Concurente cu animalul partenerului tău

După o zi lungă la birou, te simți mai încântat să pleci acasă la animalul tău de companie decât cu colegii tăi pentru o băutură? Dacă ați dat alegerea, ați fi mai înclinați să petreceți după-amiaza în parc cu câinele dvs. decât la o dată?

Dacă ați răspuns "da" (chiar dacă nu doriți să recunoașteți acest lucru), știți că este în întregime posibil să vă îngrijiți mai multe despre animalele de companie decât o altă ființă umană. În unele cazuri, oamenii își vor salva viața animalelor de companie chiar dacă ar însemna lăsând o persoană la o soartă crudă sau dureroasă.

Dar ce se întâmplă când împărțiți un animal de companie cu un partener sau soț / soție? Se aplică aceleași reguli sau ne simțim mai puțin conectați la animalele noastre de companie când suntem într-o relație? Pentru a afla, am cercetat peste 1.000 de persoane într-o relație cu un proprietar de animale de companie. Le-am întrebat cum s-au simțit despre prietenul blană al partenerului lor, cât de des au avut loc animale de companie în calea intimității fizice și ce - dacă ceva - le-ar obliga să scape de animalele de companie. Citiți mai departe pentru a vedea ce am învățat.

Cu cat mai multi cu atat mai bine

Având un prieten cu blândețe nu va trăi doar hrănirea dvs. Instagram sau vă dau pe cineva care să se hrănească când sunteți Binge care urmărește cea mai nouă obsesie Netflix. Cercetările arată animalele de companie fă-ne mai puțin singuratic, ajuta la reglementarea stresului, protejați împotriva bolilor de inimă și păstrați-ne fizic activ.

Potrivit mai mult de 4.900 de persoane aflate în prezent într-o relație, 67% dintre cuplurile au avut un animal de companie împreună, iar peste 18% au avut un animal de companie propriu. În general, aproape 1 din 3 cupluri au avut cel puțin un animal de companie deținut de un singur partener.

Dragoste la prima vedere

Astăzi, oamenii nu doar dragoste Animalele lor. În loc să le ia doar pe plimbări și să se asigure că sunt hrăniți, americanii Petreceți o combinație de 70 de miliarde de dolari Pe animalele de companie în fiecare an, inclusiv mâncarea costisitoare de animale de companie, îngrijirea de zi și pachetele de îngrijire a spa-ului. Pentru majoritatea oamenilor, animalele de companie nu sunt doar animale pe care le pasă - sunt un Extinderea familiei și adesea sunt incluse în momente mari de familie, cum ar fi oportunități de fotografie și evenimente de vacanță.

Dragostea pe care o avem pentru animalele noastre se extinde adesea la animalele noastre semnificative, de asemenea. Potrivit celor aproximativ 96% dintre bărbați și aproape 94% dintre femei, Oamenii ca animalele de companie partenerii lor aduc la relație. Mulți descriu personalitățile lor ca jucăuș (aproape 61%), iubitoare (aproape 60%) și afectuos (aproximativ 56%). Deși nu este la fel de obișnuit, unii oameni au găsit animalele de companie ale partenerului lor să fie agresive (peste 11%), enervante (17%) sau gelos (aproximativ 19%).

Devenind confortabil cu creaturile noastre

Dacă ați dat vreodată pe cineva cu un animal de companie sau ați obținut un animal de companie ca un cuplu, atunci probabil că sunteți familiarizat cu descoperirea că sunteți urmărit atunci când încercați să faceți sex. Animalele noastre de multe ori doresc să fie în cazul în care acțiunea este, mai ales atunci când acțiunea este în dormitor.

Vorbește despre inconfortabil.

Chiar dacă nu știu cu adevărat ce văd, poate fi încă nemulțumită. Aproape 10% dintre proprietarii de câini au declarat că câinele lor a rămas întotdeauna în cameră în timp ce au făcut sex cu partenerul lor. Doar 39% dintre proprietarii de câini și aproximativ 31% din proprietarii de pisici au declarat că animalele lor de companie nu au fost niciodată în cameră când lucrurile au fost intime.

