Top # 44: de ce ne închinăm câinilor noștri

Este probabil că ați observat deja Cum în ultimele decenii, câinii și pisicile sunt brusc peste tot, ne uităm - Filme, cărți, site-uri web, reclame și publicitate. Industria PET a crescut semnificativ. Este clar că viețile noastre devin din ce în ce mai interdictate cu cele ale animalelor de companie.

Podcast-ul de astăzi este vorba despre asta și cum sau de ce ne închinăm câinilor și pisicilor noastre. Am avut plăcerea de a vorbi Jeff Lazarus, autorul cărților Dogtologie și Catakismul. Aceste citiri hilar și încântătoare sunt despre tot ce se va referi la orice proprietar de animale de companie, dar oferă, de asemenea, o mulțime de înțelegere a motivului pentru care ne pasă de câinii și pisicile noastre și includ sfaturi actionabile despre cum să înțeleg mai bine și să comunice cu animalele de companie.

Dacă sunteți pasionat de proprietatea animalelor de companie, vă veți bucura de acest episod ca mine și Jeff acoperă o mulțime de pământ aici. Am vorbit despre motivul pentru care oamenii sunt atât de îndrăgostiți de câinii lor; Jeff a explicat semnificația lui & # 8220; Dogtologie & # 8221; și cum a venit cu idei pentru cărțile sale. Ca bonus, l-am întrebat și cum alți proprietari de animale de companie și autorii aspiranți își pot obține cărțile de pe teren și era suficient de generos pentru a împărtăși un sfat mare. Tune In!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

De ce ne închinăm câinilor noștri
(transcrierea podcast)

De ce ne închinăm câinilor noștri

Intro: Dacă ați privit titlul acestui podcast înainte de ao asculta, s-ar putea să vă întrebați dacă va fi bazată pe un tip de spielă religioasă. Și cu siguranță nu sunt aici să intru în dezbaterea despre religie.

Cu toate acestea, ca oameni, se pare că avem această nevoie de a crede în ceva, fie că este vorba de o putere mai mare sau un fel de forță ca karma, care doar face totul chiar în lume.

Noi credem în toate aceste lucruri diferite și termenul "Dogtologie # 8220; a fost de fapt inventat de un bărbat numit Jeff Lazăr. Jeff Lazarus este aici să vorbească astăzi cu privire la dogtologie și o altă carte pe care a scris-o că a sunat "Catakismul # 8221; care sunt doar distractiv distractive pe această convingere că avem ca proprietari de animale de companie care într-adevăr, viața noastră un fel de centru în jurul animalelor noastre. Avem aceste ritualuri ciudate pe care le facem pentru ei în fiecare zi.

În casa noastră la cinci treizeci de dimineața și cinci treizeci pe timp de noapte, și câinii noștri știu și o cunoaștem și este doar așa cum facem lucrurile. Fiecare proprietar de animale de companie are aceste lucruri diferite pe care le facem pentru câinele nostru.

Ca o cultură a părinților de companie, am glumă despre faptul că câinii noștri ne conduc viața, pisicile noastre conduc viețile noastre. Și este adevărat într-o anumită măsură.

Unul dintre lucrurile pe care Jeff și eu sunt un fel de chicot, este "# 8212; vacanță. Există atât de mulți proprietari de animale de companie care nu pot lua o vacanță atunci când câinele lor este departe, pentru că ei au încredere într-o altă persoană cu animalul lor de companie. Deci, în fiecare mic aspect al vieții noastre, fiind un părinte de companie un fel de părinte participă la fiecare mică parte a vieții noastre.

Din nou, Jeff este aici astăzi pentru a vorbi despre dogtologie și de unde a venit acest lucru. Am avut o mulțime de distracție vorbind despre această carte. Este o lumină foarte ușoară, plină de umor. Este ceva pe care fiecare proprietar al animalelor de companie se poate referi la & # 8212; Dogtologie și Catakism.

Dacă vizionați acest lucru pe YouTube sau social media, există linkuri de mai jos pe site-ul nostru, teyyOfpets.com, unde puteți obține și puneți întrebări pe care le puteți avea de la mine sau pot trece la Jeff. Există, de asemenea, legături către site-urile unde puteți verifica cărțile și puteți obține mai multe informații despre ele.

Interviu cu Jeff Lazarus

Samantha: De unde a venit această idee? Cum ați început cu ideea dogtologiei și apoi cartea în sine?

Jeff: Păi, dogtologia este despre toți iubitorii de câini din SUA, și cei dintre noi care sunt obsedați și practic închinați câinilor noștri. Suntem ca și # 8212; Ei bine, nu ne închinăm literalmente câinilor noștri. Ei bine, dar așteptați un minut. [râde]

Un fel de fel de # 8230; Știți și # 8230; Este ca, du-te uită la televizor. Puteți viziona trei reclame TV consecutive și nu vedeți un câine? Greu de făcut acum.

Samantha: Probabil ca nu. Asta e adevărat.

Jeff: Este până la punctul de "# 8212; așteptați, ce este produsul? Este că pentru o mașină sau o medicație erectilă a disfuncției? Nu știu, dar ai văzut câinele?

