Presarea capului la câini: simptome, cauze și tratament

Există cineva care știe un câine mai bun decât proprietarul lor? Ca nu numai proprietarul, dar și un prieten, probabil petreceți mult timp, probabil știți toate obiceiurile și altele Caracteristicile comportamentale. De aceea veți fi primul care va observa când ceva nu este obișnuit. Unul dintre aceste lucruri poate fi apăsat pe cap, pe care ne concentrăm în acest articol.

Ce este apăsarea capului?

Cap apăsând într-o stare animală în care stau față-mai întâi lângă un colț sau perete, capul este agățat scăzut și nu fac nici o mișcare. Deși numele ar putea sugera altfel, ei nu trebuie să-și apese capul pe perete pentru a expune această condiție. Care se întâmplă în unele cazuri, dar câțiva câini vor sta doar acolo nu fac nimic.

Lucrul vital de luat aici este că nu trebuie să confundați acest comportament cu bâzâitul, ceea ce implică frecarea capului pe perete, alte obiecte sau chiar persoane. Buningul este un lucru sănătos pe care îl fac multe animale, dar apăsarea capului este o indicație a unei boli sau a unei tulburări.

capul de câine apăsând

Care sunt simptomele de presare a capului?

În afară de starea pe care am descris-o mai sus, alte simptome pot să urmeze și să vă spună că ceva nu este în regulă. S-ar putea să observați că pooch-ul dvs. are probleme pentru a identifica obiecte și lovituri în ele sau alte probleme vizuale. Ei pot avea, de asemenea, probleme cu reflexele lor și ar putea să nu apară la fel de Jumpy și activ ca înainte. Este schimbări comportamentale care se așteaptă de la tine să observi, iar acestea pot include stimularea compulsivă într-o zonă mică care poate duce la răni.

În funcție de nucleul problemei, animalul dvs. de companie ar putea avea și ocazional Seizure. Este esențial să ne amintim că acestea nu vor dispărea aproape niciodată pe cont propriu, motiv pentru care trebuie să reacționați instantaneu.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru convulsii

Cauzele de presare a capului

Problema este că multe lucruri pot fi motivul din spatele actului de presare a capului. În unele cazuri, va fi cauzată de o traumă de cap că câinele dvs. a avut recent. Severitatea acestui lucru poate depinde de puterea loviturii, dar, din păcate, lista potențialelor pericole nu se termină acolo. În funcție de alte simptome care urmează, presarea capului poate fi, de asemenea, cauza bolii Prosencefalon (Forebrain), un accident vascular cerebral sau chiar o tumoare cerebrală.

Alte cauze pot fi hipernatremie, hiponatremie sau o altă tulburare metabolică, toxicitate cauzată de șuntul ficat sau de infecția sistemului nervos, cum ar fi infecții fungice și virale, paraziți sau rabieri. Expunerea la diferite toxine, inclusiv plumb, poate fi, de asemenea, motivul pentru care câinele dvs. prezintă apăsarea capului.

Diagnosticarea capului de presiune la câini

Datorită listei lungi de cauze potențiale, este esențial să vă luați câinele la un veterinar cât mai curând posibil. Dacă au fost otrăviți, este esențial să se contracte problemele potențiale în cel mai scurt timp rezonabil și, dacă există o problemă neurologică, este esențial să reacționați pentru a evita daunele permanente Sănătatea Pooch.

Odată ce luați FIDO la medic, este important să împărtășiți informații relevante despre istoricul medical al animalului dvs. de companie. Care pot include droguri pe care le-au luat, orice probleme medicale recente sau proceduri chirurgicale au trecut. Dacă credeți că otrăvirea ar putea fi cauza posibilă, asigurați-vă că menționați acest lucru împreună cu motivele pentru care credeți că. S-ar putea să fi observat recent că Câinele au vărsat sau că au reziduuri din plante pe dinți și știți că există plante otrăvitoare în cartier.

Oricum, VET va efectua o examinare pentru a stabili dacă a fost otrăvire sau câinele dvs. este potențial suferind de o boală. Dacă el crede că este acesta din urmă, el va comanda, probabil, o serie de teste, precum și un CT sau RMN pentru a confirma diagnosticul lor și apoi recurge la tratament.

Tratamentul capului de presare a capului la câini

Presarea capului este doar un simptom al unei probleme de bază și probabil va dispărea dacă această condiție este tratată. De aceea, tratamentul depinde în mare măsură de cauza. Dacă câinele dvs. a fost otrăvit, medicul de companie va încerca să-și dea seama de toxina în cauză și să acționeze în consecință pentru a-l contura. Poochul dvs. ar putea fi dat cărbune activat, care este cunoscut pentru a ajuta la absorbția otrăvurilor și, de asemenea, trebuie să primească unele fluide pentru a preveni deshidratarea. Unele medicamente pot asigura ca organismul dvs. FIDO să nu poată procesa otravă și să creeze subproduse dăunătoare. Lucrul crucial, în acest caz, este de a salva ceva timp și de a ajuta VET să identifice toxina oferindu-i cât mai multe informații despre potențialele otrăvuri pe care câinele tău le-ar fi ingerat.

Capul caninului apăsând

Dacă motivul este meningită sau o altă problemă neurologică, câinele dvs. ar putea avea nevoie să ia antibiotice de ceva timp. Este esențial să vă asigurați că le hrăniți cu antibiotice atâta timp cât veterinarul a fost îndreptat chiar dacă ar putea opri expunerea capului de apăsare după câteva zile. Aceasta este singura modalitate de a evita o recidivă și de a vă asigura că câinele dvs. nu devine rezistent la acel antibiotic în viitor.

În cele din urmă, dacă medicul veterinar diagnează o tumoare, terapia poate varia în progresie, tipul și locația. În unele cazuri, pooch-ul dvs. va avea nevoie de o intervenție chirurgicală a creierului, precum și chimioterapie sau radioterapie. După cum ați putea presupune, acestea iau de obicei cele mai lungi pentru a vă recupera și trebuie să fiți pregătiți pentru posibilitatea ca câinele dvs. să nu se recupereze pe deplin sau să se recupereze deloc.

Recuperarea animalului dvs. de companie va depinde de faptul că este condiția subiacentă a capului de presare a capului. Există o șansă bună ca VET să programeze întâlniri regulate pentru a verifica sănătatea lui FIDO. În ceea ce tu, ar trebui să vă asigurați că faceți cainele dvs. cât mai confortabil posibil. Acestea ar trebui să fie medicate în mod corespunzător de instrucțiuni și ar trebui să le asigurați cu suficientă apă și alimente. Este, de asemenea, sfătuit să evitați aspirarea sau de a face zgomote mari până când se recuperează animalele de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Presarea capului la câini: simptome, cauze și tratament