Decorate marin retras însoțită de companionul canin

Decorate marin retras însoțită de companionul canin

O marină decorată la Olathe, Kansas sa retras pe 23 februarie însoțită de un câine de serviciu care i-a fost donat de o organizație non-profit.

Sergentul de gunner marin Robert Cale a completat șapte tururi de luptă și a supraviețuit trei explozii IED în acel moment. Acum, primește sprijin crucial sub forma unui câine de serviciu, datorită unei organizații bazate pe OLATHE, ajutând veteranii.

Prieteni în slujba eroilor (sau pește) este o organizație locală non-profit care a donat un câine de serviciu numit Rusty la Cale.

Decorate marin retras însoțită de companionul canin

Cale a fost inițial șocat, dar extatic. El a vrut un câine de serviciu să-l ajute. El raportează că el și Rusty a legat bine și el a fost foarte fericit cu câinele imediat.

Cale retras după ce a servit în marine timp de 20 de ani. Acolo a câștigat o inimă purpurie și o medalie de valori. El a fost așezat la Camp Pendleton din San Diego până la pensionare.

Rusty îi ajută pe Cale prin PTSD, împreună cu o leziune cerebrală traumatică, care îl lasă forțată să reintegreze în societatea civilă.

Decorate marin retras însoțită de companionul canin

Cale spune că Rusty este ca un membru de familie extins, care este cu el tot timpul. El spune că Rusty se leagă de el și îl asistă prin viață.

Michael Sligh (fostul căpitan al armatei) este un veteran cu handicap care deține acum formarea de semnătură canină și lucrează cu PEŞTE Pentru a instrui câinii de serviciu. El afirmă că câinii de serviciu sunt de neprețuit pentru veterani, deoarece sunt capabili să dau dragostea și înțelegerea pe care veteranii le au nevoie, dar nu pot obține de obicei de la oameni.

Sligh a făcut o antrenament extins cu ruginit. Secretul său la acest rezultat de succes a fost acela de a crea o legătură neîngrădită între Rusty și Cale. El constată, de asemenea, că atunci când veteranii învață să aibă grijă de câinii lor de serviciu, în fapt, învață să aibă grijă de ei înșiși.

Evenimentul de pensionare a avut loc pe 23 februarie, iar Rusty a fost invitat pentru ceremonie.

Peștele a trimis marinea cu un tort mare, o sabie minunată și un nou partener nou.

Decorate marin retras însoțită de companionul canin

Cale raportează că Rusty este foarte atent și bine pregătit. El este încântat să înceapă următorul capitol al vieții sale cu puștii de serviciu de-a lungul călătoriei. El chiar a spus că arată Rusty ca sufletul său canin!

Acesta este un serviciu minunat pentru veterani. Câinii de serviciu sunt de neprețuit pentru mulți membri ai armatei care se întorc cu traume, PTSD și răniri.

Dar pentru că au nevoie de luni de formare, câinii de service pot fi foarte scumpe - costul estimat de a le ridica și de a le instrui este de aproximativ 20.000 de dolari. Deci, nu fiecare veteran care are nevoie de un animal de serviciu poate primi unul.

Decorate marin retras însoțită de companionul canin

Cale a primit această donație generoasă, deoarece mama sa și-a prezentat numele de pe pește pentru examinare. Dacă știți un veteran care ar beneficia de un animal de serviciu, vă rog Contactați peștele și să știe!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Decorate marin retras însoțită de companionul canin