Top 12 sfaturi de reproducere a câinilor de succes

Top 12 sfaturi de reproducere a câinilor de succes

Sfaturi de reproducere a câinilor de succes vă va economisi o mulțime de eforturi și timp pierdute, astfel încât să citiți, să învățați, să împărtășiți și să aplicați. Sfaturi prețioase Ajutați că crescătorii de câini evită capcanele comune și provin de la mentori, comunități online, judecători de câini și colegii dvs.

Ani în urmă când Reproducere de afaceri A început, au existat foarte puține cunoștințe precise și ușor digerabile disponibile pentru crescătorii de câini online. Am schimbat toate acestea prin publicare, de mai multe ori pe săptămână, articole incredibile referitoare la gestionarea canisei, creșterea câinilor, genetica caninilor, tehnicile de reproducere și așa mai departe. Am primit mii de e-mailuri de la publicul nostru de atunci și adesea cer Sfaturi de top pentru crescătorii de câini.

Aici suntem, listați sfaturi excelente pentru Novice crescători, Deci, puteți obține mai bine la ea în câteva săptămâni odată ce le aplicați!

1. Achiziționați câteva cărți

Deoarece orice crescător va învăța în curând, cele mai de succes sfaturi de reproducere a câinelui în orice afacere de reproducere sunt cele mai frecvent neglijate ca doar simplitate. În acest caz, crescătorii trebuie să păstreze pe deplin informațiile disponibile în toate materialele de lectură găsite în cărți și evaluări online. Acest lucru nu poate fi suficient de stresat. Cu cât știi mai mult, cu atât mai bine afacerea dvs. va înflori. Există o bibliotecă expansivă de informații disponibile pentru utilizatorul care este dispus să ia timp pentru a învăța. În această zi și vârsta tehnologiei, pur și simplu nu este doar nici o scuză pentru ca crescătorul să nu fie pe deplin informat.

Un crescător trebuie să fie pe deplin informat cu privire la modul în care funcția de genetică canină. Comandați cărți electronice online, cumpărați cărți relevante pe această temă, citiți chat-urile de grup și forumurile de câini pentru a obține cele mai recente știri și tendințe și profitați de Wikipedia online. În ceea ce privește cărțile, unul dintre cei mai buni pentru orice crescător este propriul nostru bestseller, Manualul câinelui crescătorului, care include cele mai multe subiecte fundamentale de la genetica și scufundarea, la stocul de reproducere și asistența medicală. Verificați unele dintre celelalte cele mai bune cărți de reproducere a câinilor site-ul nostru oferă.

2. Forțați-vă să aflați ce nu înțelegeți

De multe ori, mulți crescători fac greșeala de a nu aplica facultățile lor de învățare la maxim prin punerea evaluărilor lor la testul real. Una dintre cele mai pivotale sfaturi de reproducere a câinelui din afacere devine în continuare familiarizată cu necunoscutul. Chiar conceptele pe care nu le înțelegeți cu privire la creșterea câinilor vor fi conceptele care împiedică succesul dvs. pe termen lung.

În cea mai mare parte, unele dintre cele mai frecvente subiecte de reproducere a câinilor care, în general, nu sunt pe deplin pe deplin de către crescători Canina genetică și legile ereditare. Aceste două concepte sunt absolut esențiale pentru a Programul de reproducere de succes. Este important să vă măriți cunoștințele despre genele recesive și dominante, boli ereditare, cum să înțelegeți pedigree ale unui câine și, de asemenea, Anomalii cromozomiale. Acești subiecți prime formează unele dintre cele mai dificile aspecte din afacere, dar ei fac o astfel de diferență și sunt absolut esențiale pentru înțelegerea unuia.

3. Acceptă critici

La fel ca în orice afacere, vei face greșeli și, uneori, aceleași greșeli peste și peste până când o ai dreptate. Este normal! De fapt, este sănătos. Este modul în care învățăm, să creștem și să evoluăm în eventuala stăpânire. Din păcate, mulți crescători de câini fac greșeala de fiind destul de încăpățânat și să nu se depună la mentorii lor și la alți profesioniști calificați care încearcă să-i dea sfaturi robuste. Rezistând ajutorul altcuiva prin faptul că nu este capabil să Acceptați critici constructive vă va răni doar pe termen lung.

Pentru a face acest lucru mai ușor de gestionat, trebuie să vă reamintiți că critici nu este în nici un fel o modalitate de a vă devaloriza și capacitatea dvs. Dimpotrivă. Dacă cineva vă oferă critici, într-o manieră constructivă și respectabilă, este pentru că ei îngrijesc suficient pentru a vă vedea, reușiți, totuși, cu experiența lor, ei știu ce provocări stau înainte la călătoria dvs. profesională și doresc să vă ajute să evitați aceleași erori. În plus, este doar modul în care vei fi martor orice progres viabil și singura modalitate de a vă îmbunătăți câinii de generație după generație. Deci, nu o acceptați, dar îl întâmpinați și îl încurajați!

