Revizuire: guler de antrenament pentru câini elitefield

Colierele de formare sunt foarte controversate, dar când este folosit corect, ele pot fi un ajutor de formare eficient. Astăzi, am revizuit pur și simplu Elitefield câine guler de antrenament, Nu-mi împărtășesc opinia cu privire la utilizarea sau nu un guler electronic este o modalitate adecvată de a-ți instrui animalul de companie. Această decizie este complet până la tine!

Deși există mulți oameni care nu cred că colierele de formare sunt un ajutor de formare uman, există și mulți proprietari de companie care le consideră a fi o resursă sigură și eficientă. Am testat multe dintre aceste dispozitive în trecut, iar singurul lucru pe care îl pot spune cu certitudine este că toate colierele de formare a câinilor nu sunt făcute în mod egal.

Elitefield câine guler de antrenamentPoti Găsiți coliere de antrenament pentru câini care vinde pentru doar 25 de dolari. În acest caz, obțineți ceea ce plătiți și nu este un lucru bun.

Gulere de formare ieftine sunt făcute cu materiale mai ieftine și au un sistem electric de slabă calitate. Aceasta înseamnă că transmițătorul de la distanță nu poate funcționa de fiecare dată când apăsați butonul. De asemenea, înseamnă că câinele dvs. poate obține o corecție electrică fără motiv.

Luați-o de la cineva cu o mulțime de experiență cu aceste dispozitive, produsele mai ieftine sunt periculoase! Folosirea unui produs inconsistent vă va face să vă simțiți frustrați și vă confundați animalul de companie.

Cu acea fiind spus, gulerul de antrenament de câine Elitefield este mai scump decât multe alte produse similare, dar oferă, de asemenea, mai multe caracteristici și este mult mai fiabil decât alternative mai ieftine.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Elitefield câine de antrenament revizuire guler

Elitefield câine guler de antrenament

Acest guler electronic de la Elitefield este condusă de o telecomandă, deci trebuie să vă urmăriți câinele în orice moment pentru ca acesta să fie eficient. De exemplu, dacă intenționați să o folosiți pentru a vă învăța câinele limitele curții dvs., veți trebui să-l urmăriți pentru a-l corecta când el traversează limita. Dacă intenționați să o utilizați pentru a vă antrena câinele pentru a rămâne în afara zonelor nedorite, va trebui să îl urmăriți când accesează aceste zone.

Gulerul de antrenament pentru câini Elitefield nu este la fel de convenabil ca sistemele de reținere fără fir, dar este mult mai versatilă. Pentru început, puteți lua acest sistem cu dvs. oriunde ați merge. Și, o puteți folosi ca un ajutor în multe tipuri diferite de formare, nu doar de formare limită.

LEGATE DE: Petsafe Basic in-sol

Elitefield câine guler de antrenamentUn sistem de telecomandă vă permite, de asemenea, să vă antrenați câinele folosind indicii verbale, precum și corecțiile sonore și statice. Elitefield câine guler de antrenament are, de asemenea, o gamă impresionantă de 660 de curți, deci este la îndemână un instrument de a folosi atunci când instruiți un câine de vânătoare sau de lucru.

O telecomandă poate controla până la 3 gulere, astfel încât acest sistem este o opțiune pentru familiile multi-animale, vânători sau formatori care lucrează cu mai mulți canini la un moment dat. Colierele receptorului sunt potrivite pentru câinii care cântăresc 15-120 de lire sterline, astfel încât acest produs nu este potrivit pentru utilizare cu rase de câini mici.

Acest sistem oferă 4 moduri de corecție, inclusiv:

  • ton sonor
  • Vibrații
  • stimularea electronică momentană
  • Stimularea electronică continuă

RECOMANDAT: Întrebați un antrenor de câini - Câini de formare cu gulere electronice de șocuri

Elitefield câine guler de antrenamentPrefer să lucrez cu un sistem care oferă corecția vibrațiilor, deoarece va atrage atenția celor mai mulți câini fără a fi nevoie să folosească corecția statică. În timp ce câțiva câini nu răspund imediat la tonul audibil, vibrația își va atrage atenția.

Gulerul de antrenament pentru câini Elitefield vă permite să modificați stimularea electronică pe 12 nivele, făcându-l în siguranță pentru toți câinii care se potrivesc cu gulerul. Receptorul este, de asemenea, impermeabil, iar telecomanda este rezistenta la apa. Atât gulerul cât și la distanță sunt reîncărcabile.

După cum am menționat, acest sistem este un pic mai pricier decât alte produse similare, dar este de asemenea de o calitate mult mai mare. Am folosit acest guler cu labradorul meu de luni de zile și a fost consistent 100% din timp. Sunt foarte impresionat de fiabilitatea gulerului de formare a câinilor Elitefield!

Acesta vă va costa aproximativ 150 de dolari pentru a cumpăra acest guler de antrenament și acesta este doar pentru un sistem cu un guler de recepție. Va trebui să cumpărați separat gulere suplimentare dacă doriți să vă antrenați mai mult de un câine la un moment dat.

Citiți următorul: Ghidul bazat pe știință pentru colierele de șoc de câine - Ce trebuie să știți


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: guler de antrenament pentru câini elitefield