Cum să găsiți un partener pentru câinele dvs. - online & deconectat

Cum să găsiți un partener pentru câinele dvs. - online și offline

Găsiți câinele dvs. perfect Partener de reproducere poate fi dificil! Puteți solicita celui care este situat în apropierea dvs., are o anumită colorare, sănătate clară și un proprietar cu etică adecvată. Este important pentru dvs., câinele și afacerea dvs. pentru a vă îndeplini criteriile necesare. Să vă arătăm cum să găsiți partenerul potrivit pentru câinele dvs.

Găsirea stocului dvs. fondator este un caz special și noi și noi a scris despre el.

Găsirea câinelui dvs. un partener online

La fel de crescători responsabili, Vrem să ne asigurăm că găsim prietena / iubitul perfect pentru câinii noștri. Problemele comportamentale, problemele de sănătate și nici o liniile genetice trasabile sunt toate preocupările. Ca responsabilă Managerii de afaceri, Căutăm colegii care sunt rezonabili din punct de vedere financiar, oferă un contract agreabil și nu sunt prea lungi de la distanță. Toți acești factori au coexistă atât pentru câinii noștri cât și pentru noi să fim fericiți de alegerea lor de mate.

Grupurile Facebook locale

Facebook poate fi un mod minunat de a găsi iubitorii de câini și câine de reproducere comunitățile. Acestea pot fi adaptate pentru anumite zone și rase de câine specifice, făcându-vă astfel Căutați mai ușor. Alăturați-vă unui grup adecvat pentru ceea ce căutați. Specificați rasa, zona și, uneori, dacă sunteți Căutați un stud sau târfă. Odată ce ați găsit o comunitate adecvată pentru criteriile dvs., aplicați și așteptați acceptarea. În curând veți putea face un post pe grup. Puteți afișa ceea ce căutați într-un partener de câine potrivit și începeți să primiți răspunsuri de la persoanele care dețin un câine care îndeplinesc aceste criterii.

Facebook vine cu marele problemă scamming deşi. Există câteva modalități prin care puteți minimiza aceste îngrijorări și vă puteți confirma că crescătorul câinelui este legitim. Puteți solicita Referințe de la crescătorul ales pentru a identifica dacă sunt un crescător de curte.

De obicei, crescătorii săraci nu vor avea referințe sau nu vor putea să-și asigure legitimitatea de fond. Poti de asemenea Solicitați un tur al instalațiilor de reproducere, Pui și părinții lor. Acest lucru vă poate permite să respectați interacțiunile cu câinii, să vedeți curățenia zonei și să verificați comportamentul câinelui pe care îl vizitați. Bursa de crescători vor fi mai informali cu animalele lor și vor oferi adesea zone mai puțin curate.

Facebook Group Bulldogs francez în Marea Britanie
Pagina de start a grupului Facebook & # 8220 de buldoguri franceze în Marea Britanie & # 8221;

Ajungând la liniile de sânge cunoscute și crescătorii

Contactați crescătorii sau liniile de sânge pe care le cunoașteți sau aveți reputații bune pentru a vedea dacă au copii de reproducere disponibile pentru a fi pereche cu câinele dvs. De obicei, puteți contacta acești indivizi prin e-mail sau prin telefon ca nu toți crescătorii sunt pe social media. De obicei, veți cunoaște deja verificarea și reputația lor, astfel încât să poată rezolva căutarea și eșuarea încercărilor de a găsi a Partener de reproducere a câinilor.

in orice caz, Ar trebui să țineți cont de faptul că nu toți acești crescători vor avea un partener potrivit pentru câinele dvs. Există, de asemenea, posibilitatea ca ei să vrea să verifice referințele dvs., sănătatea și comportamentul câinelui etc. Acest lucru nu ar trebui considerat un lucru rău, deoarece aceasta reflectă îngrijirea și responsabilitatea unui ameliorator doritor.

Câine de reproducere a câinilor

Acestea pot fi foarte utile datorită ușurinței accesului și pentru identificarea specificațiilor dvs. și găsirea unor persoane adecvate. Un site bun exemplu este Rasă câinele unde poti Găsiți un stud potrivit. Puteți găsi cu ușurință un site de reputație și, de obicei, au zone de căutare pentru locație, gen, tip de rasă și chiar preț. Acest lucru mărește ușurința generală de a găsi un partener adecvat fără a compromite șansa de a găsi un ameliorator legitim.

