Animale de companie deprimate: cum să ajuți un câine cu depresie

Știați că câinii pot suferi de depresie la fel ca oamenii? Depresia Doggie reduce un câine calitatea vieții și limitează capacitatea sa de a se bucura de lucruri. Cum se întâmplă acest lucru și există un tratament pentru aceasta? Știm cu toții ce durere cronică sau o boală care tocmai nu va pleca ne poate face. Nu este mult diferit pentru câini. O condiție care provoacă dureri constante, cronice sau de mișcare poate să arate mult ca și depresia.

Care sunt simptomele depresiei Doggie? Un câine care devine retras și nu dorește să-și petreacă timpul cu familia poate fi retras din pachetul său pentru a se recupera sau poate fi deprimat. Un câine anterior activ care devine letargic și care nu a dorit să joace sau să se exercite se poate simți bolnav sau poate fi un câine cu depresie.

O creștere sau o pierdere în greutate sau de a mânca prea mult sau prea puțin ar putea fi un semn de depresie sau de boală. Dormind prea mult sau o incapacitate a dormi ar putea fi și boală sau depresie. Deci, ar putea o pierdere de antrenament de vânătoare sau o coadă de limpedă. Doar despre orice nu poate fi identificat imediat, ar putea semnifica un câine cu depresie.

Deci, primul lucru pe care îl faceți este să vă luați câinele la veterinar pentru o examinare amănunțită pentru a vă asigura că nu suferă de o afecțiune fizică sau o boală. Dacă după o lucrare completă, nimic fizic nu poate fi identificat, depresia ar trebui considerată ca fiind cauza simptomelor sale.

Animale de companie deprimate - Cum să ajuți un câine cu depresie

Animale de companie deprimate: Cum să ajuți un câine cu depresie

Știu ce gândești, orice schimbare bruscă a comportamentul câinelui ar putea fi un semn al depresiei. Asta nu este în întregime adevărat, dar când comportamentul ar putea fi legat de suferință emoțională, este posibil. Uneori aceste simptome se datorează ceva fizic, dar există câteva cauze comune ale depresiei că ar trebui să fiți și pe căutarea.

Cauzele depresiei la câini

Dezechilibrul chimic în creier

Creierul oamenilor și câinilor sunt alcătuiți din miliarde de neuroni, celule specializate găsite în creier, măduva spinării și sistemul nervos al corpului. Neuronii "comunică" unul cu celălalt. Un mesaj trece de la un neuron de trimitere la un neuron primit. Mesaje de călătorie între neuroni utilizând neurotransmițători, substanțe chimice în creier. Odată ce neurotransmițătorii au purtat mesajul neuronului de trimitere a neuronului de primire, se întorc și sunt reabsorbed de neuronul de trimitere.

LEGATE DE: Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Starea mentală a câinelui (și a noastră) pare să depindă de ce chimică neurotransmițător este eliberată pentru a transporta mesajul. Unul dintre ei, serotonina, este neurotransmițătorul fericit și o cauză a depresiei, se crede că serotonina este reabsorbită prea repede de neuronul de trimitere, lăsând prea puțin din asta Chemical fericit în creier. Odată ce apare un dezechilibru chimic, depresia urmează de obicei.

O schimbare de stil de viață

Mutarea, o modificare a programului, cum ar fi copiii care se întorc la școală sau la un membru al familiei Pornirea unui loc de muncă, Un nou copil, un câine nou, absența unui membru al gospodăriei prin moarte sau divorț, sau orice alt Skyup dramatic poate provoca depresie într-un câine. Chiar și schimbările sezoniere și de vreme pot afecta un câine.

Reacția la o boală sau o stare cronică

Sa spus că depresia trebuie să se distingă de o boală sau de durere cronică; Cu toate acestea, aceste condiții pot provoca și depresie. In varsta Și tot ceea ce vine cu ea - scăderea vederii și auzul, scăderea rezistenței, pierderea poziției alfa, disconfortul și rigiditatea crescută - toate pot provoca depresie. Câinii pot arăta chiar semne de depresie dacă proprietarul lor este deprimat.

