Revizuire: guler de antrenament de câine isplecle

Colierele electronice de formare sunt una dintre cele mai multe Produse controversate de formare a câinilor, dar dacă știți cum să utilizați unul corect, ele pot fi un ajutor de formare foarte eficient. Astăzi, revizuiesc doar Guler de antrenament de câine ISPECLE, Nu-mi împărtășesc opinia cu privire la faptul dacă cred sau nu că folosesc un guler electronic este o modalitate adecvată de a-ți instrui câinele. Această decizie este complet până la tine, și este mai bine să vă familiarizați cu folosirea gulerilor de șoc de câine.

Guler de antrenament de câine ISPECLEAm testat Multe diferite Coliere de formare pentru câini de-a lungul anilor. În timp ce cu siguranță nu aș spune că sunt un expert la câinii de formare cu aceste dispozitive, am învățat un lucru prin toată experiența mea - toate gulerele electronice nu sunt create în mod egal.

Când faceți cumpărături pentru un e-guler, este important să citiți recenzii de la proprietarii de câini de viață reală care au încercat produsul cu animalele de companie.Consistența este prioritatea principală atunci când vine vorba de achiziționarea unui guler de câine electronic. Dacă produsul nu este consecvent, câinele dvs. va deveni confuz, iar formarea nu va fi eficientă.

Colierele ieftine de formare a câinilor sunt realizate cu materiale de calitate slabă, iar sistemul electric poate fi subpar. Cu acea fi spus, Guler de antrenament de câine ISPECLE este mai scump decât unele produse similare. Din fericire, oferă, de asemenea, o varietate frumoasă de caracteristici și lucrări în mod consecvent.

Dacă nu sunteți sigur dacă un guler electronic este o alegere bună, citiți aceste articole similare pentru mai multe informații despre acest subiect:

ISPECCE Dog Collar Forming Review

ISPECCE Dog Collar Forming ReviewAcest guler electronic de la ispecle este condus de o telecomandă, deci trebuie să vă urmăriți câinele în orice moment pentru ca acesta să fie eficient. Trebuie să vă monitorizați câinele în mod constant pentru a-l corecta atunci când este necesar.

Trebuie să fiți consecvenți în formarea dvs. cu acest tip de guler electronic. În caz contrar, va dura mult mai mult pentru cainele dvs. să înțeleagă ceea ce încercați să-l învățați. Dacă el poate scăpa cu un comportament obraznic, uneori, își va împinge limitele fiecare sperând că nu vă uitați.

Gulerul de antrenament al câinilor ispecle (cum ar fi toate gulerele de antrenament de la distanță) nu este la fel de convenabil ca a Sistem de reținere fără fir, Dar este mult mai versatilă. Un sistem wireless poate fi utilizat numai în imediata apropiere a unității de bază. Cu un sistem la distanță ca acesta, îl puteți lua cu tine oriunde te duci.

Sistemele de reținere fără fir sunt într-adevăr benefice pentru instruirea câinelui dvs. pentru a rămâne în curte sau pentru a-l ține din locuri nedorite cum ar fi grădini sau iazuri. Sistemele la distanță ca acesta pot fi utilizate pentru toate tipurile de formare de la ascultare de formare de leșie și formare limită.

LEGATE DE: 15 sfaturi de siguranță vitale pentru formarea câinilor cu gulere de șocuri

ISPECCE Dog Collar Forming Review

Un sistem de telecomandă vă permite, de asemenea, să vă antrenați câinele folosind indicii verbale, precum și corecțiile sonore și statice. Gulerul de antrenament al câinilor ispecle are un domeniu foarte impresionant de 875 de metri (2.625 de picioare), care este mai departe decât mulți dintre concurenții săi. Gama sa lungă face ca acest guler de antrenament să fie ideal pentru a fi folosit cu vânătoare și câini de lucru.

O telecomandă poate controla până la 3 gulere, astfel încât acest sistem este o opțiune pentru familiile multi-animale, vânătorii sau formatorii care lucrează cu mai mulți canini simultan. Colierele receptorului se vor potrivi câinilor cu a Circumferința gâtului din 7 și # 8243; și sunt potrivite pentru câinii care cântăresc mai mult de 20 de kilograme.

Gulerul de antrenament al câinilor ispecle nu este potrivit pentru rasele mici, dar majoritatea gulerelor electronice nu sunt.

Acest sistem oferă 4 moduri de corecție, inclusiv:

  • Lumina LED
  • ton sonor
  • Vibrații
  • Stimularea electronică

Guler de antrenament de câine ISPECLEModurile de vibrație și șoc au 99 nivele reglabile. Acesta este un mare beneficiu asupra sistemelor de gulere electronice care oferă doar 8-12 nivele de corecție. Mai multe niveluri înseamnă o creștere mai mică a rezistenței corecției de la un nivel la altul. O creștere mai graduală vă permite să găsiți doar nivelul corect pe care câinele dvs. îl va răspunde fără a-i provoca durerea.

Prefer să lucrez cu un sistem care oferă tonul sonor și corecția vibrațiilor, deoarece va atrage atenția celor mai mulți câini fără a fi nevoie să folosească corecția statică. În timp ce câțiva câini nu răspund imediat la tonul audibil, vibrația își va atrage atenția.

În timp ce cele mai multe gulere electronice au doar un guler și un receptor, gulerul de antrenament de câine Isplecle vine cu 2 receptoare care sunt impermeabile, 2 gulere și 1 telecomandă. Atât gulerele, cât și telecomanda sunt reîncărcabile.

Guler de antrenament de câine ISPECLECaracteristica care într-adevăr stabilește acest guler în afară de alte produse similare este punctele de atingere soft care acoperă punctele metalice de pe receptorul gulerului. Corecția statică și vibrațiile pot fi resimțite prin aceste capace de silicon, dar ei o fac mult mai confortabilă pentru ca câinele să poarte.

După cum am menționat, acest sistem este puțin mai scump decât alte produse similare, dar primiți și 2 gulere și 2 receptoare. Am folosit acest guler pentru mai mult de o lună acum și a fost consistent 100% din timp. Sunt foarte impresionat de fiabilitatea sa!

La momentul acestei revizuiri, gulerul de antrenament al câinilor Isplecle poate fi achiziționat pe Amazon pentru $ 49.99. De asemenea, vine cu o garanție de 12 luni. Dacă nu sunteți mulțumit de acest guler din orice motiv, compania spune, de asemenea, că oferă o rambursare de 100% sau înlocuire gratuită.

Citiți următorul: Dog Shock Collar Controversy: Ce spun experții?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: guler de antrenament de câine isplecle