Problemele pot apărea în găsirea unui site web adecvat. Unii pot avea examinări mai puțin aprofundate sau inexistente ale proprietarilor sau câinilor afișate pe site-ul lor. Prin urmare, trebuie să faceți cercetarea dvs. în găsirea unui site web extrem de evaluat cu comentarii profesionale. Uită-te la procesul fiecărui site de revizuire și admitere a unei aplicații:

  • Au nevoie de referințe?
  • Sunt efectuate controale de sănătate?
  • Sunt solicitate proiecțiile să fie trimise cu dovezi?

Găsirea unui site web cu verificări aprofundate pe ambele crescători și câini vă poate ajuta să vă simțiți confortabil în alegerea câinelui dvs. În plus, contactați companiile de reproducere bine cunoscute pentru a vedea dacă site-ul este bine cunoscut sau are comentarii pozitive sau negative.

Forumuri online

Forumurile online sunt comunități care împărtășesc lor Cunoștințe, contacte și sfaturi unul cu altul. În cazul în care forumuri de reproducere, ei pot discuta despre alegerea mate, tehnicile de reproducere și ajutorul cu nașterea. În primul rând, veți dori să găsiți un forum bun, unul care are o atmosferă profesională, crescători experimentați și angajați. Citiți posturile anterioare, firele mai vechi și răspunsurile generale pentru a vedea cât de cunoștințe și înțelegerea comunității este.

Exemplu de forum (bord de mesaj)
Screenshot de BorderCollie.Pagina de start a forumului ORG.

Odată ce ați găsit a tabla de mesaje credeți că este potrivit, puteți crea un post. Titlu cu cerințele partenerului de câine pe care îl căutați, dar asigurați-vă că titlul nu este prea lung. Puneți o explicație mai amănunțită a criteriilor de care aveți nevoie pentru partenerul câinelui dvs. și așteptați răspunsurile! De obicei, puteți vizualiza fiecare răspuns și profilul personal pentru a vedea recenzii, Despre și alți descriptori. Asigurați-vă că cereți o mulțime de întrebări pentru a valida identitatea persoanei, pentru a verifica motivele și cunoștințele lor. Acest lucru poate elimina un crescător de curte.

Aplicații de reproducere a câinilor

Aplicațiile de reproducere a câinilor sunt relativ noi, au crescut în popularitate față de ultimul an, în special. Puteți descărca cu ușurință una dintre aceste aplicații pe telefon sau pe dispozitiv inteligent și începeți imediat să completați detaliile câinelui. O aplicație pe care o recomandăm este Câine perfectă, O aplicație care vă permite să alegeți cu ușurință partenerul de reproducere al câinelui. Funcționează prin faptul că te-ai completat pentru a umple câinele tău Categorii fizice și comportamentale prin verificarea cutiilor pe scale. Acești termeni sunt apoi utilizați pentru a face publicitate câinelui dvs. altor crescători. Cuvintele cum ar fi mari, construite pentru viteză sau cap mare sunt toate casetele de ghidare disponibile. Această aplicație prezice, de asemenea, că gunoiul probabil produs și trăsăturile lor. Acest lucru poate fi extrem de util pentru găsirea partenerului perfect pentru a ajuta la producerea unui așternut de dorit.

Similar cu aplicațiile de dating umane, un dezavantaj comun este un excesul de trăsături pozitive sau de dorit și posibile imagini editate. Odată ce ați găsit un câine care a corespuns ceea ce căutați în partenerul dvs. de companie, contactați crescătorul și cereți mijloace suplimentare de câine și informații pentru a dovedi că sunt un crescător de reputație.

Găsirea câinelui dvs. un partener offline

Au existat multe modalități populare pentru crescători să se găsească unul pe altul și să aleagă un partener potrivit pentru câinii lor de ani de zile. Cu mult înainte de dezvoltarea tehnologiei, Cluburi de kennel au fost formate pentru tipuri de rase, arată câini și comunități de reproducere și formare.

Cluburile de la Kennel au de obicei membri din mai multe cluburi diferite și permit să aibă loc crucea comunităților și discuțiilor. O astfel de conversație poate ajuta un crescător să identifice altul care are un potențial partener de reproducere pentru câinele lor. Aceste comunități vor găzdui adesea sau promovează spectacole de câini, o altă metodă de a găsi alți crescători cu o gamă mult mai largă de alegeri.

Spectacole de câine

Spectacole de câine aduceți indivizi dintr-un Gama mare a vizita. Acest lucru vă permite să găsiți o nouă comunitate de proprietari pentru a comunica cu și, prin urmare, posibili parteneri de reproducere pentru câinele dvs. Aceste spectacole De asemenea, faceți publicitate comunităților, cluburilor și crescătorilor specifici pe tot parcursul anului. Căutați în întreaga show pentru a găsi diferiți crescători și a le pune la îndoială cu privire la interesele și preocupările dvs. Mai mult, puteți viza anumite tipuri de rase sau tipuri de caroserie la anumite standuri, în funcție de dimensiunea locației. Acest lucru vă poate permite să discutați opțiunile pentru zona dvs. sau tipul de rasă dorit cu experți renumiți.

