7 Idei și ghiduri de proiect de câini diy

Proiectul Bed Diy Dog

De la prințesa Pomeraniană la Bulldogs Burly, Un lucru pe care toți câinii au în comun este o nevoie de a amâna. Unii dintre ei o întind, burta în sus, pe canapea, în timp ce alții sunt fani ai metodei de întoarcere în jur de trei ori - înainte de curling-a-cinnamon-Bun. Dar dacă sunteți un proprietar de câine care găsește că dormind cu un rottweiler de 120 de lire în pat este mai puțin de odihnă, probabil că ați dat un gând la un Proiectul Bed Diy Dog.

Ca majoritatea produselor de companie, există o serie de opțiuni disponibile în comerț atunci când vine vorba paturi de câine. Prețurile pentru aceste paturi tind să varieze în funcție de calitate - cu alte cuvinte, obțineți ceea ce plătiți. Prețul este, de asemenea, efectuat de dimensiunea patului de câine.

Noroc încercând să găsească o pernă în acea nuanță perfectă de somon care se potrivește cu tapetul sau un cadru de dimensiuni rege care va găzdui apendicele Lanky a lui Irlandez Wolfhound. Acesta este motivul pentru care unii aleg să ia probleme (și ciocane și unghii) în mâinile lor și să-și pună abilitățile de DIY pentru a lucra.

Citiți și: Proiectul de Pet Gates DIY - Cum de a face o poarta de caine la domiciliu

Proiectul Bed Bed DIY: Unele idei din jurul Internetului

Proiectul Bed DIY Câini - idei din jurul Internetului

Când vine vorba de paturi DIY câine, există instrucțiuni și modele care să se potrivească cu orice nivel de calificare. Unele au nevoie de utilizarea uneltelor electrice și unii utilizează mai mult decât o pereche de foarfece. Prezentat mai jos sunt șapte idei cu instrucțiuni, pentru a fi mai simple la cele mai complexe.

Proiecte simple de pat DIY Dog

Proiectul Bed Diy Dog - Idei din jurul Internetului pentru câiniPe blogul ei, casa noastră albastră mare, Ashley Krommendyk prezintă un plan de pat de bază de câine, care este extraordinar de ieftin și ușor de creat. Ea a folosit un magazin de moftifer, un fir de tapițerie și la câțiva metri de fleece pentru a face o pernă pentru câinele ei, Hudson.

În primul rând, ea a făcut o pernă de la mângâietor. Apoi, ea a luat două lungimi de fleece formată, taie marginile în benzi și a legat benzile împreună pentru a forma o capac de pernă care poate fi îndepărtată și spălată. Ashley este chiar atât de grijuliu ca să includă o rețetă de tratare a câinelui care poate ajuta la încurajarea prietenului dvs. cu patru picioare să fie de acord cu noile aranjamente de dormit. Verificați pasul pas cu pas al lui Ashley Aici.

Dacă sunteți mai mult de un cursant vizual și aveți un câine mic, Stevie Nyc`s Video YouTube poate fi chiar pe aleea voastră. Abordarea sa de întoarcere ia o parte din intimidarea din abordarea proiectului de pat de câine. Modelul lui Stevie implică două țesături contrastante, ac și fir, și unele umpluturi de jucărie cumpărate de magazin.

În timp ce acest pat ar cusat mai repede folosind o mașină de cusut, el gestionează cusut cu mâna. În esență, acest tip de design se încheie că arată o pernă cu un buzunar încorporat pe partea de sus, care poate fi perfect pentru un câine care îi place să urlească sub capace. Zoe ia la el imediat!

Relevante: Cum de a construi o casă de câini - 5 sfaturi de experți DIY

La fel de simplu în design este acest inteligent Modelul de pulover upcycled, găsit pe WikiHow. Este descris ca un pat de pisică, dar va fi la fel de potrivit pentru un mic pud. Singurele materiale necesare sunt un pulover vechi, ac și fir și unele umpluturi.

Dacă puloverul este fabricat din lână, îl puteți simți. Feltingul provoacă fibrele de lână să se lege împreună, rezultând un material mai gros, închizând golurile dintre cusături. Cu toate acestea, acest proces provoacă o mare parte din scădere, deci începeți cu un pulover de câteva ori dimensiunea a ceea ce credeți că veți dori ca patul câinelui dvs.

În timp ce modelul WikiHow nu include acest pas final, este posibil să doriți să luați în considerare acoperirea produsului finit cu un spray rezistent la pată, precum Scotch Guard, de asemenea. Noi toți ne place câinii noștri, dar știm mizeria pe care o pot crea. Dacă doriți să păstrați patul cât mai curat posibil între spălări, un spray rezistent la pată este cea mai bună idee.