Samantha: Este atât de drăguț. Da. [râde]

Jeff: Este foarte amuzant. Dogtologia este cu adevărat despre noi și este vorba despre cum suntem în club și nu putem aștepta să punem o jachetă sau un pulover pe câine. Și acum, chiar acum, astăzi, avem mai bine darurile câinelui pentru vacanțe alese și înfășurate și totul.

Samantha: Absolut.

Jeff: Într-adevăr, acea obsesie are un nume pentru el, în cele din urmă, și nu este doar și iubitor de câine.& # 8221; Este numită dogtologie. Și este credința principală în milioane de vieți ale oamenilor și o mulțime de distracție.

Samantha: Absolut. sunt total de acord.

Te-am menționat mai devreme că suntem oameni nebuni în casa noastră. Și oamenii de pisici; de fapt avem doi câini și patru pisici. Deci suntem iubitori de animale aici.

Așa că, desigur, cărțile mi-au declanșat interesul. Am fost încântat pentru că am reușit să verific o copie a acesteia; Am primit o copie în poștă. Și este doar "# 8230; Nu știu. Este amuzant. Este atât de relativ, cred că, pentru oricine. Nu am putut să verific catakismul, dar m-am uitat la dogtologie. Și presupun că catakismul este probabil destul de aproape de aceleași linii până la modul în care este scris.

Este o citire ușoară, dar este doar distractivă și este un fel de informativ. Există câteva lucruri pe care cred că o facem în mod instinctiv, cred, cu câinii noștri și nici măcar nu o dăm seama.

Vorbiți foarte mult despre comunicarea cu animalele de companie în carte, așa că cred că este relaționabil pentru orice iubitor de câine sau iubitor de pisici, care a fost partea mea preferată cu siguranță.

Jeff: Da, ai dreptate pentru "Catakismul", # 8221; Este foarte mult ca Dogtologie, & # 8221; în doar înființarea și cum suntem în club și suntem obsedați de pisicile noastre. Imaginile din catakism pot fi chiar mai amuzante decât în ​​dogtologie, trebuie să spun. Și asta este numărul unu care iau catakismul, și doar răscumpărăm și doar crăpând, și sunt ca și cum aș fi ca # 8212; Da, ar trebui să-l citești, de asemenea, nu este rău.

Și așa, este o fisură, este nouă cărți de catacare, din cartea de mușchi, cartea de predare, cartea de păr de păr. Capitolele sunt numite în mod corespunzător, dar, este aceeași idee generală.

Fiecare carte are un capitol cu ​​privire la comunicarea cu câinii și pisicile. Ca și Cartea lui Garks în Dogtologie și Cartea Purrs în Catakism. Și este vorba despre comunicarea pe care o îmbarcăm pe "# 8212; nici un cuvânt intenționat acolo, când am spus că îmbarcă. Doar un fel de ieșire din mine, bine, este iubitul de câine care arată în atât de mulți dintre noi.

Samantha: Asta e corect.

Jeff: Aceste cărți sunt despre noi. Și este cel mai important comentariu pe care îl primesc de la oameni, este "# 8212; Acea carte a fost despre mine. Sunt ca și # 8212; da, a fost.

Samantha: Absolut.

Jeff: Spun oamenilor că această carte este despre tine, este vorba despre tine Samantha. Vreau să spun, hei, ai două cărți, pentru că ai doi câini și patru pisici. Ar trebui să aveți cu adevărat ambele cărți.

Samantha: Este adevarat. Este cu siguranță foarte relaxabilă. Și cred că iubitorii de câini, toți avem singurele noastre lucruri mici. Vorbiți cu câinele dvs. un anumit mod, unii oameni au o mică poreclă pentru câinii lor. Toată lumea face propriile lor lucruri ciudate cu câinii lor, că te întrebi câteodată, ca și cum aș fi singura persoană care îmi tratează câinii sau pisicile mele în acest fel? Sunt o doamnă nebună de câine sau o doamnă nebună de pisică?

Dar devine o cultură, mai ales în Statele Unite, și într-adevăr peste tot câinii din lume devin din ce în ce mai multe animale de companie decât erau. Ei obișnuiau să fie văzuți ca animale de lucru, au ajutat-o ​​pe ferme și au prins rozătoare și lucruri de genul asta. Și acum avem cu siguranță câini de lucru, dar mult mai mult suntem doar câini folosiți pentru acea legătură. Sunt tovarășii noștri mai mult decât orice și de multe ori chiar câini de lucru, știi, certitudinea lor de locuri de muncă încă vine primul, dar sunt încă un tovarăș, încă dorm pe patul cuiva în fiecare noapte și să-și facă Job în fiecare zi.

Jeff: Asta e drept și în cartea oaselor în dogtologie vorbim despre modul în care câinii s-au ridicat într-adevăr sau le-am ridicat în societatea noastră de la muncitori. De fapt, înainte de a fi doar scounderuri și în roaming străzile și campurile din spate înainte de timpul nostru. Dar apoi a devenit, aici este termenul, o parte a familiei.& # 8221; Apoi, când oamenii spun bine & # 8220; este ca și câinele face parte din familia noastră & # 8221; Și eu sunt, mă bați joc de mine? Câinele este cea mai bună parte a familiei tale.

Samantha: Absolut.

Jeff: Și așa, există de fapt un loc pe care o mulțime de câini sunt acum mai mari decât asta și asta este încredințat încrezător și încrezători. Dacă te gândești la asta, mulți dintre noi ar putea chiar să cunoască oameni care sunt căsătoriți sau au o alta semnificativă, dar totuși câinele lor este încă numărul unu primar în viața lor.

