Simpla sarcină face o mare diferență pentru câinii de adăpost

Simpla sarcină face o mare diferență pentru câinii de adăpost

Iată una pentru cărți. La un adăpost de animale din Pennsylvania, o doamnă în fața casei de câine a fost prins pe cameră care citește o carte unui câine de adăpost! Ei bine, Groucho Marx a spus că "în afara unui câine, o carte este cel mai bun prieten al omului."Deci, nu este o idee atât de departe de a aduce împreună cei mai buni prieteni și să petreacă un timp de calitate care vă aduce un confort reciproc.

Fotografia este cu adevărat de inspirație. Vorbește volumele actului de generozitate al doamnei. Ea citește în mod regulat la câinii de adăpost. Unii sunt de adoptare, unii sunt bolnavi critic, iar unii sunt grav răniți. Cei cu o boală terminală sunt destinate să se supună eutanasiei.

Câțiva dintre aceștia au nevoie de îngrijire specială fac tranziția prin Formați casele înainte de a fi luate pentru adoptare. Cu privire la adoptarea acestor câini disprimați, această doamnă vine la societatea locală umană pentru a ridica spiritele câinilor și pentru a le simți că nu sunt singuri în această lume. Nu există nici o îndoială că actul său simplu a prins, deoarece există o tendință crescândă de voluntari care oferă timp liber să citească câinilor.

Simpla sarcină face o mare diferență pentru câinele de adăpost

Există alte lucruri pe care un voluntar le poate face pentru animalele din adăposturi, inclusiv ajutând la iepuri, luând câinii pentru plimbări, hrănirea păsărilor sau pisicile cuddling. Există programe similare Încurajați copiii să citească cu voce tare animalelor de companie, cum ar fi câini, pisici, iepuri, păsări și hamsteri.

Configurarea este, de obicei, la casele proprii ale copiilor sau la unele biblioteci locale și este conceput pentru a dezvolta încrederea copiilor în lectură și empatie față de animale. Foarte rar, totuși, activitatea are loc la adăposturile animale în care animalele sunt cele mai îndepărtate și au demisionat la soarta lor.

LEGATE DE: Să vorbim - voluntariatul pentru a ajuta câinii

Citirea cu voce tare la animale sa dovedit a fi benefică atât pentru persoana, cât și la animale. A ajutat la dezvoltarea încrederii în sine, a îmbunătăți abilitățile de citire și a insufla conștientizarea altora, în special în rândul copiilor implicați în aceste activități. Copiii timizi au fost observați că au scăpat de inhibițiile lor inițiale.

Expunerea la animale a fost, de asemenea, un exercițiu bun pentru a încuraja empatia și implicarea comunității în rândul tinerei generații.

Pe de altă parte, citirea poate Faceți mult mai bine animalelor în dificultate. Animalele sunt mângâiate în mare măsură, în special cele care se limitează în adăposturi care așteaptă adoptarea sau eutanasia. În timpul sesiunilor de lectură, animalele au fost observate să se stabilească curând după ce au auzit drona liniștitoare a cititorului.

Simpla sarcină face o mare diferență pentru câinii de adăpost

Ei ar putea lătra sau uneori arata somnoros, dar câinii nu ar critica niciodată modul în care cititorii își dau poveștile. Sunt astfel de suflete deschise! La sfârșitul zilei sau a povestirii, oricare ar fi mai întâi, copilul ar fi câștigat încrederea în capacitatea sa de lectură, iar câinele ar fi găsit un tovarăș sau un prieten, deși temporar.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Cu noroc, unele dintre aceste animale vor deveni mai sociabile după sesiunile de citire regulate și expunerea constantă la oameni. Sperăm, de asemenea, acest lucru își sporește șansa de a fi tranzitat la o casă favorabilă sau Găsirea unei noi familii adoptive.

De fapt, există multe de făcut în ceea ce privește atenuarea vieții animalelor în adăposturi în toată țara. Modelul de bunătate al acestei doamne este un început atât de bun și nu trebuie să meargă neîncetat. Aceste adăposturi de animale au nevoie cu siguranță de voluntari, dacă numai pentru a arăta animalele nu sunt singure. Poate fi un loc de muncă înmormântat, dar recompensele pot fi destul de îndeplinite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Simpla sarcină face o mare diferență pentru câinii de adăpost