Câinele și șobolanii sunt bffs - trebuie să vezi acest videoclip!

Câine și șobolani sunt bffs - tu

Prietenia este cu adevărat un lucru curios - nu știe limite. Pentru această poveste, de fapt, sa întâmplat cu două creaturi de diferite specii. Ambele animale trăiesc în Chicago împreună cu alte animale de companie, și din anumite motive au format legături între ele.

Osiris este un păstor olandez de 3 ani, găsit de proprietarul său Mickey Alice Kwapis într-o parcare. Kwapis cu condiția ca asistența maternală la început, Dar catelul a câștigat în cele din urmă inima ei. Ea a ajuns să-l adopte și să-i dea casa pentru totdeauna.

Câine și șobolani sunt bffs - tu

Ea la numit după Osiris, Dumnezeul egiptean al morților, lumea interlopă și cei vii. Whew, ce comandă înaltă pentru un nume! Nu este nimic complicat despre Osiris, mai blând de câini, deși. În calitate de câine foster, Osiris are un rol cu ​​impact ridicat în a ajuta să ofere adăpost pentru animalele scoase din lista de cei care urmează să fie eutanasiați la adăposturi.

El a avut o pregătire specială despre cum să aibă grijă de mici și bine, foarte mici creaturi.

Riff Ratt este un șobolan fantezist în jur de 1 an. Se strecura în mânecă a lui Kwapis într-o zi și, de atunci, a devenit parte dintr-o casă care avea animale diferite pentru animalele de companie și animalele de companie favorabile. Riff și un alt șobolan, de lapte, formează o echipă cu Osiris.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Milhouse are vârsta de 8 luni și, în timp ce Osiris și Riff sunt incontestabili BFF, nu există nici o tensiune când se alătură MILHOUS. Ele sunt de fapt un trio foarte fericit inseparabil. Cu siguranță nu este o mulțime pentru acești semeni sociabili.

Câine și șobolani sunt bffs - tu

Osiris și Riff au atras atenția din YouTube și de către urmașii Instagram din întreaga lume. Care pot rezista fotografiilor și videoclipurilor lor luminoase și inimii? Sunt atât de incredibil de drăguți. Acești prieteni sunt personificarea prieteniei, indiferent de ce. Fotografii arată Riff Sleeping pe burta lui Osiris, în mod aparent o verificare dentară pe cavitatea orală a lui Osiris și jumătate din corpul lui Riff în gura lui Osiris.

Fotografiile vă păstrează doar scrolling și căutați mai multe fotografii, întrebându-se ce sa întâmplat în continuare și nu și-a mestecat capul după o singură fotografie? Dar, nu, pentru că veți vedea postul lor în ziua următoare, unde au fost confruntați din nou împreună. Apoi stai înapoi și zâmbește - sunt doar cei mai buni prieteni, asta-i tot.

Câine și șobolani sunt bffs - tu

Articol conex: Cum să știți dacă câinele dvs. este supărat?

Cred că această poveste ne învață de toleranță și coexistență în mijlocul diversității. Vorbind despre diversitate, Osiris și Riff de asemenea, trăiesc cu o pisică numită Maria, câțiva pisoi, alte animale pe care sunt animale de companie și oameni, desigur. De vreme ce au devenit destul de senzații, acești prieteni de animale câștigă suficient pentru a promova animale abandonate (de exemplu Maria), donează facilitățile de salvare a animalelor și, în special, pentru a salva animalele însărcinate pe rândul morții. Ce mod semnificativ de a trăi!

În posturile ei, Kwapis îi avertizează în mod constant spectatorii care ar putea fi prea încântați și să încerce trucurile pe propriile lor animale de companie acasă. Ei nu pot fi prea aventuroși cu câinii lor și trebuie să-și amintească faptul că ceea ce a lucrat pentru Osiris și restul gangului este special. Osiris este un câine foarte instruit, iar ceea ce este afișat pe fotografii și videoclipuri poate fi de fapt periculos pentru alte animale.

În spatele acestor imagini îndrăznețe care pot arăta la început ca o modalitate modernă și la modă de a atrage atenția, este un apel de conștientizare. Ne spune să fim mai responsabili față de animale și animale de companie. Animalele au nevoie de hrană, adăpost, exerciții, timp de joc, vizite VET și atenția dvs. Adoptarea sau încurajarea animalelor de companie este cea mai bună modalitate de a da înapoi animalelor în nevoie.

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele și șobolanii sunt bffs - trebuie să vezi acest videoclip!