De ce sunt câinii atât de loiali - top 8 motive susținute de știință

De ce sunt câinii atât de loiali - Top 8 motive susținute de știință

Toată lumea știe că câinii sunt câteva dintre cele mai loiale animale să existe. Aceste animale de companie adoră proprietarii lor la fel de mult cum le iubim, dar de ce sunt câinii atât de loiali? Este de mediu, genetică sau chiar influența noastră asupra lor. În plus, care este beneficiul speciilor lor având o astfel de loialitate? Sau poate este doar un stereotip?

Vom răspunde la toate aceste întrebări și mai mult, așa că știți totul despre câini și loialitatea lor. Toate motivele pentru care avem sunt susținute de știință și cercetate în detaliu de behaviori. De aceea știți că aveți fapte și dovezi pentru a susține fiecare motiv pentru loialitate.

De ce sunt câinii atât de loiali?

Iată primele opt motive susținute de știință pentru a explica loialitatea câinilor.

1. Le susțineți (și știu)

Acționăm ca furnizorii câinilor noștri în aproape fiecare zonă. Câinii domestici se bazează pe noi și nu se pot oferi în același mod strămoșii lor, lupii gri, pot. Nu numai că le oferim alimente și apă, necesitățile lor, dar ne îmbogărăm viața în mai multe moduri decât una. Le dăm Tratamente, Explorăm și aventură cu ei, jucăm și chiar dormim cu ei. Câinii sunt conștienți de faptul că le aducem aceste prevederi. Câinii se încântă în timpul mesei, deoarece știu că le aducem mâncarea lor, de aceea se pot strădui adesea pentru atenția noastră mai mult în această perioadă. Aceasta afișează conștientizarea noastră și a dispozițiilor pe care le oferim. Dar cum induce această loialitate?

Câinii vor avea loialitate față de noi să rămânem într-o lumină pozitivă în ochii noștri. Ei fac acest lucru, astfel încât prevederile și îmbogățirea pe care le oferim nu sunt luate. În plus, câinii vor afișa loialitatea față de noi pentru a ne încuraja să le oferim aceste prevederi și chiar să le spori. Am auzit cu toții de un afișaj de câine și iubirea dulapului "o frază pentru a explica afecțiunea folosită pentru a încerca să încurajeze darul alimentelor. Ei bine, aceasta poate fi aceeași tehnică, dar folosită pe o perioadă mai lungă de timp. Sigur, străinii îi pot oferi câinilor noștri, dar le-am hrănit în mod fiabil de ani de zile, de aceea loialitatea lor se află cu noi.

2. Ei vă consideră familia lor

Mulți oameni cred că câinii ne văd un pachet, acesta este de fapt fals. Câinii ne văd de fapt ca mai mult de o familie. În același mod care lupi se văd reciproc ca o familie, fiecare lup care se bazează unul pe altul, la fel și chumurile noastre canine cu noi. Ca și în cazul oamenilor și membrii familiei lor, de obicei avem un sentiment de loialitate față de celălalt. Ai putea avea un argument cu fratele tău, dar dacă altcineva ar fi să le rănească, loialitatea ta ar fi repede cu ei. Acest lucru este exact la fel ca și cu câinii. Ziua în timpul zilei, legăturile au fost construite în timp și cu spectacole repetitive de afecțiune și dragoste, încrederea a fost formată. Acest lucru sa dezvoltat în loialitate.

Ei simt legătura dintre voi doi este reciprocă și, în același mod, îi protejați de poștașul teribil sau de vâscos focuri de artificii, Te vor păzi de la omul de livrare. Glume deoparte, din cauza îngrijirii pe care le oferiți-le, ei urmăresc să facă același lucru pentru dvs. Ei își arată loialitatea în felul lor prin afecțiune, protecție și empatie. De la a fi cu ei și iubirea lor, câinii vor dezvolta loialitate față de dvs. și alți membri ai gospodăriei tale.

3. Câinele tău a format o prietenie cu tine

Dincolo de legătura familială, voi doi împărțiți, ca oamenii, câinii vor avea preferințe peste o singură persoană la alta. Acest lucru se datorează faptului că prietenia fiind formată între câini și oameni. Deși câinii fac și prietenii și loialitate față de celălalt! Asta pentru ca Câinii își au propriile personalități, așa cum facem și anumite trăsături complementare vor forma legături mai puternice. Câinii care sunt mai afectuosi și de a se bucura de cuddling pot forma legături mai puternice cu indivizi mai liniștiți care se bucură de petrecerea mai mult timp acasă. În mod similar, câini jucăuși care se bucură plimbari lungi și explorarea poate forma o prietenie mai strânsă cu un om care iubește aventurile și sesiunile de joc lungi.

