Reditamal aduce știință anti-îmbătrânire câinilor

Reditamal aduce știință anti-îmbătrânire câinilor

Orice iubitor de câine vă va spune că cea mai rea parte a unui animal de companie este că ei nu trăiesc atâta timp cât facem. Indiferent de ceea ce facem sau cât de bine ne pasă de ei, câinii noștri sunt doar cu noi pentru o mică fracțiune din viața noastră. Dar dacă ați putea aduce beneficiile științei de îmbătrânire celulară la companionul dvs. canin? Asta e exact ce Revitamenală Suplimentele sunt pentru!

Primul supliment de acest gen, începe să lucreze imediat pentru a restabili energia, funcția corectă și vitalitatea celulelor din corpul animalului dvs. de companie. Se face cu Fullelife, un protector celular unic și puternic. Pur şi simplu Aplicați formula la mâncarea animalelor de companie, umedă sau uscată, o dată pe zi și Reditamal vă vor proteja animalul de companie unde au nevoie cel mai mult, în celulele vulnerabile și în țesuturile în care îmbătrânirea are cele mai profunde efecte.

LEGATE DE: Cum să puneți împreună un kit de prim ajutor pentru câini

La fel ca celulele noastre, celulele câinelui dvs. sunt constant atacate de radicali liberi, molecule cu un electron suplimentar, care sunt capabili să deterioreze celulele prin oxidare. Din fericire, celulele au un mecanism de apărare încorporat împotriva acestor radicali liberi, dar ca animale de vârstă, acele apărare încep să slăbească.

Reditamal aduce știință anti-îmbătrânire câinilor

Fiecare complex individual de revitamal Fullelife poate gestiona zeci de acești radicali liberi fără să le reacționeze și să provoace mai multe probleme. Nu numai că pot face acest lucru, dar își păstrează uimitor funcția completă de a lua un alt grup de radicali liberi după ce au terminat cu prima. Reditamal Fullelife nu se oprește niciodată!

O altă proprietate unică a acestui supliment este că poate proteja fiecare tip de celulă din organism. Aceasta înseamnă că inima, creierul, plămânul, pielea, rinichii, osul, mușchiul și fiecare alt tip de celulă sunt protejate efectiv de Reditamal. Beneficiile acestui supliment se extind la toate sistemele din organism, nu doar anumite tipuri de celule ca și alte suplimente similare.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii?

Reditamal este un supliment complet natural care este fabricat din cele mai fine ingrediente organice și nu conține culori artificiale, arome sau stimulente și fără produse secundare animale. Fullelife este în continuare brevet în așteptare. Este un fitocomplex natural lipid similar cu shilajit purificat.

Dosarul de dozare de pe etichetă se bazează pe greutatea și vârsta animalului dvs. de companie și nu există în prezent niciun medicament cunoscut sau Suplimentați interacțiunile asociate cu Revitamal.

Ca întotdeauna, ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar înainte de a începe animalul dvs. pe orice supliment nou. Există informații despre site-ul companiei special pentru educarea veterinarilor asupra a ceea ce este în supliment și ce face acest lucru poate obține o mai bună înțelegere a produsului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reditamal aduce știință anti-îmbătrânire câinilor