Guler de șoc pentru câini: 5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra gulere de șoc

Indiferent dacă folosiți sau nu un guler de șoc este unul dintre subiectele cele mai dezbătute în rândul proprietarilor de câini. Unii proprietari de câini simt că gulerele de șoc de câine sau e-gulere sunt cel mai bun mod de a instrui câinii din comportamentul distructiv, în timp ce alții simt că folosesc a guler de șoc pentru câini este o pedeapsă crudă și barbară pentru câini.

Ca și în cazul multor subiecte butoane fierbinți, adevărul se află undeva în mijlocul argumentelor emoționale de pe ambele părți. Când gulerele de șoc sunt folosite prea des, sau cu prea multă intensitate, ei poate răni câinele. Dar, atunci când sunt folosite corect, pot antrena câini din comportamente periculoase și distructive.

Folosind un guler de șoc de câine poate părea o măsură extremă, dar câțiva câini au nevoie de o pregătire suplimentară pentru a-și adapta comportamentul în mediul lor. Un câine care latră tot timpul într-un apartament poate provoca probleme pentru proprietari și ar putea chiar să ajungă la re-homed sau să pună într-un adăpost din cauza comportamentului de lătrat. Dacă un guler de șoc poate instrui câinele pentru a opri lătratul, astfel încât proprietarii să poată păstra câinele în casa lor toată lumea câștigă.

Expert Interviu: Câini de formare cu gulere electronice de șocuri

Guler de șoc pentru câini
5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra coliere de șocuri

guler de șoc pentru câini

Cum funcționează o guler de șoc?

Un guler de șoc pentru câini este un guler care este echipat cu un dispozitiv electronic și două pronguri mici. Aceste pronguri oferă un mic șoc la gâtul câinelui când câinele face ceva distructiv sau periculos.

Coliere de șocuri de asemenea, sunt folosite pentru a seta limitele pentru un câine. Când un câine scapă prea mult, de exemplu, sau trece peste linia de proprietate, devine un șoc mic pentru a spune că acest comportament va avea ca rezultat un șoc.

Colierele de șoc de înaltă calitate emit un semnal sonor sau un alt sunet înainte de a livra șocul. În cele din urmă, câinele învață să asocieze bipul cu șocul. Când câinele aude bipul, va opri comportamentul pentru a evita un șoc.

Gulere de înaltă calitate vin, de asemenea, cu capacitatea de a modifica intensitatea șocului. Astfel de proprietari sau formatori pot folosi cel mai ușor șoc necesar pentru a obține atenția câinelui. Iată câteva alte lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre colierele de șoc înainte de a utiliza unul:

1. Nu sunt la fel

Când vine vorba de gulere de șoc de câine, există o diferență dramatică în tipurile de gulere disponibile. Colarele ieftine de calitate inferioară au mai multe șanse să rănească câinele. Ei, de asemenea, nu au capacitățile necesare pentru a instrui în mod eficient câinele.

Când cumpărați un guler de șoc, calitatea contează foarte mult. Acesta nu este ceva pe care doriți să îl scoți pentru a economisi bani. Faceți unele cercetări și căutați un guler recomandat atât de către alți proprietari, cât și de formatorii de câini.

REVIZUIRE: Elitefield câine de antrenament revizuire guler

2. Acestea sunt o ultimă soluție

Colierele de șoc nu trebuie utilizate niciodată ușor. Proprietarii de câini ar trebui să încerce să folosească pedeapsa pozitivă și recompensa mai întâi pentru a schimba comportamentul câinelui. Dar, unii câini nu învață prin consolidare pozitivă.

Dacă un câine este în mod obișnuit Fugi de pe proprietate în trafic, sau lătrat neîncetat sau agresiv cu alți câini în casă despre alimente, acele comportamente ar putea duce la răniri sau chiar moarte pentru câine sau alte animale de companie. Un guler de șoc pentru câini este doar unul dintre numeroasele instrumente de antrenament pe care le pot folosi proprietarii de câini și ar trebui considerați o ultimă soluție.

3. Ele pot fi eficiente

Există un motiv pentru care gulerele de șoc au fost folosite pentru a instrui vânătoarea și câinii de lucru timp de zeci de ani. Ei lucrează! Unii câini nu vor răspunde la niciun alt tip de instrument de instruire și vor răspunde doar bine la un guler de șoc.

Când sunt folosite cu atenție și au folosit modul în care sunt făcute să fie folosite, ele sunt un instrument de instruire eficient care poate lucra la câini care nu răspund la alte metode de formare. Un guler de șoc pentru câini poate fi o antrenament excelent atunci când este utilizat într-o Moda sigură și umană.

4. Ei lucrează cel mai bine combinat cu armarea pozitivă

Guler de șoc pentru câiniCombinarea utilizării unui guler de șoc cu armare și antrenament pozitivă este cea mai bună modalitate de a vă asigura că câinele învață ce comportament este acceptabil fără a distruge relația proprietarului cu câinele. Folosirea unui guler de șoc trimite câinelui un mesaj pentru a opri un comportament.

Apoi, armarea pozitivă recompensează câinele pentru oprirea comportamentului. Și astfel câinele învață că poate evita șocul și poate obține dragoste, laudă și, eventual, să se trateze că nu se angajează în acel comportament. Prioritizarea acestui tip de instruire pozitivă de armare Colari electronice de câine este întotdeauna recomandată.

5. Formatori profesioniști de câini le folosesc

Profesioniștii de formare a câinilor și specialiștii comportamentului câinilor folosesc gulere de șoc. Dar ei știu cum să le folosească în mod corect. Este important ca gulerele de șocuri să fie utilizate corect pentru a evita rănirea câinelui și pentru a corecta comportamentul câinelui.

A antrenor profesionist sau comportamentist poate decide dacă un guler de șoc va fi sau nu un instrument eficient de instruire pentru câinele dvs. pe baza istoriei și comportamentului câinelui dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă doriți sau nu să utilizați un guler de șoc pe câinele dvs. discutați cu un profesionist. Ei vor putea să evalueze ceea ce este potrivit pentru câinele dvs.

LEGATE DE: Ghidul bazat pe știință pentru colierele de șoc de câine - Ce trebuie să știți

guler de șoc pentru câini

Linia de jos

Linia de jos când vine vorba de utilizarea gulerelor de șoc este că lucrează și pot funcționa destul de bine. Dar asta nu înseamnă că un guler de șoc ieftin de la un magazin de aprovizionare cu ferma sau un magazin de box cu discount Big va fi sigur și eficient pentru câinele tău.

Ca orice instrument de instruire trebuie să știți cum să îl utilizați în mod corespunzător și nu trebuie să utilizați un guler de șoc decât dacă câinele dvs. nu răspunde la alte tipuri de formare.

Dacă câinele dvs. prezintă probleme comportamentale care vă provoacă și câinelui o mulțime de primejdie Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă evaluați câinele de un antrenor profesionist sau comportamentist. Dacă recomandă utilizarea unui guler de șoc, pot recomanda ce tip de guler să vă utilizeze și vă pot învăța cum să o utilizați. În acest fel, puteți să vă antrenați câinele din comportament, fără a provoca vopsea inutilă sau stres la câinele dvs.

Citiți următorul: Dog Shock Collar Controversy - Ce spun experții?

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Gulerul de șoc pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Guler de șoc pentru câini: 5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra gulere de șoc