Personalitățile complementare sunt formează legături mai puternice și prietenii între câini și oameni, dar nu sunt singurele elemente influente. Prietenii mai puternice pot fi formate prin răbdare sau mai mult timp petrecut împreună. Întrucât încrederea este formată și confortul este câștigat de la câinele dvs. spre tine, loialitatea se va dezvolta alături de acest lucru. Aceste prietenii pot apărea într-o familie sau în afara familiei. Totul depinde de perioada de timp pe care câinele dvs. îl cheltuiește cu dvs. și cu alte persoane. De exemplu, ei pot dezvolta un sentiment de loialitate și prietenie față de ei Câine Walker sau sitter.

legătura noastră cu câini
Câinii pot fi atrași de o singură persoană peste alta.

4. Genetica

A studiu de Trut și colab. 2009 titlud & # 8220; evoluția animalelor în timpul domesticirii: vulpea domestică ca model & # 8221; a analizat schimbările de comportament în vulpea domestică în comparație cu vulpea sălbatică. Acest lucru poate fi comparat cu câinele domestic și cum lor Genetica au fost influențate în timp. Ei concluzionează că acest lucru forţat evoluţie a modificat comportamentul și genetica câinelui domestic pentru a fi mai bine adaptate pentru interacțiunea umană. Deși au ajuns la concluzia că au fost vulpile selectiv crescute Pentru tăcere, câinii au fost crescuți selectiv de ani de zile în termeni similari, ceea ce ne permite o comparație bună. Studiul se încheie spunând & # 8220; modelele similare de transformare comportamentală și morfologică și fiziologică în vulpi, câini și alți domestici sunt sugerat a fi rezultatul selecției pentru tamed.& # 8221;

Pentru a simplifica aceste studii constatări și o rezumă, cercetătorii au găsit dovezi că animalele domestice sunt influențate genetic pentru a fi mai tâmpenite. Aceasta înseamnă că multe animale domestice sunt mai dorete, de încredere și dispuse să formeze legături cu oamenii. Prin urmare, cum genetica lor influențează loialitatea și modul în care am jucat un rol important în crearea acestui comportament și trăsătură.

5. Împărtășim istoria

De când eram peșteri, erau canini. De la inamici, am evoluat pentru a beneficia unul de altul, care a început creșterea selectivă. De la câinii care se învârte în jurul zonelor pe care le-am vânat și viceversa, am făcut același comportament pentru a găsi alimente ușoare. Ca prădători, amândoi am jucat pradă și am făcut acest lucru în moduri similare. Suntem amândoi vânători de epuizare, vizând pradă și folosind strategii de grup pentru a izola și a aduce acea pradă să se prăbușească de la epuizare. Aceasta este combinată cu agresiunea și atacul. În curând am început vânătoare împreună, beneficiind unul de altul, având mai multă ușurință pentru a ataca alături de mai multe alimente pentru a împărtăși. Acest lucru a progresat la punctul în care Lupii trăiau alături de oameni și au început să formeze legături. Oamenii au încurajat reproducerea între anumite tipuri de indivizi și au ajutat la crearea de rase cu beneficii diferite pentru oameni.

Aceasta este lungă istorie care arată cum suntem, ca specii, am evoluat împreună. Beneficim unul de celălalt și nu numai că am format o relație simbiotică ca specii, ci prietenii ca indivizi. Influența istorică și anii de obligațiuni dintre specia noastră ajută câinii noștri să fi dezvoltat un sentiment natural de loialitate față de noi. Acest lucru legat de creșterea selectivă și trăsăturile menite să creeze animalul de companie perfect de uz casnic duce la puii noștri loiali.

6. Au nevoie de noi

Domesticirea are câini de conducere pentru a dezvolta o dependență de sprijinul și ajutorul nostru în supraviețuire și rezolvarea problemelor. A studiu de Udell și Wynne (2008) a fost intitulat O revizuire a câinilor domestici "(Canis Familiaris) comportamente asemănătoare omului: sau de ce analiștii de comportament ar trebui să nu se oprească și să-și iubească câinii" # 8221;. Acest studiu a constatat că Când este propus cu o problemă solvabilă, câinii ar privi adesea la proprietarii lor pentru ajutor. Această dependență arată un sentiment de încredere. Câinii noștri au încredere că îi vom ajuta când au nevoie de ajutor și le vom oferi, aici derivă un sentiment de loialitate.

