Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit

Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit

Poate că ești un iubitor de câine care nu poate avea un animal de companie pentru un motiv sau altul. Poate că ești un student de colegiu care a trebuit să-l lase pe iubitul tău Pooch acasă cu mama și tata. Indiferent de motivul, dacă lipsește afecțiunea unui partener canin, există o nouă aplicație disponibilă pentru a vă ajuta.

Liam Berkeley este fondatorul și CEO-ul Bark`n`borrow, O aplicație mobilă pentru utilizatorii smartphone care vă permite să selectați una dintre sute de câini disponibili care sunt pentru împrumut gratuit. Berkeley a fost înconjurată de câini ca un copil care crește în Australia. După o mișcare în Los Angeles, el a considerat a obține un animal de companie, dar el nu mai avea timp necesar să aibă grijă de un câine.

LEGATE DE: Adoptarea câinilor mai în vârstă predați

În curând, Berkeley a început să facă prieteni în cartierul său. Unii dintre acești oameni erau proprietari de câini, așa că și-a cunoscut și animalele de companie. Dacă prietenii lui erau ocupați sau lucrează ore lungi, Berkeley se va oferi voluntar să-și ia câinele pentru a Mergeți la plajă, out pentru o excursie scurtă sau chiar lângă parcul de câine pentru un joc de preluare.

Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit

Cu cât a petrecut mai mult timp cu câini, cu atât mai mult își dădu seama că nu era singura persoană care suferă, pentru că nu putea deține un câine pentru un singur motiv sau altul. Oamenii ar veni întotdeauna la el și vor explica că nu au putut avea un animal de companie ar dori să-i dea câinele o dragoste.

Berkeley i-ar explica apoi situația și înainte să o cunoști, ideea lui Bark`n`borrow a devenit o realitate. Aceste întâlniri cu iubitorii de câini dornici au făcut să se gândească cum să dezvolte o platformă în care iubitorii de câini de încredere s-ar putea conecta cu proprietarii de animale de companie în zona lor care avea nevoie de puțin ajuta la îngrijirea pentru fido.

După cum explică Berkeley, înainte de Bark`n`borrow, nu a existat un mediu fericit între faptul că nu este un proprietar de câine și de a face angajamentul de a avea grijă de o canină pentru următorii 12 ani.

Pentru un timp scurt, a fost creat un site web pentru potențialii clienți din l.A. zonă. Berkeley a continuat, de asemenea, să întâlnească noi proprietari de câini și să-și construiască încrederea. Înainte de mult timp a generat suficient interes pentru a crea o versiune brută a aplicației de la sfârșitul anului 2014. Testele inițiale au arătat că mulți proprietari de câini au nevoie de cineva care să aibă grijă de câinele lor cu preaviz sau fără notificare.

Poate că li sa cerut să rămână târziu la locul de muncă sau o călătorie de ultimă oră de afaceri a apărut. Oricare ar fi motivul, elementul de service profesional a creat o remiză mare pentru Bark`n`nbourrow. Aplicația oficială lansat în luna noiembrie a anului trecut în l.A., San Francisco și San Diego. De atunci (aproximativ 4 luni) sa extins la New York, Seattle, Boston și Chicago.

Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Utilizatorii creează un cont care include numărul lor de telefon, adresa de domiciliu și adresa de e-mail. Ei sunt, de asemenea, obligați să treacă un control de fond. Odată ce adresa lor a fost verificată, aceștia se pot conecta și pot accesa informații despre proprietarii de câini în zona lor locală, alți debitori și câini profesioniști sau Siturile de animale de companie care percepe o taxă.

Profilele vizibile conțin o fotografie, calități pe care le căutați într-un câine, motive pe care doriți să le împrumutați un câine și informațiile dvs. personale. Profesioniștii plătiți profesioniști sunt permise pe site, deoarece mulți proprietari de câini preferă să lucreze cu ei - mai ales când au nevoie de cineva să-și urmărească câinele pentru o perioadă lungă de timp când sunt în afara orașului.

La începutul acestei luni, aplicația a lovit 50.000 de profiluri. Acest succes anterior are Berkeley gândindu-se la expansiune. El speră să lanseze un model plătit al aplicației în viitor, care va permite fiecărui utilizator să fie asigurat. O parte din încasări ar merge, de asemenea, la organizațiile de salvare și adăposturile de animale pe care compania le va partener cu. De asemenea, el ar dori să vadă filiala de serviciu pentru a include câini foster și animale de companie adoptate într-o zi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit