10 Cărți unice despre câini pe care toți proprietarii de câini trebuie să le citească

Dacă sunteți ca mine, vă place să învățați cât de mult poți despre companionul tău canin și cât de bine să ai grijă de ea. Cărțile de lectură este o modalitate excelentă de a obține cunoștințe despre orice subiect. Aceste Cele mai bune cărți despre câini vă va învăța totul de la îngrijirea câinilor de bază la importanța legăturii dintre un câine și familia sa.

Unele dintre aceste cărți de câine împărtășesc povestiri inimii care captează cu adevărat dragostea pe care o persoană o poate ține pentru un câine. Crede-mă când spun că toată lumea care a deținut vreodată un câine se poate referi la povestirile din aceste cărți.

Acestea nu sunt trebuie să citească pentru a fi cel mai bun proprietar de câine tu poti fi; Mai degrabă, sunt mai mult ca trebuie să citească pentru Sufletul proprietarilor câinilor. Indiferent dacă sunteți un proprietar de cățeluș de la întrebarea deciziei dvs. de a obține un câine sau încercarea de a face față pierderii partenerului dvs. canin, veți găsi sprijinul pe care trebuie să-l împingeți într-una din aceste cărți.

Sunt bine scrise și foarte ușor de citit. Aceste cărți cele mai bune despre câini au, de asemenea, un alt lucru în comun - sunt scrise din inimă. Dacă căutați o poveste bună despre cel mai bun prieten al omului, aceste cărți sunt exact ceea ce căutați.

LEGATE DE: 7 cele mai bune emisiuni TV despre câinii disponibili pentru streaming

10 cele mai bune cărți despre câini
că toți proprietarii de câini ar trebui să citească

Cele mai bune cărți despre câini

1Cum funcționează: câinele (Ladybirds pentru adulți)
de Jason Hazeley și Joel Morris

Cum funcționează: câinele (Ladybirds pentru adulți)Această carte este descrisă ca un nugget de înțelepciune de la cei mai buni autori Jason Hazeley și Joel Morris. În timp ce acest lucru nu este un roman, această carte încântătoare face parte dintr-o serie de cărți Ladybird, care au fost create special pentru a ajuta la adulții cu lumea modernă să învețe despre ei.

Cum funcționează: câinele (Ladybirds pentru adulți) oferă o reprezentare comică dar adevărată a tuturor câinilor pe care ați întâlnit-o probabil. Hazeley și Morris fac acest lucru comparând câinii la problema umană a Angst existențial. La urma urmei, știi orice câine care nu este încântat de o plimbare simplă, să se trateze sau să se hrănească?

Deși această carte se distra, pentru iubitorii de câini acolo, veți fi bucuroși să aflați că tot ceea ce este scris în această carte despre câini este adevărat. Așa că într-adevăr puteți învăța ceva!

Sinopsisul pentru cartea citește:

"Câinele este adesea numit cel mai bun prieten al omului. Câinii sunt fiabile, loiale, iubitoare, ca toți cei mai buni prieteni. Ele miroase, de asemenea, ca un bobblehat plin de carne de vită corned, care a rămas pe raftul parcelei unei mașini blocate pentru o săptămână. Dar există câteva lucruri pe care nu le menționați la cel mai bun prieten."

O citire rapidă cu text amuzant, această carte este cu siguranță una pentru a ridica când aveți nevoie de un pic de înveliș în sus și nu aveți un puști special pentru a mă lua.

2Oogy: Câinele doar o familie ar putea iubi
de Larry Levin

Oogy: Câinele doar o familie ar putea iubi de Larry LevinLarry Levin spune povestea inspirată a modului în care câinele său, oogy, nu numai că a supraviețuit unei vieți brutale timpurii ca un catelus folosit ca momeală pentru luptele câinilor, dar și-a păstrat natura blândă și încrezătoare în ciuda ei. Salvate pe marginea morții într-un raid de poliție, oogy, un dogo argentinian, merge să trăiască cu Levin și familia lui.

Cu rănile vieții sale înșelătoare, Oogy este un câine care este observat, dar nu întotdeauna într-un mod pozitiv. El are o masă mare de țesut cicatrice care acoperă partea stângă a feței sale și o ureche lipsă, iar trecătorii nu reușesc să vadă adorabilul lui Oogy și natură drăguță.

Cu toate că OOOGY: Câinele doar o familie ar putea iubi povestește despre viața incredibilă a câinelui, Levin discută, de asemenea, prin Oogy, a învățat să se ocupe de rănile sale proprii și mai puțin vizibile. La urma urmei, dacă un câine poate trece prin dracu, el a făcut și a ieșit capabil să dau și să genereze cât mai multă dragoste așa cum o face, așa că poate el.

