Proprietarul de animale de companie ucide omul care a otrăvit câinele său iubit

În China, un bărbat al cărui câine a fost otrăvit a căzut pe omul care a făcut-o și a primit răzbunare finală prin uciderea infractorului.

În orașul Yangzhou, situat în provincia Jiangsu, un bărbat se îndrepta spre uciderea câinilor prin administrarea injecțiilor letale de substanțe chimice otrăvitoare pentru ei.

Ei bine, acest om a decis să otrăvească pudorul greșit. După ce această persoană a dat o injecție otrăvitoare la un singur câine, ar deveni ultima lui crimă de canină.

Infractorul a ucis aproximativ 6 câini în zonă.

Înregistrările de securitate arată călugărul de câine pe un scooter și împușcă câinele cu o dată de otravă și fugind.

Proprietarul de animale de companie ucide omul care a otrăvit câinele său iubit
Imagini de urmărire.
Foto: Sârmă Asia / Ladbible

Proprietarul câinelui a auzit imediat câinele său strigând și a alergat să afle ce sa întâmplat. El și-a găsit câinele plângând și culcat paralizat pe pământ.

Realurarea nemilosului

Realizând instantaneu ceea ce tocmai a avut loc, proprietarul a sărit în mașină și repede prins cu scuterul. Într-o potrivire în stilul lui John Wick de furie și răzbunare, el a bătut pe om într-un stâlp de ciment și printr-un zid de cărămidă cu toată greutatea mașinii sale, iar omul a murit la fața locului.

Când autoritățile au apărut la fața locului, ucigașul de câine a murit, iar proprietarul a fost imediat luat pentru interogatoriu.

Șoferul și familia sa au susținut că "a luat pedalele confuze" în timp ce conduce și nu intenționa să conducă omul în perete și să-l omoare.

Proprietarul slams hoț de câine mort prin perete cu mașină

Proprietarul este în prezent în așteptare și așteaptă procesul privind acuzațiile de omor.

O rudă a omului decedat a spus că, chiar dacă acest om era în rău pentru uciderea animalelor, celălalt om nu a "dreptul de a fi judecător, juriu și călău."

O lume diferită pentru câini

Modul în care câinii sunt tratați în China este cu totul diferit de modul în care sunt tratați în U.S. Uneori sunt animale de companie, dar uneori sunt alimente. Adesea, ele sunt maltratate.

LEGATE DE: Banul neobișnuit de câine lansat în cartierul China

A existat un vârf semnificativ în tendința câinilor otrăviți de a vinde comerțul cu carne. Potrivit lui Humane Society Membru International Wendy Higgins, această practică crudă rezultă adesea la uciderea câinilor de companie iubiți de oameni. Ea spune că animalele pot suferi foarte mult.

Doar în decembrie, chineză Poliția a făcut un bust care a dus la 200.000 de darts otrăvitoare, care au fost destinate acestei utilizări. Opt membri de bandă au fost arestați și trimiși în închisoare pentru vânzarea darts.

Proprietarul de animale de companie ucide omul care a otrăvit câinele său iubit
Câini în sus spre vânzare pe piața cărnii.
Fotografie: AP / Gardianul

Darts au fost umplute cu suxametoniul relaxant muscular. Autoritățile au emis avertismente că persoanele care au consumat această carne de câine contaminat au fost, de asemenea, în pericol de a fi otrăviți de substanțele chimice periculoase.

Carnea de câine poate fi găsită la multe restaurante din China. Cererea de a avea ca rezultat un comerț cu amănuntul pe scară largă și organizat.

Darts pe scenă

Acest comerț este acum facilitată de activitatea criminală subterană. Câte 4 milioane de pisici și 20 de milioane de câini sunt uciși în fiecare an.

Oprirea bandelor care perpetuează aceste crime în primul pas important în direcția cea bună.

Citiți următorul: Coreea de Sud poate interzice în cele din urmă consumul de carne de câine în această lună

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietarul de animale de companie ucide omul care a otrăvit câinele său iubit