4. Participă la spectacole de câini

În cazul în care o afacere potențială se bazează pe actul câinilor de reproducere, fie că este vorba de uz personal sau beneficii financiare, participarea dvs. este crucială. Un crescător poate câștiga foarte mult, devenind mai activ în comunitatea de câini cu participarea obișnuită a spectacolelor de câini și a concursurilor. Aceste spectacole de câine conțin întotdeauna rețele de posibilități în ceea ce privește Contacte utile și crescători colegi. Având alți crescători de câini în rețeaua dvs. profesională lărgește șansele de a găsi câini potențiali care corespund criteriilor dvs. de reproducere. Este, de asemenea, excelent pentru sprijin și primirea sfaturilor celor care au experiență în domeniu.

Participarea la spectacolele locale de câine, sau chiar evenimente naționale care vă vor oferi mai mult de o margine, vă vor da acel început de a începe să atingeți Etichete și reguli ale afacerii. Un crescător poate obține o înțelegere mai bună asupra calității câinilor în sus pentru concurență. Partea de sus a acestui lucru este că arată că judecătorii au tendința de a da Feedback neprețuit Pentru participanți și puteți învăța foarte mult, acordând o atenție deosebită la ceea ce calitățile pe care le caută în câștigători.

Sfaturi când participă la spectacole de câini (infografice) Sfaturi de top pentru crescătorii de câini care participă la spectacole de câini!

5. Găsiți un mentor

Dacă sunteți nou la afacerea de reproducere a câinelui, atunci este imperativ că obțineți ajutorul care vă va duce la obiectivele dorite. Este de la mentionarea faptului că oamenii care vă vor ajuta cei mai mulți sunt cei care au experiență în câmpul desemnat în care vă aventurați. În acest caz, doriți să vă găsiți un mentor de încredere care știe un lucru sau două despre câinii de reproducere și care vă poate oferi cele mai bune sfaturi de reproducere a câinilor de pe piață.

Oamenii foarte rentabili care se potrivesc proiectului de lege ca un mentor influent sunt alți crescători și arată judecătorii. Alți crescători au fost acolo unde sunteți la și vă poate ghida pentru a lua decizii corecte. Ei știu ce fel de câine să caute și să aibă experiență cu rezultatele genetice ale integrării lor canine. Judecătorii, pe de altă parte, au văzut doar tot ce există atunci când vine vorba de cei mai buni caini pentru a prezenta publicului. Puteți găsi direct acești mentori prin trimiterea prin e-mail Cluburi locale sau naționale de rasă. Asigurați-vă că le trimiteți prin e-mail pe toți, deoarece unii nu pot răspunde.

6. Vizitați alți crescători

La fel de mult ca ideea nu pare prea atrăgătoare pentru noul participant de reproducere a câinilor, este de fapt o modalitate excelentă de a nu numai rețeaua, ci pentru a obține scoopul interior pe ceea ce se întâmplă în lumea câinelui. După cum sa menționat anterior, crescătorii care au experiență relevantă în acest domeniu știu cum funcționează procesul. Ele sunt adesea cele mai simple, dar cele mai benefice, de ajutor, în orice viață nouă a crescătorului. Ei deja au ani de experiență cu împerecherea câinilor, Prin urmare, sfaturile de reproducere a câinilor pe care le pot oferi sunt de respectare autentică.

Dacă intenționați să faceți câini de reproducere pentru prima dată, trebuie să vă scufundați cu alți câini care sunt utilizați în același scop. O idee este de a pretindeți că sunteți un client. Ați solicitat întrebărilor relevante pe care un client normal le-ar cere un crescător de câini și să acorde atenție răspunsurilor pe care le obțineți. Nu vă fie frică să puneți întrebări dure! În acest sens, veți obține o perspectivă neprețuită asupra numeroaselor aspecte ale eforturilor dvs. profesionale. Cel mai bun sfat este de a stabili numiri pentru a facilita o vizită la casa de crescătorie în care sunt păstrați câinii de reproducere și unde se desfășoară cea mai mare parte a procesului.

Nu fiți pretențios sau discriminați pe rasa pe care doriți să o studiați, deoarece acest lucru se va dovedi doar a fi mai restrictiv decât util. Discutați subiecte comune cu amelioratorul, cum ar fi prețurile, verificările de sănătate, condițiile de reproducere etc., și să ia note mintale.