3A Cântec de gheață și foc (Serie de carti)
de George R.R. Martin

Un cântec de gheață și de foc (seria de cărți) de George R.R. MartinDeși nu este în mod specific despre un câine, Un cântec de gheață și foc este o serie de cărți care prezintă caracterul de fantomă. Interesant, aceste cărți au fost, de asemenea, inspirația pentru emisiunea de televiziune populară Game of Thrones.

În această lume, fantoma este din punct de vedere tehnic un direwolf albino, dar în lumea exterioară, tendințele sale de câine îi fac un personaj de canin iubit. Prin povestea sa, fantoma este loială unui vină. Ca partener constant al lui Jon Snow, el este un ajutor surprinzător în situații dificile.

El și-a primit numele de la Jon din cauza blănurii sale albe și a faptului că nu face niciodată un sunet. Fantoma este, de asemenea, probabil una dintre cele mai bune personaje canine fictive scrise vreodată. El este alunecos, tăcut și pur alb, cu ochi roșii strălucitori. El este cel mai puternic din așternutul său de frați și prezintă o mare inteligență.

4Un scop de câine: un roman pentru oameni
de W. Bruce Cameron

Un caineCameron spune povestea remarcabilă a unui câine loveable pentru scopul său prin mai multe vieți. Mutarea dincolo de tărâmul povestirilor adorabile de câini, Un scop de câine discută că căutarea universală a unui răspuns la cea mai încurcată întrebarea vieții - De ce suntem aici?

După o viață tristă și scurtă ca o rătăcire, rebornul lui Bailey ca un puști de aur boisteroși. Noua sa căutare pentru viața vieții îl conduce în brațele iubitoare de Ethan de opt ani. Prin aventurile lor și viața fericită împreună, Bailey descoperă cum să fie un câine bun.

Dar viața lui ca animal de companie de familie nu este sfârșitul călătoriei sale. Când Bailey este renăscut ca un catelus din nou, el începe să se întrebe dacă va găsi vreodată scopul său? Atingerea, înțelepții și umor, această carte nu este doar o poveste emoțională și amuzantă, care detaliază multe vieți Bailey, dar și o narațiune pe relația câinelui și legătura neîngrădită cu proprietarii lor umani.

5Povestea lui Edgar Sawtelle
de David Wroblewski

Povestea lui Edgar Sawtelle de David WroblewskiPovestea lui Edgar Sawtelle este o retelare contemporană a tragediei lui Shakespeare, a lui Hamlet. Amplasat pe o fermă din Wisconsin de la distanță de la distanță, Mute și Brilliant Edgar Sawtelle conduce o viață idilică cu părinții săi și Trudy.

De generații, familia a ridicat și a instruit o rasă de câine a cărui loialitate gânditoare este încapsulată de companionul lui Edgar`s Burry, Almodine. Cu toate acestea, când tatăl lui Edgar moare în mod neașteptat, Edgar se învinovățește, căci mutentatea lui la lăsat în imposibilitatea de a ajuta la ajutor.

Depășiți cu durerea și confundată de afacerea mamei sale și de o relație curentă cu frate al soțului ei, se dezlănțuie lumea lui Edgar. Aceasta este o carte de putere incredibilă. Este frumos, aproape poetic scris, dar este, de asemenea, foarte brut și personalizat. David Wroblewski scrie povestea cu mare adâncime de detalii și pasiune pentru a crea o citire poetică și atmosferică.

6Texte De la câine
până în octombrie Jones

Texte de la câine până în octombrie JonesO carte pentru a aduce un zâmbet pe față și lacrimi de râs în ochii tăi, Texte de la câini este o poveste clasică a celui mai bun prieten al omului și al omului pentru generarea de internet Gadget. În aprilie 2012, Animatorul English Joe Butcher a descoperit că ar putea trimite mesaje text pe telefonul său.

După ce a făcut această realizare STARK, Mutcher a decis că cea mai bună modalitate de a utiliza această caracteristică ar fi să trimiteți mesaje agresive pasive la fictivul său Alter Ego Octombrie Jones, sub Guise of Cooper, buldogul său britanic. Mutcher a luat screenshot-uri ale "conversațiilor" între octombrie și cooper și le-a postat pe social media la cei 10.000 de adepți.

Apoi a creat un Tumblr și a adus 80.000 de adepți într-o lună cu mesajele sale hilar. Luând aceste mesaje offline și în formă de carte, exploatațiile ulterioare ale Cooper și proprietarul său obositor octombrie au fost adunate în această carte hilară, care include peste 100 de texte care nu pot fi citite online.