Samantha: Oamenii glumesc cu noi uneori. Soțul meu și cu mine suntem amândoi iubitori de câini avid și, așa că avem doi câini. Dar pentru că lucrez de acasă, amândoi când erau pui, am fost pregătit și sunt cu siguranță mai atașați de mine pentru că petrecem mai mult timp împreună. Astfel încât oamenii râd mereu și întotdeauna spunem că știi câinii noștri, sunt ambele fete, așa că sunt fete mama. Și ei merg peste tot în mașină cu mine când conduc comisioane și lucruri de genul asta. De fapt, am avut oamenii să mă întrebe dacă când mergi în locuri ca o familie, câinii tăi stau pe scaunul din față sau soțul tău ajunge să stea pe scaunul din față?

Așa că este adevărat, vreau să spun chiar și pentru oameni căsătoriți sau oameni cu familii cu copii, câinii au fost ridicați la acest nivel de neimaginat, ceea ce înainte de sute de ani în urmă sunt sigur că nu sa gândit niciodată la acei câini ar ajunge vreodată la acest loc.

Jeff: Nu absolut. Gândiți-vă la asta, dacă aveți vreodată un escable cu soțul pe care îl întoarceți? Cainele.

Samantha: Câinele, este corect.

Jeff: Poți vorbi cu câinele. Acum pisicile? Poate că pisicile se vor uita la tine & # 8212; Ei bine, suntem și supărați și la tine.

Samantha: Da, depinde de pisică. Când ați spus pentru prima dată că fotografiile din catakism sunt mai umor decât în ​​dogtologie, cred că este un lucru de personalitate a pisicilor, sunt puțin groaznici și găsim o mulțime de umor în asta.

Jeff: Exact. Noi facem. Dar din nou, soțul poate fi trimis la canapea, dar pedeapsa finală ar fi "# 8212; Ei bine, câinele nu poate dormi cu tine pe canapea, câinele în dormitor cu soția. Aceasta este pedeapsa finală.

Samantha: Asta e corect. Deci, când ați decis că ați vorbit această carte, cum a venit această idee?

Jeff: Povestea datei infamate. Este atât de distractiv. Este o poveste foarte scurtă, dar povestitoare. Cu câțiva ani în urmă, imediat după ce mi-am pierdut tovarășul meu cu patru picioare, el și cu mine am fost alături de șold. M-am înfășurat strâns în jurul labei. El a fost cea mai drăguță, cea mai amuzantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Asta e corect. Era hilar. Numele lui era Romy.

Imediat după ce am pierdut Romy, am mers la această întâlnire cu această femeie și știam că are doi câini și am plecat la data de mers pe jos și ma întrebat: Hei, care este religia ta?& # 8221; Și am crezut și # 8212; Ei bine? Trebuia să-i spun la revedere și probabil că nu ar trebui să o sun din nou, dar asta este o altă poveste. Așa că am o dată blocată brusc & # 8212; Dogtologie. Se uită la mine amuzant și apoi a râs cu voce tare și am râs și apoi nu l-am chemat niciodată.

Dar ani mai târziu, glumeam în jurul subiectului și îmi amintesc dogtologia a fost ceva pe care l-am spus. Și într-o zi mi-a lovit-o din albastru și îmi amintesc că am fugit la computer, am scris în "Credință, # 8221; și m-am uitat la definiția "credinței # 822; și știind ceva sau cineva să fie adevărat. Și îmi place, așteptați un minut. Apoi m-am uitat la sistemul de ritualuri pe care le facem ca iubitori de câini și iubitorii de pisici. Dar ca iubitori de câini, lucrurile pe care le facem în fiecare zi și plimbare, câinele vrea să meargă pe jos, ghiciți ce, am fost instruiți să facem asta și să râdem de ea.

Așa că mi-a lovit doar că dogtologia este o credință la câini. Pentru că ne închinăm câinilor noștri, dreapta? Și așa am început să scriu această carte despre toți iubitorii de câini din SUA și să se distreze sa o fac.

Samantha: Deci, catakismul a venit după dogtologie?

Jeff: Știi, catakismul destul de amuzant, sa născut cu adevărat probabil aproximativ două luni în scrierea dogtologiei atunci când jumătate dintre oamenii pe care i-aș menționa dogtologia și spun că "# 8212; Ok scriu această dogtologie carte, aici este vorba despre. Jumătate dintre ei ar spune & # 8212; Ok că sună minunat, dar unde este cartea pisică? Deci, am fost ca, OK, OK. Așa că nu numai că mă tem că pisicile intenționau să mă omoare, dar acum oamenii lor erau și ei.

Așa că m-am gândit, înțeleg, am memo, bine. Și, știi ce este interesant despre pisicile din gospodării din SUA este că, în 1985, cu mult timp în urmă, numărul de gospodării din SUA care au pisicile au depășit cea a câinilor. Cu mult timp în urmă. Și astfel caleada este cu siguranță o necesitate și este la fel de populară sau mai mare decât dogtologia. Deci, este cu siguranță o credință majoră în lumea noastră și împreună aici este argumentul foarte simplu. Dacă ați fost din spațiul cosmic și priviți în jos pe planeta Pământ, nu ați concluziona că catakismul și dogtologia erau credințe primare? Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la toate amprentele de labe și osul modelului pe care îl avem în această lume. Sunt peste tot.

