Definirea și semnificația backbreeding la câini

Definirea și semnificația backbreeding la câini

Înapoi-reproducere este alta formă de încrucișare În cazul în care un câine este împerecheat cu un alt specimen (d), apoi se împerechează cu cea mai puternică din această nouă generație (D1). Și din nou, câinele originali se vor împerechea cu cea mai puternică din cea mai nouă generație (D2) etc.

În ilustrația de mai jos, putem vedea o formă intensivă de reproducere în cazul în care o persoană este îmbinată fiicei sale D1, nepoată D2 și așa mai departe, pentru a maximiza procentajul genelor S în descendenți. 87.5% din genele D3 vor veni de la S, în timp ce D4 ar primi 93.75% din genele lor din S.

Înapoi-reproducere este o metodă uimitoare când, de exemplu, aveți un popor uriaș de campion și doriți să fixați trăsăturile la descendenții săi până când așchii devin mai omogeni. Pentru ao pune în mod diferit și a utiliza termenii pe care i-am revizuit în ultimele pagini, reproducerea înapoi poate fi o utilizare mixtă a încrucișării pentru prima etapă urmată de linia de lux pentru generațiile următoare.

Verdictul Clubului Kennel pe Backbreeding

Deoarece reproducerea și încrucișarea nu numai că îmbunătățesc pozitiv caracteristicile cățelului, clubul de kennel a decis să depășească și să oprească să înregistreze așternut de la o împerechere între rude foarte apropiate, cum ar fi fratele și sora, tata si fiica sau mamă și fiu. Ei ar permite acest lucru dacă motivele de bunăstare au fost stabilite în mod clar și științific și dovedite.

Backbreeding la câini
Diagrama de reproducere din spate

Pentru mai multe informații, nu ezitați să citiți articolul nostru endogamie, linerbreeding, și Clasificarea în sus.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Definirea și semnificația backbreeding la câini