrebări de sănătate.

10. Forumul animalului

Dacă există un forum care este cel mai bun la tot felul de informații legate de animale, este Forumul animalului. Are o secțiune separată pentru câini, reproducere și sănătatea lor. Din nou, nu a fost mai multă activitate pe forum, dar oamenii continuă să răspundă la fire și posturi.

Persoanele vizate scriu bloguri, articole și întrebări frecvente pentru a vă ajuta cu câinii de reproducere. Fie un labrador sau a Ciobănesc german; Există sfaturi pentru toate rasele de câine pe forumul animal. Dacă postările nu vă sunt lucrurile, există un site web separat pentru chat-ul de companie și alte socializare, de asemenea.

Cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor
Top 10 cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor

Cum să puneți o întrebare pe un bord de mesaje de câine?

Dacă ați intrat doar în animale de companie, probabil că sunteți plini de întrebări. Panourile de mesaje pentru câini vă oferă platforma să se alăture mâinilor cu alții, în special crescători de câini cu experiență și să câștige toate aceste răspunsuri. Postarea unei întrebări ar putea părea greu la început, dar este incredibil de ușor.

Pur şi simplu Alegeți orice platformă la alegere și vă înscrieți. Odată ce ați făcut acest lucru și ați configurat profilul corect, puteți intra acum în legătură cu colegii dvs. de crescători. Panourile sunt defalcate în continuare în categorii. Dați-i puțin timp și puteți găsi cele potrivite pentru dvs.

Odată ce ați făcut asta, este vorba despre întrebarea potrivită la locul potrivit. Un sfat rapid pentru a vă face să vă gândiți mai bine este să Adăugați o mulțime de detalii relevante. Fii text sau imagini, încercați să transmiteți întrebarea dvs. unică într-un rezumat al titlului bun și apoi să explicați toate detaliile din întrebarea principală.

Câini de reproducere a câinilor - Întrebări frecvente

Fie că sunteți un crescător de newbie sau un veteran, puteți avea încă întrebări fără răspuns. Lucky pentru tine, aceste forumuri de reproducere pentru câini sunt deja acasă la unele dintre cele mai frecvent întrebare întrebări. Iată primele cinci întrebări de la cele mai populare forumuri online.

Câți bani pot face ca câinii de reproducere?

Aceasta depinde de rasa câinelui tău și de așchile pe care câinii tăi le produc pentru a vă estima Veniturile de crescătorie. Pentru un crescător de înaltă calitate cu Standard de rasă Pui, ai putea câștiga până la 2.500 $ pentru fiecare. Continuați înmulțiți acest lucru de numărul de așternuturi și numărul de câini dintr-una; Există salariul dvs.

Pentru un începător sau un crescător de calitate scăzută, câinii pot merge în continuare până la 800 de dolari. Pentru început, cifra pare să se potrivească destul de bine cum vă puteți îmbunătăți pe ea în timp. Cu timpul, îmbunătățirea și maturitatea, sunteți probabil să creșteți și profiturile.

Cum plătesc crescătorii câinilor?

Crescătorii de câini se înregistrează de obicei ca o afacere și trebuie să plătească impozite. Chiar dacă sunteți neînregistrați, va trebui să raportați venitul pe care îl generați prin vânzarea de pui. Experți sugerează că este mai bine să vă înregistrați câinii decât la Cheltuieli de afaceri (reproducere).

Spuneți că dețineți cinci câini, dar numai unul dintre ei este un câine de reproducere. În acest caz, datorați Agenției Fiscale, impozitului pentru una sau pentru 20% din totalul cheltuielilor. Să nu mai vorbim, trebuie să vă țineți întotdeauna la înregistrările dvs. fiscale timp cu câțiva ani înainte de a le lăsa să plece.

Ce rasă de câine este cea mai profitabilă pentru reproducere?

Samoyed, Pharaoh Hounds, și Bulldogii francezi sunt unele dintre ele Cele mai profitabile rase de câine pentru reproducere. Dacă sunt executate în mod corespunzător, câinii de reproducere de orice fel poate fi destul de benefică. Tot ce aveți nevoie este un plan de afaceri bine cercetat, finanțare și muncă grea.

Înainte de a alege o rasă de câini, ar trebui să gândiți decizia prin. Veți avea nevoie de mijloace financiare pentru a investi în afacerea dvs., alături de considerente specifice de rasă, cum ar fi personalitatea și durata lor de viață. Indiferent dacă sunteți pasionați de o anumită rasă sau în ea pentru mijloace financiare, bunăstarea câinelui dvs. Ar trebui să căutați întotdeauna ajutor de la crescătorii experți și să luați decizii solide pentru a vă prelungi viața prietenului tău blană.

Câte lituri pot avea un câine în mod legal?

Pentru bărbați, limita este o dată în fiecare zi timp de trei zile la rând, în timp ce O târfă ar trebui să transporte doar 3-4 litri în timpul vieții ei. Câinii pot intra căldură De două ori în fiecare an, dar variază de la rasă la rasă. Cu toate acestea, există o limită legală de câte ori vă puteți reproduce câinii.

Deși frecvența reproducerii este destul de ridicată la câinii de sex masculin, același lucru nu este cazul pentru câinii de sex feminin. Ei necesită odihnă și o recuperare sănătoasă între sarcini. Crediții nu recomandă trecerea limitei de 4 gunoi, care vă pot ajuta să vă asigurați siguranța câinelui și bunăstarea.

Cât de des ar trebui să-mi reproduc câinele?

Tu ar trebui Rasă câinele de sex feminin o dată în fiecare an sau două de la vârsta de două. Acest lucru vă permite ca câinele să aibă suficient timp de recuperare după sarcină și asistență medicală. Deci, în ciuda ciclului de căldură, nu ar trebui să vă rupeți câinele de sex feminin de mai multe ori într-un singur an. Crescătorii nu recomandă reproducerea din spate în cicluri consecutive. Este mai bine să vă spălați câinele o dată la fiecare două cicluri de căldură pentru a asigura o mai bună sănătate și recuperare.

Puteți afla totul despre Genetica, Creșterea și standardele de la forumurile de reproducere a câinilor înainte de a intra în. Ar trebui să-i dați o privire înainte de a intra în reproducere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune forumuri de reproducere a câinilor