Abuz și neglijență

Depresia este o reacție comună la abuz sau la neglijare. Chiar și o situație vie în care proprietarul a dispărut cea mai mare parte a zilei, mai ales dacă proprietarul anterior a petrecut cea mai mare parte a timpului acasă, se poate simți ca neglijarea unui câine.

LEGATE DE: Afacerea și utilizarea canabisului în u.S. Industria animalelor de companie: Care este cuvântul?

Genetica

Există o teorie că un câine cu depresie poate avea un element de Transmisie genetică a tendinței de a suferi de depresie. Aceeași teorie există la om, dar încă nu există nici o dovadă concludentă.

Animale de companie deprimate - Cum să ajuți un câine cu depresie

Tratamentul pentru câinii deprimați

Medicament

La fel ca la om, depresia poate fi uneori remediate de medicamente. Cu toate acestea, efectul medicamente asupra unui câine cu depresie nu a fost studiat ca fiind efectul său asupra oamenilor.

Medicina poate returna creierul câinelui dvs. la echilibrul său adecvat și îl poate ajuta să devină mai puțin paralizat de efectele depresiei. Poate dura câteva săptămâni pentru ca medicamentul să intre în vigoare - două până la trei săptămâni este cantitatea generală de timp necesar pentru atingerea nivelului necesar în sistemul câinelui.

Vestea bună despre medicină pentru depresie este că câinii, în general, trebuie doar să ia medicamente pentru câteva săptămâni sau luni. Odată diagnosticat și tratat cu medicamente, oamenii care suferă de depresie uneori trebuie să ia medicamentul pentru restul viețile lor.

ASPCA enumeră tipurile de medicamente care sunt utilizate pentru a trata câinii cu dezechilibre chimice sau condiții psihologice care se exprimă comportamental: benzodiazepine precum Valium și Xanax; inhibitori de monoamină oxidază, cum ar fi anipryl, triciclic; antidepresive cum ar fi Elavil; și inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (SSRIS) cum ar fi Prozac, Zoloft și Paxil.

Formarea comportamentală

ASCPA descrie formarea comportamentală pentru depresie ca

Tratamente de modificare a comportamentului & # 8230; tratați comportamentul problemei fie prin schimbarea percepției câinelui asupra unei situații sau a unui lucru, schimbând consecința comportamentului câinelui, oferind câinelui un comportament acceptabil de a face în locul comportamentului problemei sau printr-o combinație din aceste lucruri.

Formarea comportamentală este, în general, mai eficientă dacă un regim de medicamente este instituit mai întâi, dând câinelui șansa de a ieși din depresia sa puțin atât de eficientă modificări de comportament poate începe.

Plătiți mai multă atenție câinelui dvs

Atenția suplimentară poate ajuta uneori să trageți un câine din depresie. Mai mult cuddling chiar dacă el este rezistent la început, mai multe plimbări, Masini de ras Dacă se bucură de aceia, excursii să viziteze prietenii umani pe care îi place, mai multe încercări de a-l face să joace în aer liber, un tratament suplimentar din când în când, când nu prezintă comportament deprimat, o socializare - distracție cu alți câini la parcul de câine sau o dată de redare aranjată - poate ajuta totul. Dacă credeți că depresiunea lui provine din pierderea unui partener, luați în considerare obținerea unui al doilea câine.

LEGATE DE: Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

Exercițiu

Nu se poate afirma destul de mult ca exercițiul important pentru orice câine, mai ales unul care suferă de depresie. Exercitarea promovează stabilizarea dispoziției și ajută creierul în eliberarea endorfinelor. Luați câinele în afara plimbărilor și joaca jocuri cu el, cum ar fi Frisbee, remorcher de război, aduc, sau alții că se va bucura.

Tu

Starea ta are un mare efect asupra dispoziției câinelui tău. Dacă ești fericit, el va perk. Acționează încântat și încântat să fie în afara jocului cu el și să privească cât de infecțioasă este. Când îl luați pentru o plimbare, ca și cum sunteți bucuroși să fiți acolo. Arătați-i cât de fericit trebuie să vă petreceți timp cu el.

Între aceste tehnici de joc și medicamente, câinele dvs. se va întoarce la normal în cel mai scurt timp.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animale de companie deprimate: cum să ajuți un câine cu depresie