Samantha: Cât de adevărat, foarte adevărat.

Jeff: Da, este ceea ce facem.

Samantha: Nu mai puteți merge în nici un magazin fără să-l vedeți. O mulțime de magazine au acum o secțiune proprie, nu este secțiunea PET, dar este ca secțiunea iubitorilor de animale de companie. Și este doar tricouri și un ustensile și staționare, și totul cu pisici și câini și laba de imprimare peste tot.

Jeff: Este lumea pe care o creăm și nu se oprește. Este din ce în ce mai mult și mai mult. Ne place să vedem magazinele de animale de companie, nu, nu, care au numele creativ pentru ei, numele drăguț?

Samantha: Absolut.

Jeff: Cel mai bun pe care l-am văzut vreodată a fost și coaja, baia și dincolo de & # 8221;.

Samantha: Oh, asta e bine.

Jeff: Asta e cel mai bun nume pe care l-am văzut vreodată și sper că sunt încă în afaceri. Mă duc doar și credem că este atât de drăguț. Când îmi împărtășesc cărțile pe care le scot o imprimare de labe și ați crede că am pus o nouă prevedere de dolar acolo. Ei sunt ca "# 8212; Dumnezeule, că este atât de drăguț, trebuie să semnezi o altă carte. Sunt ca și # 8212; wow, bine, este doar o imprimare labe.

Samantha: Asta e amuzant. Noi, soțul meu și cu mine, luăm câinii noștri practic peste tot cu noi. Avem un laborator de ciocolată, Sadie și apoi un mic amestec Beagle, Molly. Așa că se comportă foarte bine pentru că le socializăm foarte mult. Deci, ei sunt bine mergând într-un cadru de oraș, un cadru urban sau ceva de genul ăsta, întâlnirea cu oamenii și câinii. Așa că ne place să le luăm la anumite, în mod sincer, sincer, nu am putut face asta. Avem anumite orașe pe care le place să le vizităm în vara cu câinii noștri, deoarece sunt prietenoși câini și vor pune, magazinele, vor pune puțin mâncăruri de apă în afară pentru câinii de mers pe jos. Și există anumite restaurante care permit câinilor și locurilor care dau biscuiți și chestii de câine în tot orașul.

Așadar, avem aceste trei sau patru pete, că acestea sunt mersul nostru la fel de demersuri de călătorie de drumuri mici pe care mergem și ieșim în weekend, deoarece sunt centrate pe câini. Pentru că orașul este centrat pe câine.

Jeff: Absolut, vreau să spun că puteți obține ghidul de călătorie al hotelurilor de câine acum sau prietenos cu animalele de companie, ele merg în urmă. Vreau să spun că vom planifica vacanțe în jurul animalelor de companie. De fapt, am un prieten care a spus săptămâna trecută, știi, ne gândim la Europa, dar nu putem fi departe de câinele nostru atât de mult.& # 8221; Serios, și știi la fel de amuzant ca și în gândirea că sunt nebuni să nu meargă în Europa, să înțelegi în același timp.

Samantha: În același timp, am fost doar să spun că am planificat vacanțe. Noi părăsesc câinii noștri cu mama mea. Ea este "Grammy & # 8221;. Întotdeauna spunem că merg la Grammy. Și asta este, deci dacă nu este disponibil, am schimbat datele de plecare pentru că nu era disponibilă să se uite la câinii noștri. Nu le lăsăm la facilități de îmbarcare sau la nimic. Avem doar încredere că o singură persoană. Așa că este cu siguranță ceva care este foarte asemănător.

Vreau să spun, să-l pun în perspectivă pentru tine, probabil că avem cinci sau șase oameni diferiți care babysit copiii noștri umani pentru noi. Există o fată de liceu care trăiește chiar pe drumul de la noi care o face. Avem câțiva prieteni și membri ai familiei care vor fi copiii noștri copii pentru noi. Dar când vine vorba de a părăsi câinii noștri peste noapte, nu am visăm niciodată să le lăsăm cu o fată de liceu care să-i verificăm din când în când, sau cineva care se află la locul de muncă toată ziua, sau ceva de genul ăsta. Așa că este amuzant cum ne mișcăm viața în jurul nostru pentru a ne asigura că câinii noștri au cel mai bun posibil.

Jeff: Știi noi, și apropo, vreau să spun, sunteți foarte mulți părinți. Deci, pălăria de la tine și îmi place cum îți tratezi câinii și te gândești la câinii tăi. Și nu m-aș gândi altceva.

Samantha: Awww, mulțumesc. Cum ai spus că vreau să spun că fac parte din familie și cred că este mult mai obișnuit acum decât era. Avem o mulțime de prieteni și familie, care este același lucru pentru ei. Așa că am spus când am văzut dogtologia cărții, evident că vedeți Cuvântul și tu, evident, un fel de înțelegere a acestuia doar din cuvânt. Știți că este un fel de umor, luați un fel de închinare și dedicați câinilor. Așa că am vrut să verific cartea când o citesc. După cum ați spus, am fost unul dintre acei oameni că asta este, Oh, Doamne, e vorba de mine. De fiecare dată când transformați o pagină și citiți lucruri diferite, cum ar fi cartea de hidranți, a fost amuzantă pentru mine pentru că erau toate acele lucruri simbolice și ritualurile și lucrurile de genul asta. Și câinii noștri aproape că ne-au antrenat, precum și noi credem că le-am instruit.

