Vorbind cu von ruelmann rottweilers despre creșterea câinilor

Vorbind cu von Ruelmann Rottweilers despre creșterea câinilor

Von Ruelmann Rottweilers este un nume respectat în istoria reproducerii de calitate superioară a calității. Îi cerem lui Bob Bolognesi câteva întrebări despre viziunea sa asupra creșterii câinilor moderne, iar reproducerea Rottweiler este în evoluție spre.

Vă rugăm să introduceți-vă și creșterea câinilor.

Bob & Suzie Bolognesi, patru decenii de excelență de reproducere germană Rottweiler respectată la nivel mondial. Programul nostru de reproducere a catelului Rottweiler se bazează pe tehnici superioare de reproducere germane de peste 100 de ani. Utilizarea acestor tehnici ne permite să producem puii de culoare superioară pentru casă, spectacol sau sport.

Generațiile liniilor de sânge Rottweiler pot fi văzute în pedigree din întreaga lume. Forța noastră de campion mondial este de neegalat în lume, împreună cu femelele noastre de top de reproducere pe care le producem Ultimate German Rottweiler Puppy.

Capacul lui Rottweiler trimestrial
Capacul lui Rottweiler trimestrial

Suntem unul dintre cele mai experimentate de import, spectacol și de reproducere a kenzilor Rottweiler din America. Realizările noastre vorbesc pentru ei înșiși în Clubul american Kennel, AllgeMiner Deutscher Rottweiler-Klub, Statele Unite Rottweiler Club și Fédération Cynologique Internationale Locații din întreaga lume. Suntem inovatorii tehnicii germane de reproducere din America.

De ce ați dorit să reproduceți câinii în primul rând? Este un hobby, o afacere?

Ne-am îndrăgostit de rasa magnifică din momentul în care le-am văzut. A fost pasiunea noastră de atunci. Considerăm atât un hobby, cât și o afacere datorită cheltuielilor de forfecare de menținere a calității și cheltuielilor implicate în importul unor dintre cele mai renumite reproduceri, spectacole și câini de lucru.

Este singura dvs. sursă de venit sau aveți un alt loc de muncă?

Suntem foarte implicați în îngrijirea de 24 de ore pe care o necesită pentru a ne menține standardul de excelență. Mai ales cu așternutul nostru, ei necesită o îngrijire de 24 de ore între întreținerea generală pentru sănătate și loturi și o mulțime de socializare. Pregătirea pentru spectacole și exercițiul de zi cu zi este un loc de muncă cu normă întreagă 24/7, 365 de zile pe an.

Nu ne controlam cheltuielile - nici o cheltuială nu este niciodată cruțată. Dacă trebuie să se facă, o face. Aceasta este doar o parte a angajamentului financiar pe care îl faceți ca un crescător.

De ce Rottweilers peste orice altă rasă?

Loialitate. Frumuseţe. Inteligență. Îi place un câine care poate fi un gardian loial al familiei și să fie cel mai bun prieten al tău și, de asemenea, au atât de multe trăsături de lucru.

Rottweilers se sperie unii oameni, este ușor să fii o rasă atât de controversată?

Nu este greu atât timp cât oamenii sunt educați în mod corespunzător cu privire la rasă. Educația este în primul rând cu toată lumea cu care vorbim. Petrecem multe ore de conversație cu fiecare persoană care are întrebări despre a deține această rasă minunată.

Una dintre cele mai mari concepții greșite alți crescători și proprietari are probabil că acestea sunt o rasă agresivă. Nu înțelege, ca toate celelalte rase, atunci când sunt crescute și socializate în mod corespunzător, sunt cele mai bune rase de a deține.

Orice condiții medicale care afectează Rottweilers?

Problemele de sănătate nu sunt diferite decât alte rase pe care le avem cu toții, de aceea crescătorii de calitate ar trebui să facă teste adecvate de sănătate înainte de a-și rasa câinii.

Exercițiul zilnic Dacă rulează în jurul valorii de curte, jucând mingea, mergând pentru plimbări sau drumeții. Ele sunt o rasă de lucru și iubesc stimularea. Carting, Herding și Schutzhund sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți face cu Rottweiler.

Rottweiler exercită și de lucru
Rottweiler exercită și de lucru.

De asemenea, pregătim mâncarea noastră de calitate pentru a asigura ca câinii noștri să mențină cea mai bună sănătate optimă, majoritatea oamenilor ar trebui să facă același lucru pentru a împiedica ca câinii săi să facă față consecințelor unei diete nesănătoase.

Ce spuneți celor care spun că reproducerea câinilor ar trebui să devină ultra-reglementată la adăposturile de salvare a câinilor goale?

Câinele Rottweiler de la von Ruelmann Bob Bolognesi
Rottweiler uimitor de la VR Rottweilers

Constatăm că educația publicului Restrângerea roților de pură este foarte important. Banii crescători de foame care rasează câini de calitate slabă și mori de catelus încă mai există. Adăposturile de animale vor exista întotdeauna și avem o mulțime de oameni foarte minunați care lucrează în salvare. Problema este stabilită încet, deoarece publicul este o educație mult mai bună și o educație mai bună, fără a-și face achiziția de la acești oameni.

Multe adăposturi avertizează despre reproducerea unui Rottweiler supra-muscular & # 8230;

Un crescător de calitate va rambursa în standardul rasei, standardul ajută la asigurarea unui câine sănătos.

Cum ați găsit primii proprietari de catelus și cum este acum marketingul dvs. acum?

Cuvântul de gură și sesizări la început, înapoi în ziua în care anunțurile de reviste Internet au fost un alt mod.

Răspundeți întotdeauna la telefon, serviciul clienți este # 1. Îi încurajăm pe toți cumpărătorii noștri să ne cheme, indiferent de motivul. Suportul de crescătorie 24/7 este ceea ce oferim ca parte a ceea ce oamenii primesc atunci când cumpără un rotweiler de la noi.

Von Ruelmann Rottweilers Banner
Banner de crescător de la von Ruelmann Rottweilers

În zilele noastre, suntem prezenți pe mai multe forumuri și grupuri Rottweiler pentru a promova rasa. Este 100% important deoarece permite oamenilor să facă o cercetare adecvată înainte de a efectua o achiziție a următorului lor membru al familiei pe care îl pot avea până la 15 ani.

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în casele de reproducere a câinilor?

Asigurați-vă că aveți o perioadă corespunzătoare de timp necesar pentru a ridica și a reproduce acești câini și a fi pregătit pentru ceea ce poate veni de-a lungul financiar. Rămânând aproape de un mentor este o necesitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vorbind cu von ruelmann rottweilers despre creșterea câinilor