7 Cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

Cele mai bune audiobouturi pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

Fiecare dintre aceste audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii spune o poveste convingătoare și inimaginară despre relația umană cu un câine. Dacă căutați o mare înălțare, ascultați sau o perspectivă hilară în mintea caninei, una dintre aceste audiobook-uri va fi o modalitate excelentă de a începe.

Frecvență gratuităDacă sunteți nou la Audiobook, merită să încercați. Le puteți asculta pe naveta dvs. zilnică pentru a lucra, în mașină în timp ce alergați comisioane și în timpul plimbărilor zilnice cu tovarășul tău canin. Audiobook-urile sunt ideale pentru persoanele ocupate care nu au timp să stea și să citească, dar și-ar plăcea încă o carte bună din când în când.

Știm cu toții că cărțile sunt una dintre cele mai bune modalități de a obține informații, deci de ce nu le folosiți pentru a afla mai multe despre relația dvs. cu câinele dvs. Toate aceste audiobook-uri despre câini și proprietatea câinilor pe această listă au o perspectivă în perspectiva caninei și sunt sigur că vă vor ajuta să înțelegeți un pic mai bine.

  • Încercați audibil: Obțineți o încercare gratuită de 30 de zile pentru a încerca Audiobooks gratuit

7 cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

Cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini

1 În interiorul unui câine: ce văd câinii, miros și știu
de Alexandra Horowitz; narată de Karen White

În interiorul unui câine: ce văd câinii, mirosi și știuMajoritatea proprietarilor de câini sunt interesați să înțeleagă tovarășii canini, iar cercetătorii fac în mod constant progrese în studii noi care ne ajută să realizăm acest obiectiv. Alexandra Horowitz, PhD este unul dintre cele mai cunoscute din acea zonă.

Sunt sigur că mulți proprietari de câini au citit numeroase articole și cărți în încercarea de a decoda mintea celor mai buni prieteni:

  • Ce gândesc câinii?
  • Ce sunt sentimentul câinilor?
  • Cum ne înțeleg câinii?
  • Câinii noștri ne iubesc cu adevărat?
  • Sunt capabili să simtă modul în care oamenii fac?

Alexandra Horowitz, un comportament de animal și un proprietar de câine, încearcă să răspundă proprietarilor de câini și iubitorilor cele mai presante în acest ghid de lumină, dar informativ, pentru a înțelege modul în care câinii noștri văd lumea. În interiorul unui câine În primul rând a devenit foarte popular ca un broșător în rândul entuziaștilor serioși canini și doar iubitorii de câini, dar acum este, de asemenea, una dintre cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini pe care probabil că ar trebui să-i ascultați.

O audiobook distractivă, dar informativă, răspunsurile la întrebările noastre de câini vor fi surprinși și încântați ca Horowitz explică modul în care prietenii noștri cu patru picioare percep lumile lor zilnice, unul pe celălalt și al altui animal ciudat, uman.

De exemplu, Horowitz discută zâmbetul câinelui și modul în care interpretările noastre despre zâmbetul unui câine sau zâmbetul animalului este de pe marcă:

"Am putea judeca un animal care să fie fericit când vedem creșterea colțurilor gurii sale, un astfel de zâmbet, totuși, poate fi înșelător, pe delfini, un zâmbet este o caracteristică fiziologică fixă."

2 Arta de curse în ploaie
 de Garth Stein; Naționale de Christopher Evan Welch

Arta de curse în ploaie de Garth Stein; Naționale de Christopher Evan WelchArta de curse în ploaie este cu ușurință una dintre cele mai populare cărți de câine de astăzi, mai întâi disponibilă ca un broșător, dar recent a fost relatat de Chris Welch și a venit la audibil, continuând să încălzească toți iubitorii de câini și inimile proprietarilor.

În acest Doggy Audiobook, ni se spune povestea prin ochii lui Enzo câinelui. Enzo nu este puștiul tău obișnuit, el este un filozof cu un suflet aproape uman și sa educat prin vizionarea unei multe televiziuni și ascultând îndeaproape cuvintele stăpânului său, Denny Swift, un șofer de mașină de curse up-and.