Jeff: Este adevărat, în cartea de hidranți, împărtășirea sacului, Oh, Doamne, imaginați-vă de 24 de kilograme de aur, drăguț cum poate fi, asta e Romy. Și îți spun ce, obișnuia să mă trezesc, pat de dimensiuni rege și mă trezesc la margine și sunt ca și cum aș fi ca și # 8212; Cum se întâmplă acest lucru? Și 24 de lire s-au simțit ca un 124 de lire sterline lângă mine. Așa că-l scot de fapt, este ca 3am., Scoate-l deasupra ca să pot obține tot drumul pe pat. Și am auzit acest mare huff, cum ar fi, & # 8212; Îmi pare rău, domnule, nu am vrut să te întrerup, o să stau la sfârșit.

Samantha: Cum îndrăznești să mă trezești în timp ce dorm. Oh, asta e amuzant. Noi facem, suntem co-traverse cu câinii noștri, care sunt amuzanți pentru că, din nou, când am avut copii umani, auziți toate aceste lucruri ca părinți. Ar trebui să dormi cu copiii tăi din cauza asta, nu ar trebui să dormi din cauza asta. Și nu am pus niciodată o mulțime de gândire în asta, dar când vine vorba de câinii tăi, este ca și cum, Doamne, nu pot dormi pe podea. Lucruri sărace. Ei trebuie să doarmă pe pat.

Jeff: Asta e total adevărat. Adică, este atât de amuzant când ne gândim la asta. Este ca și copiii umani, pot veni în?NO & # 8220; Nu. Du-te în camera ta. Du-te in patul tau.& # 8221; Și că câinele merge, "da. Ai auzit mama ta, du-te în camera ta.& # 8221;

Samantha: Când ați scris cartea, ați lucrat cu oricine altcineva? Ai aruncat idei în jurul nimănui? Sau ați fost doar un fel de a vă așeza și scrieți propria voastră gândire și experiențele voastre?

Jeff: Mare întrebare. Nu aveam nevoie să vorbesc cu nimeni. Am văzut destul. Adică, nu poți scăpa de el? Deci, în fiecare zi știi că există inspirație, te duci pe Facebook și uita-te la aceste videoclipuri amuzante și din ce în ce mai mult. Asta mă va inspira suficient și știam de la duc că mă adresez lucruri de genul ăsta și pe toate pisicile și interacțiunea lor cu computerele. Știam că mă adresez că în cartea mouse-ului în catakism.

Este ușor pentru că toată viața noastră am experimentat atât de mulți iubitori de câini și iubitori de pisici și, hei, le avem în familia mea. Uită-te la experiența mea. Am vorbit despre călătoria și nu am vrut să fim departe de animalele de companie prea lungi. Obișnuiam să plec și câinele meu Romy ar rămâne cu mama mea. Aș suna și a ajuns la punctul în care mama mea ar răspunde literalmente la telefon și va merge ", # 8212; El este bine. Nu salut, doar & # 8212; El este bine. Mare, o să o duc la o oră. Nu, nu o vei face. Cartea nu este cu siguranță despre mine. Cartea este cu siguranță despre noi toți. Experiența mea a fost o mulțime.

Samantha: Absolut. Așadar, sunt disponibile pe Amazon. Cred că sunt ca 15 dolari, ceva de genul asta. Cred că catakismul este un pic mai ieftin, poate ca 12 dolari sau ceva. Cred că sunt amândoi în jur de 15 dolari pe Amazon. Am cumpărat de fapt un cuplu de copii suplimentare pentru a da, deoarece ambele părți ale familiei noastre sunt iubitori de câini. Avem unul dintre frații soțului meu, cumnatul meu, au cărți de masă de cafea reală. Ei au o masă de cafea cu patru sau cinci cărți. Așa că am primit asta pentru ei și nu am putut să așteptăm nici măcar să le dăm ei. Le-am dat la ei weekend-ul trecut la o adunare de familie pe care am avut-o și tocmai au râs.

Unul dintre lucrurile pe care doresc ca ascultătorii să se gândească sunt acestea sunt cărți minunate pentru orice iubitor de animale de companie din casa ta. Ei fac o carte foarte mare, ieftină pentru cineva. Sunt și cadouri mari de hostess. Am vrut să menționez și asta.

Jeff: Sunt disponibile pe scară largă la vânzătorii majori de carte & # 8212; Cărți - A-Milioane, Barnes și Noble, Vânzătorii de carte independentă pot să-i iau, chiar țintă, Lista Walmart Cărțile. Nu numai că puteți comanda pe Amazon și o vor livra, dar în această zi și vârstă îl pot elibera sub pernă pentru că pot intra acum.

Samantha: Asta e corect, asta-i așa de adevărat.

Jeff: Da, și știi catakismul sa deschis, cred că în 24 de ore a fost o nouă versiune nouă, noua versiune nouă pe Amazon timp de o lună și din cauza că au renunțat la prețul la 12 dolari.40 Deci sunt ca Oh, OK. Așa că nu știu de ce este, dar hei, o vom lua.

