Acest medicament ar putea ajuta câinele dvs. Să trăiască patru ani suplimentari

Acest medicament ar putea ajuta câinele dvs. să trăiască patru ani suplimentari

Cea mai grea parte a proprietarului de câine își pierde animalul iubit. Câinii sunt de obicei cu noi de mai bine de un deceniu și devin o parte a familiilor noastre și o mare parte din viața noastră de zi cu zi. Mai mult decât probabil, dacă ați cerut unui proprietar de câine, ceea ce ar putea schimba specia caninei, ei ar spune că doresc a trăit mai mult. Știu că aș vrea!

Ce se întâmplă dacă o pilulă ar putea crește durata de viață a câinelui? Nu doar de zile, săptămâni sau luni, dar de ani - i-ai da-o? Sună un fel de roman științific, dar poate fi posibil în viitorul apropiat. Un nou medicament, numit Rapamycin, a debutat recent ca prima farmaceutică pentru a crește durata de viață a mamiferelor.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii: viața câinelui tău

Acest medicament ar putea ajuta câinele dvs. să trăiască patru ani suplimentari

Acum, cercetătorii recrutează un grup improbabil de voluntari pentru a le ajuta să studieze efectele drogurilor - canini domesticiți. Universitatea din Washington Proiectul de îmbătrânire a câinelui a colaborat cu un grup de medicii veterinari pentru a începe să accepte aplicații pentru câinii de companie care trăiesc în Statele Unite pentru a participa la un studiu al rapamicinei.

Experții din domeniu speculează că medicamentul ar putea extinde viața câinilor mici cu până la patru ani și câini mari până la trei ani. Directorul de proiect Matei Kaeberlein a spus:

"Dacă rapamicina funcționează comparabil la câini ca la șoareci, ar putea fi posibilă creșterea duratei de viață cu până la 30% și întârzierea multor scăderi ale funcției și a bolilor de îmbătrânire care sunt împărtășite de șoareci, câini și oameni."

Chiar mai promițător, în studiile anterioare, medicamentul a crescut durata vieții animalelor și sănătatea lor generală. Era chiar eficient când a început tratamentul mai târziu în viață. Kaeberlein a spus că sa demonstrat că rapamicina a inversat disfuncția cardiacă asociată vârstei, protejează împotriva celor mai multe forme de cancer, protejează împotriva scăderii cognitive asociate vârstei și a preveni obezitatea la soarecii normali de laborator.

Ipoteza lui este că efectele anti-cancer și cardiac vor fi cele mai ușor de detectat în cercetare. De asemenea, el consideră că aceștia pot fi cei mai importanți factori pentru sănătatea generală în Caninii de îmbătrânire. Faza inițială a studiului este cea mai mare parte completă. A identificat o doză de rapamicină care nu provoacă efecte secundare semnificative. Kaeberlein speră să înceapă un studiu mult mai amplu în viitorul apropiat, care implică mulți voluntari canini.

Proiectul de îmbătrânire a câinilor își propune să îmbunătățească perioada de viață în care animalele sunt cele mai sănătoase, nu prelungesc dificile ani de ani. Cercetarea în geroscience sau biologia îmbătrânirii, a făcut eforturi incredibile în ultimii ani. Procesul de îmbătrânire a câinilor speră să lucreze cu cercetători pentru a ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire în canini, astfel încât să se poată bucura mai mult de timpul vieții lor.

Acest medicament ar putea ajuta câinele dvs. să trăiască patru ani suplimentari

LEGATE DE: Op-Ed: Genetică Canine - Cum să faci un câine

Cu siguranță trebuie să văd cercetarea, dar nu ar fi minunat dacă câinii noștri ar putea trăi câțiva ani mai mult fără efecte secundare negative. Principala mea preocupare ar fi faptul că calitatea vieții mele de companie ar rămâne aceeași în acei ani mai târziu sau cel puțin la fel de bună ca în mod normal ar fi pentru un câine senior. Pentru mine, acest medicament sună puțin prea bun pentru a fi adevărat, dar presupun că numai timpul va spune.

Imaginați-vă ce ați putea face cu trei sau mai mulți ani cu animalul dvs. de companie? Dragostea adăugată și aventurile pe care le-ați fi de neprețuit. Voi urmări îndeaproape această cercetare și voi fi sigur că vă actualizați atunci când există informații noi disponibile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest medicament ar putea ajuta câinele dvs. Să trăiască patru ani suplimentari