În plus, acest om a constatat că câinii sunt capabili să răspundă la indiciile umane conștiente sau subconștiente, chiar și la o vârstă fragedă. Acest lucru indică ideea că câinii domesticiți au unele comportamente instinctuale pentru a căuta influența umană în rezolvarea problemelor sau urmărirea unor noi obstacole. Peste mulți ani de la aceste animale care lucrează alături de noi, avem comportamente inconștiente pentru a avea încredere și beneficiază unul de celălalt. Prin urmare, există un sentiment de loialitate care stă la baza tuturor oamenilor de la naștere, deși poate fi întărită cu timpul și indivizii diferiți. Instinctele lor naturale de vânătoare au dispărut și astfel are grijă de noi ca o specie, se bazează acum pe noi și depind de ajutorul nostru.

7. Câinii au empatie pentru noi

Este surprinzător față de unii, dar aceia dintre noi care au deținut câini înainte nu sunt surprinși de empatia lor. Când avem o zi proastă, ei sunt primii care ne confruntăm și vor modifica în consecință comportamentul lor. Un pui care este de obicei hiperactiv și va sări pe dvs. când intrați în ușă poate părea calm și mai ușor afectuos odată ce vă dau seama că starea dvs. de spirit este scăzută. Custanța și Mayer (2012) au efectuat o studiu intitulat # 8220; ca răspunsuri empatice de către câinii domestici (Canis Familiaris) la suferință la om: un studiu exploratoriu și # 8221;. Ei au cercetat răspunsurile de empatie ale câinelui în special spre suferința umană, spre deosebire de alți câini.

Au găsit asta Câinii își vor schimba comportamentul pentru a se potrivi cu starea de spirit pe care persoana pare să fie înăuntru. Ceea ce este interesant, de asemenea, că vor face acest lucru cu străinii. Acești câini au prezentat un comportament hiperactiv din afară și se joacă la întâlnirea unui nou străin într-o stare bună. Cu toate acestea, dacă un străin părea să plângă, câinele ar aborda cu blândețe, mirosul și aruncați străinul. Acest lucru sa întâmplat cu mai mulți câini diferiți care demonstrează empatia în specia în ansamblu, spre deosebire de individ. Se pare că câinii dețin empatie față de toți oamenii și aici este momentul în care loialitatea lor poate provoca.

Câinii au empatie pentru noi
Câinii ne confruntăm în zilele noastre.

8. Ei sunt de fapt fericiți cu noi

Handlin și colab. (2015) a publicat a studiu pe Interacțiunea pe termen scurt între câini și proprietarii lor: efecte asupra oxitocinei, cortizolului, insulinei și ritmului cardiac - un studiu exploratoriu "# 8221;. Acest studiu ne permite să vedem cum nivelurile de oxicontină ale câinelui sunt influențate pe baza interacțiunilor pe termen scurt între ele și proprietarul acestora. Oxitocina este cunoscută sub numele de hormonul # 8216; fericirea "și crește la stimulele, interacțiunile sau factorii de mediu pozitivi. Handlin și colab. (2015) a constatat că Nivelurile hormonale pozitive au crescut împreună cu ratele de inimă canine în jur de trei minute după o scurtă interacțiune cu proprietarul lor. Acest lucru se poate concluziona că câinii simt o creștere imediată a fericirii de la a vedea și a interacționa cu noi.

Dar cum se referă la loialitate? Când cineva vă aduce fericirea, acest lucru vă ajută să dezvoltați o legătură pozitivă și o prietenie cu ei. Prietenia are un sentiment reciproc de încredere între cei doi indivizi care duce la loialitate. Acele trusturi de câine și cele care le fac fericite și de obicei aceeași persoană. Dacă ambii acești factori sunt date de o singură persoană, un câine va dezvolta adesea un sentiment de loialitate față de ei.

Loial de câini - întrebări frecvente

Pentru a rezuma și a răspunde la orice întrebări rămase despre loialitatea câinilor, aruncați o privire la întrebările noastre informative de mai jos.

De ce sunt câinii atât de loiali oamenilor?