Samantha: Da, m-am gândit când am arătat că a fost un pic mai ieftin, dar oricum, chiar dacă merge până la 15 ani, știi că sunt frumoși. Unul dintre lucrurile pe care le iubesc sunt că sunt frumoase cărți hardcover și ca și cum ați spus că ilustrațiile sunt pline de umor. Dar există și câteva cele bune, atunci când vă uitați la el credeți că "# 8212; Doamne, că câinele meu sau că pisica mea. Ca și cum au acea fata groaznică sau ei s-au drooling pentru un tratament sau ceva de genul ăsta.

Nu știu de ce este și am întotdeauna de când eram mic, am crescut și câini, dar îmi plac labele de câine. Nu știu ce este vorba despre picioarele lor mici, dar îmi plac labele de câine. Astfel încât unele dintre imaginile mai artistice de acolo de labe și lucruri de genul ăsta mi-a prins ochiul. Sunt fotografii frumoase de culoare și o carte de hardcover frumoasă, deci face un cadou foarte frumos sau o bucată de masă de cafea mare pentru a pune la dispoziție oaspeții dvs. Arată foarte profesionist Cred că, dar este la un preț mai ieftin. Nu este doar o carte ieftină Paperback, așa că îmi place asta.

Jeff: Oh, da și vom credita publicarea calului din New York. Au făcut o treabă minunată, vreau să spun că acoperirile atât de solide și imaginile sunt uimitoare și am avut un timp minunat alegerea imaginilor. Oh Doamne.

Samantha: Pun pariu.

Jeff: Da.

Samantha: Ai găsit toate fotografiile online sau sunt oricare dintre ele ale tale?

Jeff: Deci, unele secrete. Mulți dintre ei erau online și o combinație a unor lucruri unice pe care am reușit să le găsim prin intermediul unor oameni.

Samantha: Deci nu vom vedea Romy nu este deloc aici?

Jeff: Ei bine, există o imagine a Romy în partea din spate a dogtologiei.

Samantha: Corect, dar nu în toată cartea sau ceva de genul ăsta?

Jeff: Nu, deloc pentru că cărțile nu sunt despre mine și # 8230;

Samantha: Îmi place secțiunea mică, am uitat că aveți acea mică parte despre câinele autorului, care a fost și cu adevărat drăguț.

Jeff: Da, asta este singura parte care a fost despre mine. Doar o singură pagină a fost experiența mea care având obiectul închinării mele, Romy.

Samantha: Da, absolut. Acum aveți pisici? Ai avut pisici în trecut?

Jeff: Oh, am.

Samantha: Oh ai.

Jeff: Așa că am avut experiența pe care o cunoașteți acasă și nu cunoașteți statutul meu. Am iubit, am urât? Ce se întâmplă?

Samantha: Atât de adevărat.

Jeff: Nu am înțeles-o pentru primele săptămâni că pisica nu era un pic de pisoi. Din păcate, am moștenit pisica acolo, așa că nu am primit etapa de pisoi. Dar l-am iubit și m-aș fi venit acasă, îmi place și # 8212; Ce am greșit, nu înțeleg. Am fost doar cuddling și purtring, și acum mă urăști. Și glumesc despre acest lucru în catakismul, desigur, în cartea de cattitude în capitol Cartea de predare, unde subliniez clar că este cel mai bine să vii curat și doar să-ți faci un slujitor în casa ta, pentru că asta este viața ta și ai ales-o. Îmbrățișează-o, iar viața ta va fi atât de ușoară.

Samantha: Atât de adevărat. Acest lucru este amuzant, este atât de diferit fiind un proprietar de câine decât este strict proprietar de pisici. Bineînțeles că amândoi am fost atât de ne-am obișnuit cu noi. Dar nu am crescut cu pisici. Tatăl meu a fost alergic la pisici, așa că nu am avut niciodată pisici ca copii. Dar când m-am mutat pe cont propriu și avem propriii noștri copii și cea mai veche fiică a cerșit-o și a cerut o pisică. Deci atât eu, cât și soțul meu nu au fost "# 8230; Nu că nu am fost oameni de pisici, dar nu am avut experiența cu pisicile. Așa că am mers înapoi și înapoi pentru puțin timp. În cele din urmă am cedat pe chestia de pisică.

Deci, un bun prieten al nostru are câteva pisici și a fost un iubitor de pisici pentru totdeauna și doar are pisici. Așa că am întrebat-o "# 8212; Vom merge la adăpost și vom alege această pisică, care sunt unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le oprim și să le facem înainte de a aduce această pisică acasă? Și așa ne-a dat o listă de lucruri și a spus ea, și o să-ți spun asta, pentru că ea a crescut cu câini și acum are doar pisici. Și ea a spus, acesta este sfatul meu pentru oricine este nou pentru a fi o persoană de pisică sau un proprietar de pisici, dar au cunoscut câini și au avut câini. Câinii trăiesc să vă servească. Vor să vă mulțumească. Ele sunt ușor instruite, vor să facă lucruri pentru a vă face fericiți. Pisicile sunt exact opusul. Trebuie să trăiți pentru a le servi și asta este ceea ce trăiesc, este pentru tine să faci licitarea lor.& # 8221;

Așa că am chicotit și am râs de ea, iar acum, desigur, avem pisicile noastre și așa cum ați spus, mergem în ușă în fiecare zi și este ca și cum ar fi & # 8212; Mă vei confrunta astăzi sau te vei ascunde în subsol și nu te vom vedea? Depinde doar de ziua, dacă este o zi bună sau o zi proastă.