7. Petreceți timp în comunitățile online

Internetul se agită cu diverse forumuri online și platforme de social media că ar fi imposibil ca cineva să nu învețe câteva lucruri de pe Internet. Trăim în vremuri tehnologice extrem de avansate, nu este de mirare Unii dintre cei mai importanți experți de primăvară în creșterea câinilor își păstrează panourile online pentru a efectua discuții deschise.

Panourile de mesaje și grupuri oferă un forum deschis pentru crescătorii pasionați pentru a interacționa și a oferi sfaturi gratuite din toate colțurile globului. Cea mai comună, dar probabil cea mai eficientă platformă online este Facebook. Majoritatea oamenilor o au și este dovedit a fi destul de convenabil.

Facebook oferă diverse Grupuri de reproducere a câinilor care sunt reduse la situații specifice de tip. Puteți să vă alăturați grupurilor care sunt specifice, de exemplu și împărtășiți cunoștințele despre rasa dorită a câinelui cu alți utilizatori care dețin și aceeași rasă și au experiență cu ei. Alte grupuri de a alege de la sunt legate în mod specific la creșterea câinilor, câinii de împerechere, sănătatea câinilor și, cel mai convenabil, specificul locației. Puteți găsi câini și crescători de câini în zona dvs. locală. În plus, o căutare simplă pe Google va oferi mai multe forumuri online în funcție de specificul dvs. și chiar dvs. YouTube permite utilizatorilor săi să comunice și să împărtășească sub videoclipurile jucate.

8. Deveniți un expert despre rasa ta

Orice crescător de câini care caută sfatul cel mai valoros și este dornic să învețe cele mai de succes sfaturi de reproducere a câinelui disponibile pe piață, atunci acesta este vârful care vă va ține înainte de joc. Dacă credeți că știți tot ce trebuie să știți, este probabil un semn bun pe care nu-l dați. De exemplu:

  • Știți toate numele știfturilor fondatoare ale rasei?
  • Ce zici de primele zece specimene în prezent în viață astăzi? și,
  • Știți ultimul & # 8220; cel mai bun de rasă și # 8221; La crufuri?

Dacă nu, atunci nu sunteți la fel de expert cum vă gândiți și aveți multe de învățat.

Concepte de reproducere a câinilor
Concepte importante de reproducere a câinilor - Genetică canină, ereditate, genotip, încrucișare, mutații etc.

Pur și simplu nu este suficient oarecum cunoștință despre rasa cu care lucrezi, trebuie să Ajungeți la statutul de experți. Fiind un expert necesită o cercetare amănunțită și o multă repetare. De multe ori, necesită citirea și re-citirea aceluiași material până când practic ați memorat.

Odată ce știți totul despre rasa dvs., veți putea răspunde confortabil oricărei întrebări care se aruncă la tine. În plus, veți avea mai multe Flexibilitate în rezolvarea problemelor Când apar în viitor provocări, deoarece veți fi pe deplin informați și pregătiți.

Scopul este de a atinge nivelul de masterat în orice afacere de afaceri, astfel încât să puteți fi stimulați ca lider în comunitatea dvs. Dar, cel mai important, fiind un expert în ceea ce privește rasa dvs. înseamnă că sunteți un candidat de încredere pentru a lua o îngrijire optimă a câinilor dvs. într-un standard etic și moral.

9. Setați obiective măsurabile

Creșterea câinilor este o activitate realistă în jos până la pământ. Deci, logic, este nevoie de o abordare realistă și rezonabilă. Obiectivele dvs. ar trebui să fie atinse. Este adesea o concepție greșită în industria de reproducere a câinilor, care fotografiază pentru stele și # 8221; și urmărește să zboare ridicat în obiectivele dvs. este modul de a încuraja succesul imens. Care nu putea fi mai departe de adevăr. De fapt, Veți avea mai multe șanse să vedeți rezultate tangibile din eforturile dvs. atunci când se stabilește obiective mai mici și mai rezonabile.

Ce se întâmplă în mod normal atunci când ne propunem prea mult în obiectivele noastre, uităm să vedem obstacolele care sunt obligate să se prezinte în toată călătoria. Cu fiecare problemă, aveți nevoie de o soluție, ceea ce vă va solicita să stabiliți un alt obiectiv sau să modificați obiectivul pe care îl aveți în prezent. Setarea unor goluri mai mici vă permite, de asemenea, mai mult spațiu de eroare și flexibilitate atunci când știți ce vizați este posibil și mai ușor de atins, astfel, mai puțin presiune.