Sunt opt motive principale Pentru loialitatea câinilor care au fost descoperite până acum:

1. Le susțineți (și știu)
2. Ei vă consideră familia lor
3. Câinele tău a format o prietenie cu tine
4. Genetica
5. Împărtășim istoria
6. Au nevoie de noi
7. Câinii au empatie pentru noi
8. Ei sunt de fapt fericiți cu noi

Cu toate acestea, există întotdeauna mai mult de învățat cu știința, aceasta include comportamentul câinelui. Există probabil multe alte motive pentru loialitatea pe care o avem încă de descoperit. Cu timpul, vor apărea mai multe descoperiri de cercetare și comportament care să permită behavioriști și noi, să înțelegem mai mult prietenii noștri blânzi.

De ce sunt câinii atât de protejați proprietarilor lor?

Comportamentul protector al câinilor Peste proprietarii lor pot fi rezumate în câteva motive principale: loialitate, îngrijorare pentru ei înșiși și pentru proprietarul lor. În primul rând, ca membru al familiei lor, loialitatea lor vizează-ți deasupra unui străin. Orice semne de pericol sau de îngrijorare, un câine loial se va proteja imediat și apoi tu. Cu încrederea și prietenia s-au dezvoltat cu dvs., în același mod în care doriți să le protejați pentru că le iubiți, ei doresc să o facă reciproc.

Un alt motiv pentru care un câine poate fi protejat de proprietarul lor este datorită unei dorințe reciproce pentru protecția lor. Prin protejarea dvs., vă oferă un motiv pentru a le proteja și aceasta continuă relația simbiotică deja existentă și o maximizează într-un moment periculos.

În general, este de obicei o combinație a acestora amândouă. Ei îți pasă, totuși, ei vă îngrijorează și de auto-conservare.

De ce sunt câinii mai loiali decât pisicile?

Câinii nu sunt mai loiali decât pisicile, Este pur și simplu ca comportamentul care modul în care pisicile și câinii afișează și demonstrează că încrederea și loialitatea este mult diferită.

Caninii vor afișa adesea loialitate și o legătură într-o manieră mai recunoscută pentru oameni. Câinii se vor lega de noi când ajungem acasă să ne suflem cu afecțiune și emoție.

Pisicile pot veni la tine pentru a vă saluta când ajungeți acasă, dacă nu sunt, nu este pentru o lipsă de loialitate. Pisicile vor petrece timp în jurul vostru în poziții vulnerabile, cum ar fi pe spate sau în somn, deoarece au încredere că sunt în siguranță în prezența voastră. De asemenea, vor clipi încet la tine, încă o dată, pentru a demonstra încrederea. Aceste două animale sunt atât minunate, dar foarte diferite. Modul în care exprimă încrederea și loialitatea nu pot fi cu adevărat comparate.

De ce ne iubesc câinii atât de mult?

Nu există niciun motiv pentru care câinii ne iubesc. În același mod în care nu există nici un motiv pentru care le iubim. Le oferim cu prietenie, de la joc la Cuddles, au cel mai bun prieten pentru viata. Le dăm mâncare, apă și îngrijire pentru ei, deoarece sunt familia noastră.

Adesea, câinii sunt conștienți când încercăm să le ajutăm și să ne amintim acest lucru. Ei, de asemenea, ne pot iubi doar pentru că suntem familia lor, împărtășim case și chiar paturi cu ei, și atâta timp cât le tratăm drept, ele sunt întotdeauna familia noastră. Există, de asemenea, baza istorică a câinilor și a oamenilor care au o istorie profundă a beneficiilor unul de celălalt. Răspunsul este prea complex pentru a rezuma cu ușurință.

Care este cea mai loială rasă de câine?

Aceasta este o întrebare Mulți iubiți de câini pot argumenta. Deși unele rase sunt mai loiale stereotipice decât altele, Răspunsul adevărat nu este o rasă de câine, ci dependentă de individ. Persoanele fizice sunt diferite bazate pe genetica, rasa, vârsta, sexul și chiar influențele de mediu. Aceasta este ceea ce formează personalitatea cheie a unui câine. Desigur, unele rase sunt renumite pentru ei sentiment de loialitate la fel ca Akita, Beagle, sau Boxer. Dar, în general, puteți întâlni câini loiali de orice rasă, totul depinde.

sunt câini mai loiali decât pisicile
Câinii și pisicile sunt amândoi loiali.

Loialitatea câinilor a fost cunoscută tot drumul prin istoria oamenilor. Sperăm că am ajutat la explicarea unui pic din știința din spatele devotamentului lor nesfârșit față de noi. Câinii sunt creaturi minunate și merită cele mai bune, iar înțelegerea noastră a comportamentului lor este un început bun.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce sunt câinii atât de loiali - top 8 motive susținute de știință