Jeff: Total adevarat. Puteți să blocați un câine în trunchiul mașinii și mai bine nu pentru că o pisică nu vă va ucide, dar dacă cineva ar face asta, deschideți trunchiul a doua zi și ghiciți ce? Câinele sare, Hei, unde ai fost?& # 8221; și vă linge fața. Este doar că relația este doar constantă, știi că câinele te iubește. Știi când ajungi acasă că câinele va fi acolo sărind în sus și în jos sau știi ce mă face să râd? Este atunci când câinele face ture în jurul camerei de zi.

Samantha: Da.

Jeff: Oh, nu este cel mai amuzant lucru când câinii fac asta?

Samantha: Iubesc aia. iubesc aia.

Jeff: Și eu. Întotdeauna am folosit pentru a merge pe jos "# 8212; Merge, du-te, mai repede, & # 8221; și ou pe el și apoi aș fi în necaz pentru a face asta de către oameni. "Este rău pentru covor.& # 8221; Sunt ca și cine îi pasă?

Samantha: El este atât de fericit.

Jeff: Exact. Și mă face fericit. Și relația de pisică, desigur, este ceea ce vorbim este atât de diferit, dar există ceva psihologic pentru om acolo cred în acele relații cu pisicile. Este ca întotdeauna să vă străduiți să acceptăm suntem. Dar am acceptat asta. Îi acceptăm în fiecare moment din fiecare zi acasă, vom câștiga respectul și dragostea de la pisică. Este foarte amuzant.

Samantha: Atât de adevărat. Cu siguranță trebuie să o câștigi și cred că este cel mai mare lucru pe care l-am învățat este diferența dintre a fi proprietar de câine și a fi proprietar de pisici cu siguranță.

Jeff: Da, oh cu siguranta. Și într-o gospodărie ca a ta, vreau să spun ce este raportul? Patru până la două? Patru pisici.

Samantha: Este și suntem în Maine și suntem într-o zonă foarte rurală, astfel încât pisicile noastre să iasă afară și, desigur, au ușa pisicilor mici, astfel încât să petreacă nopțile înăuntru și în zilele din afară. Și este foarte amuzant pentru că există momente când câinii sunt plecați în curte și avem o pisică mare portocalie și aproape la fel de mare ca și beagle-ul nostru. Așa că va avea ceva cu care se joacă, o minge sau o jucărie și va trece și se uită la ea și știi că aspectul pe care îl dau este "Vreau avea.& # 8221; Și ea va scădea și a pus capul în jos ca și cum îi este rușine de ea însăși și îi va lua jucăria și este cel mai amuzant lucru pe care să-l urmăriți. Pisicile cu siguranță vă au rein la casa noastră cu siguranță.

Jeff: Mhhmm. Și ce se gândesc la câini? Lăsați câinii să fie sau "# 8230;

Samantha: Din nou, este ziua de zi. Dacă este o zi bună și # 8230; Tabbolul nostru portocaliu este foarte amuzant. El va juca și se va lupta cu Beagle, sunt aproape de aceeași dimensiune. Avem o mică femeie mică care iubește să se lupte și să se joace cu câinii când este pe teritoriul ei, când dorește și Orange este același mod. În câteva zile se vor lupta și se vor juca și câteva zile își va fura jucăriile și vor fi doar teribile pentru ei. Apoi avem unul care ascunde de la câini de cele mai multe ori. Apoi avem o altă pisică de sex feminin și ea este întotdeauna mai mare decât câinii și doar se uită în jos pe ei. Soțul meu îi numește întotdeauna regina casei, pentru că îi place să se așeze pe ceva și ea se uită în jos pe ei și, dacă ei încearcă să se apropie de ea și să onișeze-o, își va bâji nasul când încearcă să o smulgă.

Jeff: Da. Foarte amuzant.

Samantha: Au învățat să stai departe de pisici, cu excepția cazului în care unul dintre ei nu vrea să se joace cu tine, ceea ce este un fel de ceea ce facem și noi. Doar să le dați spațiul lor și dacă vor să-i petreci, vor veni la tine.

Jeff: Exact. Este când vor. Este termenii lor. Agenda câinelui este noi, ca și câinele, așa că ceea ce facem? Ne jucam? Ne plimbam. Mergem la magazin? Ce facem? Ce facem?& # 8221; Aceasta este agenda pentru câine. Ne este.

Dar agenda pisicii este agenda pisicii. Și trebuie să se încadreze în agenda respectivă.

Samantha: Absolut. Absolut.

Jeff: Da. Total diferit. Nu este distractiv. Și chestia despre faptul că este o pisică sau un câine și avem această conversație, intră în oricine altcineva, cum ar fi & # 8212; Oh, Doamne, ar trebui să vezi ce face câinele meu. Sau ar trebui să vezi ce a făcut pisica mea câinelui nostru. Sau cum ar fi & # 8212;

Oh, nu, ce sa întâmplat aici? & # 8212; și asta este vorba despre asta.