Tu ar trebui Cercetați fiecare spectacol de canisare veți merge în prealabil pentru reputație, numărul mediu de vizitatori și standardele lor etice. Din păcate, unele spectacole sunt executate pentru existența unui câștig financiar și pot permite unui crescător în interiorul care sunt dispuși să plătească pentru o reclamă. Spre deosebire de spectacolele etice care necesită documente medicale, referințe și ocazional interviuri. Acestea permit managementului să identifice crescătorii care sunt în profesie numai pentru câștigul financiar și nu pentru bunăstarea animalelor. Dacă sunteți în măsură să localizați un spectacol de înaltă calitate, veți găsi rareori crescători de curte acolo.

Explicarea video Cum arată câinele de lucru?

Cluburi de kennel

Cluburile Kennel sunt organizații care monitorizează Îngrijirea etică, standardele fizice și de instruire de câini dintr-o anumită rasă sau într-o locație specifică. Este posibil să aveți una pentru starea dvs., pentru tipul dvs. de rasă sau urmați Clubul american Kennel. Astfel de organizații, cum ar fi AKC sau UKC, Aveți mai multe modalități de a vă aduce în contact cu alți crescători, cum ar fi buletinele de știri, reviste sau întâlniri comunitare.

Buletine de știri poate fi o modalitate ușoară de a afla crescătorii publicității din luna curentă, similar cu revistele. Diferența dintre cele două metode de publicitate este că revistele vor intra adesea în profunzime cu privire la crescători și câinii lor, în timp ce buletinele de știri pot da doar un rezumat rapid și detalii de contact.

Întâlniri comunitare poate avea loc care sunt deschise publicului membrilor să comunice între ele, similar cu spectacolele, dar nu au animale prezente. Cluburile de canisa verificate au de obicei standarde foarte mari de bunăstare și îngrijire, ca și crescătorii asociați cu ei. Doar asigurați-vă că verificați specificațiile asociației pentru tipul dvs. de rasă și metodele de instruire.

Nu fiecare organizație urmează cele mai etice metode de reproducere, cum ar fi rupturile de gunoi și nici o încrucișare directă. În mod similar, unele organizații încurajează utilizarea gulerelor de șoc sau a altor metode inumane de formare. Evitați aceste cluburi și veți evita crescătorii săraci.

Vorbind cu alți crescători

Fiind în Afaceri de reproducere înseamnă că aveți deja conexiuni cu alți crescători. Cei pe care ați cumpărat-o cuțitele de reproducere curente de la sau cele pe care le-ați vândut puii sunt toate conexiunile pe care le puteți contacta. Există multe pozitive la acest lucru ca și cum ați fi interacționat deja cu acești crescători, ar trebui să aprobați deja standardele lor etice și să cunoașteți că le pasă de câinii lor. Acest lucru elimină preocupările legate de referințe, interviuri și CRESTERS BURS. Știți deja că veți lucra cu cineva pe care îl aprobați sau cu cineva pe care îl recomandă care poate reduce îngrijorarea.

Fiți conștienți de faptul că ați putea fi recomandat a rudă sau prietena a crescătorului și, prin urmare, nu au neapărat standarde înalte. Se recomandă întotdeauna să solicitați tuturor crescătorilor cu care lucrați pentru a trece prin aceleași cecuri de interviuri, contracte și referințe. În plus, Fiți conștienți de șansele de încrucișare De la lucrul cu aceleași puține persoane de fiecare dată, într-o singură zonă, un partener adecvat pentru câinele dvs. poate fi îndreptat spre distanță de câinele dvs. datorită unui număr mic de crescători. Cereți fiecărui copac de familie al partenerului potențial pentru a minimiza acest risc.

Pentru a găsi idealul Partener de reproducere a câinilor Pentru ca animalul dvs., va trebui să faceți o mulțime de verificări de cercetare și de fond, indiferent de metoda pe care o utilizați. Este recomandat să utilizați mai multe metode pe care le-am descris astăzi pentru a găsi doar un partener satisfăcător pentru câinele dvs., dar partenerul ideal. Amintiți-vă și la Pregătiți-vă câinele pentru prima sa împerechere!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți un partener pentru câinele dvs. - online & deconectat