8 Prieteni câine să urmeze dacă vă place harlow și sage

Un Corgi purtând o cravată de arc care linsează urechea unui dachund, purtând și o cravată de arc

Nimeni nu poate rezista celor mai buni prieteni. De aceea, Harlow și Sage, împreună cu frații lor de companie Indiana, Reese și Ezra, sunt atât de faimos. Toată lumea își iubește anticurile Goofy și sesiunile adorabile. Crede-ne, este greu să nu-i dați peste hrana lor de ore întregi.

La început, contul lor era vorba despre Besties Harlow și Sage. După Sage, o miniatură dachshund, a trecut, Harlow, a Weimaraner, a căutat câteva beși noi să fie lângă el. Atunci au adus Indiana în familie și, mai târziu, Reese. Atât Indiana, cât și Reese sunt Dachshunds miniatural, la fel ca Sage.

Dacă doriți să urmați un alt cont Instagram care sărbătorește animalul frumos Prietenii sau doar câini amuzanți în general, avem câteva sugestii. Aceste conturi sunt sigur că vă dau un râs râde în fiecare zi în timp ce parcurgeți feedul dvs.

01 din 08

Cupru și crin

Doodle Craze este reală, toată lumea. Dacă nu ați ajuns la bord, este timpul să urmați cuprul și crinul pe Instagram. Aceste Terapie Dogs în formare sunt două mazăre într-un pod. Și există ceva pentru toți în contul lor. Găsiți o inspirație excelentă de décor de origine, sfaturi de îngrijire și multe altele cu cupru și crin.

Urmați cuprul și crinul pe Instagram.

  • 02 din 08

    Dapple

    Acești doi băieți lungi pot arăta foarte diferiți, dar se înțeleg doar perfect. Dacă nu ați văzut niciodată un Corgi și un dachshund înghesuiți și puneți împreună, vă lipsesc. Dave Dachshund și Elizabeth Corgi`s Dragostea unul pentru celălalt este evident în fiecare fotografie pe care o postă.

    Urmați Dapple pe Instagram.

  • 03 din 08

    Familia germană a păstorului

    Uimitoare. Acesta este un cuvânt pentru a descrie hrana Instagram a acestei frumoase familii de animale de companie. Cu cinci Păstoriștii germani și trei pisici, este o familie mare, dar asta este o parte din motivul pentru care este atât de mare. Contul lor Instagram vă permite să vă în lumea lor unică. Urmați-vă împreună cu Ulya, Uber, Nord, Dara, Lorry, Harry, Rudik și ELSA pe cotidianul lor Romps în curte și sesiuni de instruire impresionante.

    Urmăriți familia germană a ciobălui pe Instagram.

  • 04 din 08

    Printesa Mila și Gremlin Zoe

    Cu ochii lor de bug, urechile de rău și grind, Boston Terriers sunt incontestabil fermecătoare. Veți obține dublu distracția cu acest cont după Terriers Boston Mila și Zoe. Cele două besties iubesc să se îmbrace și să pună împreună, mai ales dacă implică culoarea preferată - roz. Mii de utilizatori urmează pagina lor și pentru un motiv bun - fotografiile lor sunt pur și simplu orbitoare.

    Urmați Mila și Zoe pe Instagram.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Lola

    Dacă urmați Harlow și Sage nu vă oferă suficient conținut de dachshund miniatural, îl primim. Poate fi vreodată prea mult conținut de dachshund? Probabil nu. Dă-l pe Lola, un alt dachshund miniatural adorabil, o urmărire pe Instagram și să-și prindă fotografiile și povestirile obișnuite, unde își arată de pe colecția ei de cutenitate și de costume de top.

    Urmați Lola pe Instagram.

  • 06 din 08

    Belle și Arlo

    Căutați un booster de zi cu zi? Urmați acest cont Instagram. Belle și Arlo sunt absolut adorabili. Ca și în contul Harlow și Sage, acest cont are o prietenie între un câine mare și o caine mic- pui frumoși. Oamenii lor își captează viața atât de bine, făcându-și familia instagram atât de distractiv să pătrundă. Nu dormi pe acest conținut drăguț!

    Urmăriți pe Belle și Arlo pe Instagram.

  • 07 din 08

    Patru mutts maine

    Iubitorii mari de câine vor fi înfruntați peste aceste patru tăieturi. Diego, Ruby, Farren și căpșuni sunt toți câini de rasă mixtă, altfel cunoscuți ca mutts. Unii oameni se uită în jos pe mutts din cauza faptului că nu sunt pure, dar Mutts au o tona de calități răscumpărătoare. Și sunt atât de unice, nu există alt câine acolo la fel de minunat ca ei. Oamenii din spatele a patru mutts maine iubesc să vorbească despre mediile lor de animale și să ofere fapte distractive, împreună cu fotografiile îndrăznețe ale câinilor care merg pe Grand Adventures în starea lor de acasă a lui Maine.

    Urmați patru mutts Maine pe Instagram.

  • 08 din 08

    Ghost și Wren

    Nu este de mirare că mii de utilizatori Instagram urmează Ghost și Wren. Acești doi pui celebri de Internet sunt incontestabil drăguți. Uită-te la feed-ul lor - promite că nu o vei regreta. Ghost și Wren sunt două mici Greyhounds italian din același gunoi. Ei au fost cei mai buni muguri de la începutul timpului și nu credem că se va schimba oricând în curând.

    Urmați fantoma și wren pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Prieteni câine să urmeze dacă vă place harlow și sage