LEGATE DE: Top cinci cele mai bune paturi rezistente la mestecat

Mai dificil DIY Proiecte pat de câine

DIY Project Bed Dog - Idei din jurul Internetului pentru un câine

Oricare dintre cele trei seturi de instrucțiuni de mai sus vă va ghida printr-un proiect simplu de pernă. Produsul finit va oferi companionului dvs. de canin propriu Spot de dormit, lounging sferturi, sau prăbușire fără prea multă agitație. Dacă sunteți mai ambițios, însă, există mai multe modele care au lovit lucrurile pe o crestătură cu încadrarea paturilor și chiar perdele!

Dana la Nișa de nișă dezvoltat acest design Pentru Jack Russell, Roxy. Aceasta implică un cadru simplu din lemn care găzduiește o pernă fabricată din perne de pat cu capace impermeabile pentru curățarea ușoară. Ea și-a luat măsurătorile de pe perne, dar dimensiunile ar putea fi modificate cu ușurință pentru a se potrivi unui alt tip de pernă dacă este necesar.

Firește, veți dori să luați marimea a câinelui dvs. în considerare la planificarea acestui proiect. Deși un pic mai complicat decât un ac și fir, consumabilele necesare sunt încă destul de minime.

Veți avea nevoie de niște placaj, câteva două-patru-patru, clei, cleme și un ciocan și unghii. Câteva straturi de grund și vopsea și veți fi gata să vă prezentați câinele dvs. la cel mai nou succes DIY.

Paletele upcycled sunt toate furie în aceste zile. Aceste comori de lemn care aruncate o dată au fost transformate în totul de la rafturile de carte către baruri de patio. Versatilitatea lor se extinde nu numai la mobilierul uman, ci la Mobilier de câine de asemenea.

Emory peste la Bună ziua, Scarlett a postat Acest set de instrucțiuni pentru patul de câine de palet. Punctul culminant al postului de blog al lui Emory este fotografia ei minunată, care reușește să ilustreze foarte clar pașii proiectului și să fie angajați în același timp.

Produsul finit este similar în aparența patului lui Dana pentru Roxy, dar include rulouri atașate la partea inferioară a fiecărui colț, permițând construcției să fie mobilă pe partea de sus a drăguțului.

LEGATE DE: DIY Casa de câine vreme rece - păstrați-vă câinele cald în timpul iernii

Complexul DIY Dog Dog Proiecte

Proiectul Bed Bed DIY - idei din jurul internetului pentru animale de companie

Pentru dulgherul experimentat sau pentru crafterul ambițios, Shanna la Restaurare Redoux a elaborat o modalitate de a transforma un cabinet vechi de televiziune într-un mic cubby la modă pentru câinele ei mic, Charlie. Ea elaborează detaliile Aici.

Desigur, cea mai complicată etapă din această construcție este îndepărtarea televizorului din dulap. Poate doriți să aveți un electrician sau o persoană de reparații experimentată atacă această parte a locului de muncă, deoarece poate exista un pericol de electrocutare.

După ce televizorul a fost îndepărtat, Shanna șlefata dulapul, a adăugat unele vopsea și grund, au folosit unele materiale de resturi pentru a face perdele și a adăugat câteva alte atingeri decorative. Rezultatul este un super-drăguț Nook de dormit care ar face pe Martha Stewart mândru.

Un alt proiect de pat DIY Dog pentru Crafterul experimentat este Aceasta acea Izolarea nordică a încărcat pe canalul lor, arătând cum să faci un pat de câine de log, perfect pentru o evadare de cabină rustică. Seamănă cu un pat de o persoană mică, cu un cap și un picior, de modă din bușteni.

În timp ce construcția pare să dureze câteva zile, rezultatul este destul de preluat. Doar asigurați-vă că purtați echipamentul de siguranță în timp ce utilizați orice scule electrice și lacuri de construcție completate într-o zonă bine ventilată. Produsul finit din acest videoclip a mers la licitație pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru un câine Salvarea carității.

LEGATE DE: Cum de a alege cel mai bun pat de companie pentru câinele dvs

Acum că ați văzut o gamă de stiluri și opțiuni, luați-vă consumabilele și obțineți lucrul la proiectul dvs. de pat DIY Dog. Amintiți-vă să luați în considerare măsurătorile câinelui dvs., Agility - un pat înalt ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru un câine cu articulații artritice - și unde veți dori să configurați noul pat.

Ajutați câinele să înțeleagă că noul mobilier este pentru ea oferind tratate, încurajare și laudă blândă. S-ar putea chiar să doriți să puneți temporar o pătură din patul tău sau altceva cu mirosul tău pe stratul câinelui.

Câinii își folosesc simțul de miros mult mai mult decât noi oamenii și dacă câinele tău îi place să doarmă pe patul tău, șansele sunt că ea găsește mirosul tău. Apoi, tratați-vă la un pui de somn, l-ați câștigat!

Citiți următorul: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Idei și ghiduri de proiect de câini diy