În plus, obiectivele mici vă oferă o creștere a încrederii necesare o dată la un moment dat. Cu toții avem nevoie de victorii mici pentru a continua. Când știți că ați ajuns în cele din urmă la unul dintre obiectivele dvs., sunteți mai probabil să vă simțiți încurajați să continuați. De asemenea, stabilirea unor obiective lungi și neachitate vă va descuraja probabil și, de fapt, poate duce la renunțarea la prematură. Coerența este esențială și starea în limitele dvs. rezonabile vă va oferi mai mult control al eventualului rezultat.

10. Documentați călătoria dvs

Nicio canisa valoroasă nu ar prospera fără programată și Organizația standardizată. De fapt, este practic imposibil de a obține mai mult ca o creștere a câinelui fără a fi organizată sistematic în așa fel încât orice informație lipsă de informații referitoare la planurile și obiectivele dvs. poate fi ușor identificată într-o diagramă, grafic sau listă.

Nu numai că servește scopului de a păstra o canisa de reproducere organizată, dar arată altor crescători și potențiali clienți că sunteți serios despre munca dvs. Mulți crescători de câini fac greșeala de a uita puncte cheie în planul lor de reproducere și că un mic pas esențial a uitat pentru a documenta poate face sau a rupe un nume de canisare.

Vă recomandăm să începeți un jurnal sau un blog. Ar putea fi ceva de la o actualizare zilnică sau săptămânală pe platforma dvs. socială socială personală. În acest caz, aveți deja o audiență care ține pasul cu activitățile dvs. în știrile lor. Pornirea unui blog este o idee minunată. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți complet cinstit în luptele dvs. cu privire la activitățile dvs. profesionale. Este important să fiți în concordanță cu acest plan de documentare. Pe parcursul lunilor de actualizare, blogging, postarea despre afacerea dvs. de reproducere, veți câștiga cu siguranță o urmă de la alți colegi. Acest lucru va ajuta foarte mult când timpul vine să crească primul gunoi. Puteți chiar să verificați ghidul nostru Cum să creați propriul site profesional de canisa Pentru un preț foarte scăzut.

11. Verificați cum evoluează puii

De multe ori, există crescători care au fost cunoscuți de-a lungul anilor pentru a-și face afacerea, fac o vânzare și apoi a uita despre vânzarea în întregime. Sfumăm foarte mult să facem asta pentru orice crescător responsabil de câine, fie că sunteți un crescător condimentat sau sunteți nou pentru afaceri. Nu te face să te uiți profesionist în ochii publicului. Oamenii vor observa dacă un ameliorator nu perfecționează aceeași îngrijire pe care o avea pentru câinii săi înainte de tranzacție după ce vânzarea a fost făcută.

Practic, nu fi acel crescător care nu face niciodată o chemare la client după acordul făcut. Sau nu fi crescătorul care practică neglijența față de cererile și întrebările viitoare ale clientului dvs. în viitor. Doar pentru că ați făcut o vânzare, nu indică neapărat relația dintre vânzător și cumpărător sa terminat, de fapt, poate că a început. Încearcă Păstrați în contact cu fiecare client și încercați să obțineți orice știri și informații cu privire la puii la fiecare câteva luni. Doriți să Vedeți cum au evoluat puii dvs., astfel încât să puteți vedea erori în reproducere și încercați să rectificați orice defecte.

12. Fi obiectivul

În cele din urmă, acest ultim tip de reproducere a câinilor este critic, dar se întâmplă să fie cel mai greu de realizat în special pentru crescătorii de câini noi. Trebuie să rămân obiective pe tot parcursul anului Câinele dvs. arată apariții și conversații despre propriul stoc de reproducere. Este un fapt. Este foarte ușor să cadă în obiceiul de a face această afacere personală, deoarece, la urma urmei, acestea sunt animale și sunt animalele noastre și, în mod natural, avem o afecțiune pentru ei. Ei sunt puii voștri și, bineînțeles, veți crede că sunt cei mai drăguți, dar nu pot fi stresați suficient, nu judecați pe ouitate câinelui.

Obiectivitatea dvs. principală, în acest caz, va fi Judecător bazat pe standardul de rasă al câinelui. În plus, judecăți în conformitate cu obiectivele rezonabile pe care le-ați stabilit pentru afacerea dvs. Practic, doriți să renunțați la câini care nu se potrivesc exact Bill & # 8221; în funcție de standardul dvs. și la programul de reproducere personalizat (pe care ar fi trebuit să-l creați în acest moment). Doar ține minte, respingerea nu înseamnă că le respingem, înseamnă că nu vei câștiga din nou câinele. Acest lucru servește mai mult ca un ajutor pentru planificarea viitoare și rămânând în controlul procesului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 12 sfaturi de reproducere a câinilor de succes