Mi-e dor de câinele meu: 6 moduri de a vă ajuta să vă ocupați de ea

Mi-e dor de câinele meu - Top 6 moduri de a vă ajuta să vă ocupați de ea

Actorul celebru îl va spune odată Rogers, "Dacă nu există câini în cer, atunci când mor, vreau să merg acolo unde au plecat."Câinii sunt animalele de companie, prietenii și membrii familiei. Conexiunea noastră cu ei poate deveni atât de strânsă încât nu ne putem imagina viața fără ei. De fapt, au existat cazuri în care oamenii a suferit Heartbreaks Clinical După separare de câinii lor.

Inutil să spun, pierzând un prieten cel mai bun din orice motiv poate fi extrem de dificil pe psihicul omului și mulți proprietari de animale de companie vor trece prin scena de "# 8220;Mi-e dor de câinele meu.& # 8221; Este important să înțelegem ceea ce noi și alți proprietari de câini în aceste vremuri pentru a putea să ne ocupăm de acest lucru.

Iată câteva sfaturi despre cum să facă față pierderii unui câine și ameliorați durerea psihologică pe care o faceți probabil. Veți observa rapid tema principală a tuturor, care este "acceptare" # 8221; - partea esențială pentru depășirea durerii.

De asemenea, citiți: Podul curcubeu - ce să faci atunci când câinele tău moare

1. Acceptați că tristețea ta este normală

M-am plâns de zile. Nu am putut face nici o lucrare. Și cel mai rău dintre toate, am fost prea jenat de asta pentru a spune nimănui, chiar vechi colegii de fotbal care au iubit Delia. Am petrecut zile la locul de muncă plângând în "alergii" private și mormăi ori de câte ori cineva aruncă o privire la ochii mei pufosi.& # 8221;

Sentimentele profunde de tristețe, anxietate, singurătate, frică sau chiar disperare sunt normale pentru ca proprietarul de animale de companie să se simtă, iar cu cât acceptați mai repede acest lucru, cu atât mai ușor va deveni. Oamenii găsesc adesea scuze pentru durerea lor peste câinele pierdut, spunând că sunt surprinși să simtă acel rău.

in orice caz, Bazat pe studii noi, Oamenii de știință spun că pierderea câinilor este o chestiune serioasă care poate duce la o suferință emoțională semnificativă pentru oameni.

Creierul nostru raționalizează situația care repetă faptul că animalul nostru decedat nu era om uman sau un membru al familiei și se învinovățește pentru exagerarea presupusă a pierderii. Până când acceptați că simțul dvs. de a lipsi un câine este normal, nu puteți face față lui.

În plus, constatările recente revizuite de către Psihologie astăzi arată modul în care pierderea unui animal de companie poate fi la fel de dificilă ca în fața morții unui soț / soție. Experții sugerează că, odată ce acceptați faptul că indiferent de ce simțiți este normal și chiar așteptat, sunteți pe o pistă bună pentru a vindeca rănile. Rețineți că nu există limite de timp sau orare atunci când vine vorba de procesul de îndure.

2. Prețuiește amintirile

Prețuiește amintirileDurerea tuturor este diferită. În procesul de îndurerat peste câinele pierdut, putem experimenta diferite etape. Primul este de obicei negare. Acesta este pur și simplu un refuz de a accepta că câinele dvs. a dispărut și nu îl veți mai vedea din nou. Alte etape pot include furie, depresie, vinovăție etc. Ultima etapă a măduvei este întotdeauna acceptarea.

Odată ce acceptați că câinele dvs. a dispărut, amintindu-vă că vremurile bune vă poate ajuta să vă ocupați de el. De exemplu, amintiți-vă plimbările lungi pe care le-ați avut, coaja lui veselă vă așteaptă după o zi lungă etc.

Dacă aveți fotografii din tine și cu el, le puteți pune într-un loc vizibil și amintiți-vă când au fost luați.

3. Nu vă învinuiți

Unii oameni pot simți vina pentru moartea câinelui lor. Când pierdem pe cineva, adesea ne întrebăm dacă am fi putut face mai mult, ca să-l ducem la veterinar mai des, să fiți mai conștienți de starea de spirit, mai atentă cu mașinile de pe stradă. Acest lucru poate duce la pierderea somnului și a apetitului sau la izolare și apatie.

