Costume de halloween de ultimă oră: costume ușoare și spooky!

ultimul minut-câine-Halloween-costume

Ați uitat să obțineți un costum de Halloween? Nu vă temeți niciodată, avem o listă de idei de costum de câine de ultimă oră pe care le puteți biciui într-un flash!

https: // instagram.COM / P / BPPQ-WLDCFW
https: // instagram.COM / P / B3SHGNDBK_D /

Nici un motiv să se încurce cu clasicele și # 8212; Dacă se rupe, nu o rezolvă! Dar păstrați-vă minte că probabil vor dura doar 2 secunde pe puștiul tău, care cel mai probabil va scutura repede!

https: // instagram.COM / P / BPKGHFQNHVR

Acesta este un alt costum rapid și ușor de câine idei de Halloween care, cu siguranță, nu va dura mult timp, dar cel puțin veți putea să strângeți câteva fotografii înainte ca câinele să-l lacrimi totul!

https: // instagram.com / p / bpnlyafazny

Acest costum de ultimă oră de câine de Halloween este super ușor de a pune împreună dacă aveți un con de câine agățat de la ultima chirurgie a câinelui tău. Câteva bile verzi și un pic de vopsea sau o bandă electrică roșie și aveți un costum adorabil!

https: // instagram.COM / P / BPMVYDWBMCH

Punerea câinelui dvs. într-un top Bikini este obligată automat pentru a aduce râde mari. Adăugați doar o fustă de iarbă și un colier de flori de lei și aveți un costum instant de Halloween!

https: // instagram.com / p / bpise_cnkxm

***

Aveți vreunul dintre propriile dvs. idei pentru costumul de Halloween de ultimă oră? Împărtășiți-le în comentariile de mai jos!

Dacă aveți nevoie de o opțiune rapidă și ușoară de ultimă oră de dress-up pentru pooch, asigurați-vă că ați citit-o DIY HALLOWEEN BANDANA & DREPT-UP IDEI care poate fi cusută împreună cu o mașină de cusut rapid.

De asemenea, verificați articolul nostru despre Cel mai bun Costume de Halloween câine și proprietar Pentru unele costumuri umane și canine!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Costume de halloween de ultimă oră: costume ușoare și spooky!