Micile: alimente reale pentru pisici: interviu cu fondatorul și ceo matt michaelson

În 2017, prietenii de lungă durată Matt Michaelson și Calvin Bohn și-au combinat interesele în antreprenoriat, vânzări și alimente pentru a lansa mici, o companie care face și vânzarea a ceea ce numesc "alimente. Pentru pisici."

Noua companie de produse alimentare din Duo nu a fost următoarea purina sau whiskas.

Micile dispune de modelul de abonament, personalizarea și asistența clienților angajați pe care ați aștepta-o de la o pornire la tendință. Compania este dedicată oferirii "tot ce are nevoie (pisici), gătite proaspete și livrate."Smalls face mâncăruri de pisici de grad de grad umane, porționeaza în funcție de nevoile de calorii ale pisicii tale, și o livrează la ușă.

După Încercarea și revizuirea alimentelor de pisici mici, Am auzit povestea mică de la co-fondatorul companiei și CEO Matt Michaelson.

Cum au început mici mici?

matt_smalls2 (1)

Căutam ceva nou pentru a începe cu prietenul meu Calvin, care este o mare foodie. Avem o mulțime de prieteni cu pisici și se pare că pisicile sunt peste tot, mai ales pe Internet, dar arăta că au fost lăsați din această mișcare proaspătă de animale de companie. Așa că ne-am uitat mai departe și am descoperit că, la fel de rău ca o mulțime de opțiuni alimentare mainstream au fost pentru câini, era și mai rău pentru pisici. Așa că am crezut că, de ce nu putem mânca pe noi înșine?

La început, am început să facem mici loturi pentru pisicile prietenilor noștri. Dar, pe măsură ce am crescut, am început să-l livrăm pe oameni peste New York City într-un zipcar, făcându-l în bucătării mult mai mari și aducând bucătari pentru a ajuta. Este nebun să te gândești cât de mult am crescut de atunci până acum.

Cum ați ales numele și # 8220; Smalls & # 8221;?

cat_smalls (1)
Prima noastră bucătărie mare a fost chiar lângă casele de la Marcy din Brooklyn, unde Micile Biggie și-au început începutul și, știi, pisicile sunt mici. A fost doar că a căzut în poziție.

Ceea ce face alimentele mici diferite?

cat_owner1 (1)

Toată mâncarea noastră este făcută cu ingrediente certificate USDA din America de Nord într-o bucătărie USDA din Chicago, care are un inspector la fața locului. Este cât de aproape poți ajunge la mâncarea de casă, fără, știi, făcându-l acasă. Suntem, de asemenea, în acea median fericit între alimentele complet gătite și alimentele crude.

Fiecare dintre rețetele noastre este gătită ușor pentru a ucide temperatura, astfel încât nu există nimic ca Listeria, E. coli sau Salmonella care te-ar putea face pe tine sau pisica ta bolnavă, dar nu este gătit atât de mult încât proteina din carne este denaturată și nutrienții făcuți inutili. De asemenea, am lucrat îndeaproape cu un nutriționist veterinar pentru a vă asigura că mâncarea noastră a avut echilibrul perfect al tuturor pisicilor trebuie să fie sănătoși.

Cum funcționează serviciul de abonament?

Practic, conducem fiecare client nou prin câteva întrebări pentru a obține mai multe informații pe pisica lor. Răspunsurile ne ajută să determinăm cel mai bun plan de masă pentru ei; cum ar fi cât de multe calorii, pisica lor are nevoie de zilnic pentru a fi la greutatea lor perfectă, cât de des ar trebui să livrăm, câte mese doresc. Apoi trimitem un proces, astfel încât pisica poate obține un test de gust. Știm cât de notoriu poate fi pisicile pretențioase, așa că dorim să oferim oamenilor ocazia de a încerca și de a folosi programul nostru de tranziție înainte de a obține o comandă completă.

După ce procesul este în sus, trimitem o comandă în vrac, așa că vor fi bine să meargă câteva săptămâni! Înainte de a trimite orice alimente, totuși, întotdeauna verificăm pentru a vedea cum a mers prima săptămână. Vrem ca membrii noștri de familie să se simtă ca și cum ar putea să se miște în propriul ritm, au control total și o echipă de majorete pe echipa de mici dimensiuni, care le susțin.

Cum vă asigurați că rețetele sunt sigure și complete din punct de vedere nutrițional?

proteina2
După cum am spus, am lucrat cu un nutriționist veterinar și am făcut o mulțime de teste nutriționale pentru a vă asigura că mâncarea noastră se întâlneau cu standardele noastre - pe care am pus-o destul de mare pentru noi înșine. Toate rețetele noastre merg deasupra și dincolo de cerințele AAFCO pentru alimentele pisicilor nutritive și suntem siguri că am testa loturi pentru a vă asigura că standardul este îndeplinit în mod constant.

De ce alegeți să includeți legume în rețete?

cat_smalls2

Aceasta este o întrebare minunată! O facem o tonă. Adăugăm legume pentru a imita ceea ce pisicile ar mânca în mod natural dacă ar fi în sălbăticie. Se dovedește, ei primesc niște legume în dieta lor prin consumarea conținutului stomacului pradă. Așa că am adăugat doar câteva (mai puțin de 10%) pentru a furniza vitamine și minerale importante care altfel ar fi adăugate prin suplimente. Simțim că mâncarea este mai bună decât suplimentele pentru oameni și pentru pisici.

Cine credeți că ar putea beneficia de trecerea la mici?

Părinții pisicilor mici ne spun mereu despre hainele Shinier, respirația mai puțin stinsă (și poo), că pisicile lor sunt mai jucăuș și vocal, tone de lucruri! De asemenea, mâncarea noastră este atât de mare în proteine ​​încât ajută pisicile să se simtă mai pline pentru mai mult timp, așa că sunt mai probabil să doarmă noaptea și mai puțin probabil să mănânce între mese pentru mai multe alimente. Se pare că mai multe alimente nutritive are unele efecte destul de reale! Shocker & # 128521;

Ce este nou și interesant la Mici?

Ne uităm la extinderea domeniului nostru de aplicare. Pisicile nu au nevoie doar de mâncare bună. Au nevoie de jucării de calitate, gunoi, tratează. Suntem, de asemenea, în căutarea de a extinde linia noastră de produse pentru a include diete de sprijin pentru pisici cu lucruri cum ar fi diabetul zaharat sau insuficiența renală.

Dacă doriți să aflați mai multe despre alimentele de pisică mici, Vizitați site-ul lor. Micile oferă 50% în afara primei casete de încercare și puteți anula abonamentul în orice moment.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Micile: alimente reale pentru pisici: interviu cu fondatorul și ceo matt michaelson