Uneori, ceea ce vedeți animalul dvs. (sau aude) în timp ce faceți sex poate fi confuz. De la lătrat la sărituri pe pat până la Investigarea, Aproape 31% dintre proprietarii de câini și aproape 26% dintre proprietarii de pisici au avut intimitatea lor sexuală ruinată de tovarășii lor blană.

Emoțional indisponibilă

Având un animal de companie este un angajament de timp extraordinar. Chiar dacă sunteți acasă, este posibil să nu vă oferiți suficientă afecțiune a animalelor de companie. Animalele care dorm foarte mult, par a fi dezinteresate în mâncarea lor, acționează sau pot pune în greutate să arate Semne de depresie.

Desigur, este posibil să petreceți prea mult timp cu animalele de companie - cel puțin în funcție de cealaltă semnificativă. Mai puțin de 72% dintre oameni au sugerat că partenerul lor a petrecut suficient timp cu animalul lor de companie, în timp ce aproape 14% le-au considerat depășite, iar alte 15% au spus că nu au ajuns suficient timp. Dacă petreceți timp cu actura un hrană de media socială pentru pisica sau câinele dvs., ați putea pierde cozile că este puțin peste partea de sus. Peste 31% dintre persoanele ale căror partener au reușit un cont Instagram pentru animalul lor de companie, au spus că au petrecut prea mult timp în jurul lor.

Case fericite

Oamenii care dețin animale de companie sunt fundamental diferit decât cei care nu sunt proprietari. Cuplurile căsătorite sunt mai susceptibile de a avea animale de companie decât oamenii într-o relație sau cei care sunt singuri, iar femeile sunt mai susceptibile de a avea atât câini, cât și pisici în comparație cu bărbații. Animalul pe care îl decideți să vă aduceți și în casa dvs spune ceva despre personalitatea ta. Persoanele de câine sunt mai susceptibile de a fi încrezători și extrovertite, în timp ce iubitorii de pisici sunt mai probabil să fie aventuroși și creativi.

Cât de bine vă conectați cu animalul de companie al partenerului dvs. poate spune ceva despre succesul relației. În comparație cu aproape 29% dintre persoanele care nu le-au plăcut PET partenere, doar 13% care au ajuns împreună cu prietenul blancător al partenerului lor au identificat senzație de moderat mulțumit de relația. Oamenii care îi plăcea animalul de companie al partenerului au fost, de asemenea, mult mai probabil să fie fie foarte sau extrem de mulțumiți de legătura lor romantică. Când partenerii nu aveau propriul animal de companie sau în scenariile în care un animal de companie a fost responsabil pentru distrugerea momentelor intime, având un animal în casă a fost mai probabil să fie legat de relațiile mai puțin satisfăcătoare.

Desenarea unei linii

Renunta la un animal de companie poate fi a Experiență traumatică. Să nu fie luate ușor, există multe scenarii în care ajutând animalul dvs. de companie să găsească o nouă casă poate fi în interesul lor cel mai bun. Atunci când un proprietar nu mai poate oferi exerciții fizice adecvate, nu este suficient de acasă pentru a le oferi atenția sau pur și simplu nu poate permite nivelul minim de îngrijire, re-homing un animal de companie poate fi cea mai bună soluție pentru toți cei implicați.

Acest lucru ar putea explica de ce unele cupluri aleg să meargă în mod separat, mai degrabă decât să distreze ideea de a renunța la animalul lor de companie pentru a vă bucura de un partener romantic. Comparativ cu aproape 85% dintre persoanele care le-au plăcut animalele de companie ale partenerului curent, Doar 67% care au fost mai puțin încântați de animalul lor altcineva semnificativ a spus că a fost greșit să facă pe cineva să renunțe la animalul lor de companie pentru o relație.

