Noua saltea de câine casper este garantată pentru a fi cel mai comună pat pentru pui

Noua saltea de câine Casper este garantată pentru a fi cel mai comună pat pentru pui

O nouă saltea pentru câini a lovit piața și promite să fie cel mai bun pat pe care îl veți obține vreodată pentru poochia dvs. Saltea a fost proiectată după ce au fost efectuate studii științifice semnificative în preferințele de dormit ale câinilor și nu are nimic altceva decât confortul caninului în minte.

Studiile constată că câinii petrec mai mult de jumătate din viața lor adormită. Oamenii de la Casper cred că dacă cineva merită a Spot confortabil Snooze, Sunt câinii noștri.

Dezvoltarea acestui pat a implicat o creștere de 460 de ore de testare a laboratorului, 110 prototipuri și aproape un an întreg de studii de somn canin. Wow! Compania garantează că câinele dvs. va fi confortabil oferindu-i cumpărătorilor o perioadă de încercare de 100 de zile și oferind o rambursare completă dacă descoperiți că câinele dvs. nu este complet confortabil.

LEGATE DE: DIY Dog Bed Project - idei din jurul Internetului

Noua saltea de câine Casper este garantată pentru a fi cel mai comună pat pentru pui

Deci, care este secretul din spatele acestei salteri confortabile nebunești?

Sunt cateva. Pentru început, utilizează spumă de memorie fără presiune, care susține corpul câinelui, precum și conturul acestuia. Acest lucru este în special benefice pentru câinii mai în vârstă sau animale de companie cu probleme de șold și comun.

Această saltea se află în afară de restul prin includerea pernelor proiectate ergonomic (tetiere) - pentru că, la fel ca oamenii, câinii iubesc să aibă suport de cap în timpul somnului. Aceste tetiere servesc, de asemenea, pentru a satisface nevoia unui câine de a găsi un somn sigur în zonele închise (o nevoie reporsă de la strămoșii lor, care trebuiau să fie în siguranță de prădători).

În cele din urmă, saltea este făcută cu un microfibră extrem de durabil, pentru a rezista la instinctul de "sapat" câinii care se desfășoară pe zonele de dormit. Materialul nu este doar puternic, ci și imită senzația de murdărie și de resturi în jur!

Casper a creat acest pat pentru a fi ușor pentru proprietari să curețe. Este construită cu fibre de nailon, care sunt lipite de căldură și creează o barieră care este aproape impenetrabilă la blană. Când doriți să curățați patul, capacul este ușor de detașabil; doar aruncați-l în mașină de spălat.

Saltea a fost făcută cu o longevitate în minte. Casper susține că patul nu se va scufunda, scădea sau nu își pierde forma în timp. Deci, nu mai cumpărați un pat nou la fiecare an! Aceasta ar trebui să dureze întreaga viață a câinelui.

Bonus - fermoarurile metalice sunt ascunse în buzunarele cusute, astfel încât acestea nu vă vor zgâria etajele.

Paturile pot fi achiziționate pe site-ul Casper pentru 125-225 $. Ele vin în dimensiuni mici, medii și mari. Există 3 opțiuni de culoare pentru a alege de la.

Noua saltea de câine Casper este garantată pentru a fi cel mai comună pat pentru pui

RECOMANDAT: Top cinci cele mai bune paturi rezistente la mestecat

Acest lucru pare a fi o mare investiție pentru proprietarii de câini. Am pus atât de mulți bani și energie în paturile noastre, pentru că știm cât de mult un somn bun sau rău poate afecta restul zilelor noastre. Deci, nu ar trebui să luăm în considerare făcând același lucru pentru tovarășii noștri canini care petrec mai multe ore de dormit decât noi?

Dacă vă gândiți la asta, veți cheltui aproximativ 75 de dolari pe o pat pentru un câine mare care este plat, subțire, probabil nu atât de confortabil, și cu siguranță nu este garantat cu o rambursare. După aproximativ un an sau două, trebuie să mergeți să petreceți încă 75 de dolari pe un pat nou, deoarece vechiul este distrus.

Este rar să găsească un pat de câine care este proiectat cu perne sau obiceiuri de săpat în minte, să nu mai vorbim de găsirea ambelor caracteristici în același produs. Acest lucru pare a fi o investiție de o singură dată, care este minunată pentru portofelul dvs. Mai important, va da câinelui dvs. confortul vital necesar pentru un obicei de dormit de 12 ore pe zi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noua saltea de câine casper este garantată pentru a fi cel mai comună pat pentru pui