Treceți peste această parte cât mai repede posibil prin amintirea tuturor timpurilor pe care le-ați păsat câinele dvs. Gândește-te la momentul în care l-ai vaccinat, ia dat medicamente, a pus pătură peste el, ia luat înăuntru pentru că era ninsoare etc. Lipiți de amintirile bune și vremurile în care ați făcut ceva benefic pentru el.

4. Vorbiți despre asta

Vorbiți despre astaCând se întâmplă ceva rău, oamenii tind să fie retrași, evita să vadă prieteni și familie sau să meargă la adunările sociale. Acest lucru poate fi util numai pentru o perioadă scurtă de timp și, după aceea, face mai mult rău decât bine.

Cercetătorii Stanford Subliniați faptul că sentimentele suprimate sau umplerea capului cu gândire negativă duce doar la probleme psihologice mai grave mai târziu în viață, cum ar fi depresia și anxietatea.

Încercați să discutați cu oamenii care vă interesează, în special cu alți proprietari de câini. Lăsați-i să știe cum vă simțiți și împărtășiți cu ei poveștile despre dvs. și cu povestea voastră care vin în mintea voastră. Uneori, chiar repetarea aceleiași povestiri poate ajuta, pentru că de fiecare dată când îi spunem, devine mai acceptabilă și digerabilă dacă este rău sau mai memorabilă dacă este bună.

Vorbind cu un profesionist poate fi, de asemenea, de mare ajutor. Importanța discuției cu consilierii și psihologul pentru procesul de Grielingul este binecunoscut. Personalul instruit vă poate ajuta să vă îndrumați emoțiile și să oferiți sfaturi despre cum să vă întristați într-un mod sănătos.

5. A se implica

Când se gândește la ceea ce sa întâmplat cu câinele dvs. devine insuportabil, nu vă fie frică să vă implicați în diferite tipuri de activități care ar putea fi de ajutor imens. Sunt multi Grupuri de sprijin și liniile telefonice Pe Internet pentru proprietarii de câini care vă pot ajuta în acest proces.

Contactați-vă cu oamenii care trec printr-o experiență similară. Ei ar putea sugera o nouă tehnică care le-a ajutat să depășească pierderea unui câine. În plus, ajută la cunoașterea faptului că nu sunteți singurul care trece prin durerea de a lipsi un câine.

Încercați voluntariatul în ambulanța veterinarului local, magazinul de animale de companie sau adăpostul câinelui. Ajutând alți câini și proprietarii lor vă pot ajuta cu durerea dvs. făcându-vă să o procesați și să vă atrageți atenția asupra altruismului. Sentimentul de a fi util este o pistă rapidă la o recuperare rapidă.

6. Găsiți un nou prieten

Găsiți un nou prietenEste o decizie totală individuală și personală dacă sau când decideți să adoptați un nou câine. Oamenii care au avut odată câine, adesea vor ajunge cu un nou prieten cu patru picioare, dar nu ar trebui să simțiți presiune să o faceți.

În timp ce un câine nou poate fi distractiv și benefice, poate duce, de asemenea, la comparații dăunătoare care vă pot reînnoi durerea. Face această decizie atunci când lucrurile se răcește puțin și puteți să vă gândiți drept.

Când sunteți gata să vă salvați noul animal de companie, să îl acceptați ca un prieten nou, diferit și nu ca cel care ar trebui să imite precedentul. Având un animal de companie nou nu înseamnă că ați uitat de câinele dvs. vechi, dar că v-ați confruntat cu pierderea și ați mutat.

Ori de câte ori acceptăm un nou prieten, fie că un om sau un animal, schimbările noastre de viață. Și de multe ori, conduce la noi aventuri.

În concluzie

Pierderea unui câine poate fi o experiență devastatoare și se simte adesea ca pierderea celui mai apropiat membru al familiei dvs. Este sustinativ și psihologic dureros pentru proprietarul câinelui.

Pentru a începe procesul de vindecare, acceptați că sentimentele dvs. pentru câinele dvs. și nu mai sunt în jur sunt normale. Luați-vă timpul să vă întristați și să vă exprimați tristețea. Vorbind cu prietenii dvs., alți proprietari de câini, membrii familiei sau un terapeut profesionist vă va ajuta să depășiți goliciunea bruscă.

În cele din urmă, au întotdeauna în minte că primirea unui nou câine în viața voastră este o decizie personală și înseamnă acceptarea noului, care nu înlocuiește vechiul.

Citiți următorul: 7 sfaturi pentru a vă ajuta să vă ocupați de pierderea unui animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mi-e dor de câinele meu: 6 moduri de a vă ajuta să vă ocupați de ea