7Câinele care a îndrăznit să viseze
de soare-mi hwang

Câinele care a îndrăznit să viseze de Sun-Mi HwangAceasta este o poveste coreeană, tradusă în engleză despre un câine numit scârțâit. Născut cea ciudată dintr-o gunoi de pui, ea vede treptat aici familia devin mai mică până când ea este pe cont propriu.

Singur, ea pleacă să vadă lumea din afara porților casei ei și este curte însorită. Îl urmăm așa cum întâlnește alte animale și oameni și crește cu proprietarul proprietarului bunicul ei.

Scârțâie are vise și aspirații la fel ca și ceilalți. in orice caz, Câinele care a îndrăznit să viseze este o parabolă despre ciudățenia vieții, greutăți, sacrificiul și iubirea. Urmăm încercările vieții prin ochii răzuiți și relația dintre câine și om.

Un roman scurt, dar puternic, cu doar 160 de pagini, se împachetează într-o mulțime de povești, dar este perfect ritm pe tot parcursul. Aceasta este o carte care vă va ține seama de semnificația ei, precum și impactul său asupra reflectării vieții.

8Arthur: DOg care a traversat jungla pentru a găsi o casă
de Mikael Lindnord

Arthur: Câinele care a traversat jungla pentru a găsi o casă de Mikael LindnordAceasta este povestea incredibil de inimagă a iubirii și a teanței între un bărbat bun și un pui trist și fără adăpost. Mikael Lindnord, căpitanul unei echipe suedeze de curse de aventură a aruncat un carne de mâncare la un câine cu scârțâit, rănit și foame într-o după-amiază. Simplul act de bunătate a însemnat că Lindnord nu putea să-l scuture pe câine, pe cine venim să-l numim pe Arthur, pentru că restul călătoriei sale.

Prin 435 de kilometri de jungle și munți din America de Sud, pupa rătăcită etichetată de-a lungul. Lindnord povestește întreaga poveste în Arthur: Câinele care a traversat jungla pentru a găsi o casă La fel de mult cum a încercat, Lindnord nu-l putea scutura. După o scurtă perioadă, în curând și-a dat seama că nu dorea nici.

Trecerea râurilor, lupta bolii și rănirii, și luptându-se prin unele dintre cele mai dificile terenuri de pe planetă, echipa și câinele au mers împreună spre linia de sosire. După aceea Mikael a decis că va face tot ce ar putea să-l salveze pe Arthur și să-l aducă înapoi la familia sa din Suedia.

9Marley & Me: Viața și dragostea cu cel mai rău câine din lume
de Josh Grogan

Marley & Me: Viața și dragostea cu lumeaCei mai mulți dintre voi sunteți, probabil, familiarizați cu această inimă de inimă și povestea Clasic Doggy. Din acest motiv, nu am putut pune povestea lui Marley în această listă. Tânăr și îndrăgostit, Jon și Jenny au decis să-și facă viața puțin mai perfectă:

Așa că au adus acasă Marley, un rascal de aur curajos al unui catelus. De atunci, viața nu a fost aceeași din nou. Ceea ce rezultă este o poveste a vieții cuplului pe măsură ce cresc cu Marley.

Cartea este o lacrimerker și vă va fi plâns de un amestec de râs și tristețe. Marley & Me Perfect captează modul în care fiecare câine are o personalitate unică, precum și bucuria și durerea implicată în a avea un membru de familie credincios.

10În urma atticului: cât de puțin DOG a condus un om într-o călătorie de redescoperire în partea de sus a lumii
de Tom Ryan

În urma atticului: Cum un câine mic a condus un bărbat într-o călătorie de redescoperire în partea de sus a lumii de Tom RyanÎn urma atticului este o poveste adevărată emoțională, a unui bărbat și a câinelui său extraordinar. Tom Ryan este un editor de ziar de vârstă mijlocie, fără nonsens, dar când Atticus M. Finch, o schnauzer miniaturală merge în viața sa, începe să pună la îndoială totul.

Pentru a strânge bani în memoria prietenului său care a murit de cancer, el și Atticus urcă 48 de munți New Hampshire în timpul iernii înghețate nu doar o dată, dar de două ori. Scânteia o durată de viață a aventurii, pe măsură ce ambele bătălite de luptă, degeraturi și furtuni în această călătorie de căutare a sufletului.

Pentru oricine iubit Marley & Me, după Atticus este o poveste inimaginară de prietenie, răscumpărare și mai presus de toate, dragoste.

Citiți următorul: 7 cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 10 cărți unice despre câini pe care toți proprietarii de câini trebuie să le citească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cărți unice despre câini pe care toți proprietarii de câini trebuie să le citească