Când animalele de companie și partenerii au lovit un punct de rupere, era mai probabil să fie peste o pisică decât un câine. Unul din 3 persoane chestionate admise la cererea partenerului lor să renunțe la o pisică, comparativ cu mai puțin de 1 din 10, care i-au cerut partenerului să renunțe la un câine.

Mai bine singur

Oamenii se uită deja la animalele de companie pentru aprobarea noilor parteneri de dating, Deci, nu este de mirare că sunt mai puțin înclinați să aleagă romantismul peste pisica sau câinele lor. Aproape 70% dintre oameni s-ar despărți de partenerul lor actual, mai degrabă decât să scape de animalul lor de companie.

În timp ce un sentiment mai puternic față de animalele de companie asupra oamenilor a fost mai clar în rândul femeilor (aproape 75%) decât bărbații (cu aproape 63%), oamenii ar putea fi mai atenți la câinii lor. Șaptezeci și unu la sută dintre proprietarii de câini ar rupe mai întâi relația, comparativ cu aproape 69% din proprietarii de pisici și aproape 61% din proprietarii de animale de companie cu un alt animal.

În dragoste cu animalele de companie

Este dovedit științific Oamenii îi iubesc animalele de companie. S-ar putea să nu putem explica de ce, dar animalele ca câinii și pisicile au evoluat în membri autentici ai familiei. Oamenii nu mai îngrijesc doar animalele de companie - fac un efort conștient de a le oferi cele mai bune alimente, medicamente și bani de tratament pot cumpăra. În unele cazuri, dragostea noastră pentru animalele noastre este chiar mai mare decât oamenii cu care ne împărtășim paturile. În multe cazuri, oamenii dintr-o relație au fost dispuși să-și șanțați altceva în favoarea prietenului lor blană.

Dar există câteva cazuri în care un animal de companie poate conduce o pană între cupluri. Oamenii care au simțit ca animalele de companie au interferat cu intimitatea lor au fost mai puțin probabil să fie fericiți în relația lor. În cele din urmă, având un animal de companie la domiciliu cu partenerul dvs. este despre echilibru. Petreceți prea mult timp cu poziția perfectă a instagramului și ați putea să vă găsiți singuri.

Metodologie

Am colectat 1.000 de răspunsuri la sondaj de la participanții care au fost în prezent într-o relație cu un proprietar de animale de companie. Participanții nu puteau coplui animalul de companie și au calificat dacă au deținut un animal de companie. Toți respondenții au răspuns la întrebările despre animalul de companie care a preluat cel mai mult timp (dacă un partener deținea mai mult de un animal de companie). 54.3% dintre participanții noștri au fost femei, 45 de ani.3% au fost bărbați și 0.4% au fost alți. Participanții au variat în vârstă de la 18 la 52 cu o medie de 33.4 și o abatere standard de 10.5.

Nu am întemeiat datele. Astfel, revendicările enumerate mai sus se bazează numai pe mijloace. Ca atare, acest conținut este pur exploratoriu, iar cercetările viitoare ar trebui să se apropie de acest subiect într-un mod mai riguros. Datele pe care le prezentăm se bazează pe auto-raportare, care pot avea probleme cum ar fi memoria selectivă, telescopul, atribuirea și exagerarea. De exemplu, există potențialul respondenților de a exagera atributele animalelor de companie ale unui partener și impactul acestuia asupra relației lor cu partenerul lor.

Declarație de utilizare corectă

Cred că cititorii tăi iubesc animalele lor la fel de mult ca noi? Asigurați-vă că văd rezultatele acestui studiu prin împărtășirea constatărilor noastre și a oricărei grafică conexe pentru utilizarea necomercială. Doar asigurați-vă că includeți un link înapoi la această pagină, astfel încât să poată vedea constatările noastre complete pentru ei înșiși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Concurente cu animalul partenerului tău