Este ca și cum ar fi & # 8212; Ei bine, crezi că câinele tău este drăguț. Crezi că pisica ta amuzantă. Ei bine, verificați acest lucru. Pisica mea a căzut de pe o bibliotecă la șase picioare în sus. Mina a căzut de pe acoperiș! & # 8212; Ca și cum o vor face.

Samantha: Dreapta.

Jeff: & # 8212; Și apoi sa ridicat și sa uitat în jur și a spus, bine, am vrut să fac asta.& # 8221;

Așa că râdem de acele lucruri, dar asta suntem societatea în care suntem și vrem să arătăm câinii și pisicile.

Samantha: Nu pot să vă spun de câte ori am ieșit cu prietenii și, ca majoritatea oamenilor trag poze cu copiii lor și # 8212; Oh, uită-te la micul sussie la considerentul ei de Crăciun. Avem prieteni care vor spune & # 8212; Doamne, nu vei ghici niciodată, uită-te la acest pulover drăguț că am primit câinele. Și ei trag pe smartphone-ul lor o imagine. Sau # 8212; Oh, Doamne, nu veți ghici niciodată, pisica noastră era într-o cutie a doua zi și a fost cel mai drăguț lucru. Și trag o imagine. Sau când ajungeți pe social media, câte imagini ale animalelor popoarelor când vă deplasați, vedeți.

Și vorbind despre unde sunt disponibile și cărțile, ne vom asigura că oricine este ascultat, vom avea pe site-ul nostru, care este teyoryofpets.COM. Și pe sfaturi de câine de vârf prea. Vor fi link-uri la carte dacă cineva dorește să verifice unde sunt disponibile pentru cumpărare. Și site-urile dvs. și site-urile dvs., putem să ne legăm la acestea, așa că este un fel de rapid, oricine vrea să sară acolo poate doar să sară și vor fi link-uri către totul într-un singur loc.

Jeff: Sigur, există dogtologie.com, catakism.com și ați putea dori să aveți doar cele două și dacă nu este și Jefflazarus.com și asta este un site care este într-adevăr despre mine ca autor al celor trei cărți pe care le am în prezent și programul de coaching de autor și agenția pe care o conduc.

Samantha: Asta nu știam că ați făcut un program de coaching de autor, care să răcească.

Jeff: Da, fac și sunt acum un agent și voi lansa propria mea etichetă de publicare în luna următoare.

Samantha: Wow, fantastic. Deci, aveți planuri de a scrie mai multe cărți sau de a vă concentra acum mai mult pe partea de publicare a acesteia?

Jeff: Ei bine, este de fapt amândouă. Nu pot opri generarea conținutului și a materialelor. De fapt, cu dogtologia și catakismul este de fapt probabil să fie o a treia carte în acea serie și aici este o alertă semi-spoiler. Este un alt animal cu patru picioare iubit sălbatic de oameni, oamenii care le iubesc.

Da, așa că vom merge. Dar am avut o mulțime de oameni care întreabă despre asta și asta e una care mă gândesc la cererea populară. Ea este destul de suficient încât ascult și sunt ca și cum știi ce, asta este o carte interesantă. Așa că am niște idei pentru asta. Am, de asemenea, alte cărți mai bune de îmbunătățire a afacerilor în lucrările care nu au legătură cu acest lucru. Lucrurile preferate acum pentru mine în lumea mea sunt dogtologia și catakismul și le iubesc foarte mult, fac doar. Au fost atât de distractivi de bine și mă bucur că oamenii sunt fericiți și iubesc, dragostea văd asta.

Samantha: Da, absolut și cred că cel mai bun lucru pentru mine citesc prin dogtologie este că te referi la ea, este o citire ușoară, este amuzant, este doar un fel de carte bună, care este foarte frumos În societatea de astăzi, toată lumea vrea să se simtă bine. Așa că sunt sigur că au fost o explozie de scris, au fost multe distracții de citit.

Așa că am spus, vom pune legăturile acolo pentru toată lumea dacă sunt interesați de cărți sau de site-urile pe care le pot verifica și, bineînțeles, ascultați podcast-urile. Și vom avea o transcriere în sus pentru oricine vrea să o citească în loc să asculte. Deci, tot felul de lucruri bune de acolo pe site-ul nostru teyyOfpets.COM și sfaturi de câine de top, de asemenea.

Așa că vă mulțumesc foarte mult pentru timpul dvs. de astăzi. Chiar apreciez că ți-ai făcut timp să ne vorbești despre cărți și de procesul de a le scrie.

Jeff: Mulțumesc foarte mult. Este o mulțime de distracție, m-am bucurat mereu și ai fost distractiv să vorbești și o apreciez.

Samantha: O altă mulțumire mare lui Jeff Lazăr pentru a veni și a vorbi cu noi despre cărțile pe care le scris, procesul de lucruri și lucruri noi și interesante vin în viitor. Sper că băieții ați avut la fel de distractiv ascultând acest interviu așa cum am făcut-o. Jeff a fost o explozie de a vorbi, cu adevărat amuzant. Cărțile își prezintă umorul în cărți. Sunt mari citiri ușoare și cum am spus că fac un cadou foarte mare pentru proprietarul de animale de companie care are totul.

Podcast anterior: Top # 43 - De ce ar trebui să vă microcipați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 44: de ce ne închinăm câinilor noștri