Welch captează atât de bine gândurile și mișcările câinilor. De exemplu, aici îl vedem pe enzo luptând cu instinctul său câinelui să-i salute cu entuziasm de stăpânul său așa cum vine acasă,

"Ușa se deschide și îl aud cu strigătul familiar" yo!", De obicei, nu pot să-mi pun deoparte durerea, să mă ridic în picioare, să-mi scot coada, să-mi scot limba și să-mi împușcam fața în picioare, este nevoie de voința umană să se întoarcă la această ocazie particulară, dar eu Dă-mă, mă întorc, nu mă ridic, acționez."

Enzo este un pui elocvent și inteligent, dar oferă dragostea necondiționată pentru proprietarul său ca toți câinii fac. Mulți cititori și ascultători ai acestui câine audiobook au pus-o ca cea mai bună alegere preferată, pe care au revenit din nou și din nou. Recenzii spun că este un mare audiobook pentru toată lumea - iubitorii de câini, proprietarii, precum și entuziaștii de curse.

3 Dragostea este cel mai bun medicament
de Păstrăvul Nick; Nardați de Jonathan Cowley

Dragostea este cel mai bun medicament de către Păstrăvul Nick; Nardați de Jonathan CowleyCineva care caută informații și povestiri din partea profesioniștilor care lucrează cu câini, această audiobook canin este o altă alegere mare.

Păstrăvul Nick este un medic veterinar și în Dragostea este cea mai bună medicament El spune povestea modului în care doi câini au schimbat modul în care se gândi la viață, moarte, soarta și dragostea. Audiobook vede cum dr. Viața lui Trout intersează cu Helen Cocker Spaniel și Cleo Min Pin, în timp ce se luptă să-și salveze viața.

Dragostea este cea mai bună medicament imerses ascultătorii în drama de viață reală de a deține animalele de companie, iar povestea subliniază obligațiunea importantă pe care o avem cu ei. Povestea arată, de asemenea, responsabilitatea incredibilă dr. Păstrăvul poartă în timp ce încearcă să-i salveze și emoțiile care se află în spatele minții calme și colectate ale veterinarilor noștri.

Dr. Păstrăvul își demonstrează adevărata iubire pentru animale prin acest audiobook, precum și credința sa fundamentală în puterea speranței, umilinței și harului atunci când vine vorba de vindecarea animalelor noastre. Ascultătorii cărții spun că povestea demonstrează cu adevărat modul în care ne simțim despre animalele noastre și este o înțelegere minunată a minții celor care păstrează animalele noastre cât mai sănătoase.

"Nu pot spune destul despre această carte. Am ascultat-o ​​de 4 sau 5 ori acum și de fiecare dată, îmi place și mai mult. Vă oferă o perspectivă unică din punct de vedere al veterinarilor și este bine să știți că câinii pe care îi iubim sunt, de asemenea, cu adevărat îngrijiți de veterinarii noștri."

4 Sophie: Poveste adevărată incredibilă a câinelui Castaway
de Emma pearse; Naționale de Anna-Lisa Horton

Sophie: Poveste incredibilă adevărată a câinelui de castaway de Emma pearier; Naționale de Anna-Lisa HortonPentru mai multe povesti incredibile și inimii despre câini, nu treceți Sophie carte audio. Sophie este un câine australian de bovine care a fost pierdut pe mare. Acest Audiobook spune povestea incredibilă a modului în care ea a înotat cu șase mile prin apele care se învârte cu rechini la o insulă îndepărtată, unde a supraviețuit în sălbăticie timp de cinci luni.

Proprietarii lui Sophie, Jan și Dave Griffith, au decis să-și ia câinele Sophie pentru un weekend glorios departe pe mare. Vremea frumoasă a fost umbrită de întuneric, iar apele încă se întoarse spre valuri feroce.

A fost în aceste ape turbulente pe care Sophie a dispărut peste bord. Proprietarii ei de inimă au fost distruși de eveniment, convinși că a murit. Dar Sophie era un membru al familiei puternice și loiali lui Jan și Dave și nu va renunța la asta cu ușurință.

Ceea ce urmează este o poveste de supraviețuire extraordinară, noroc și legătura neîngrășibilă între oameni și animalele lor de companie.

"Dacă ar fi fost ficțiune, complotul se poate spune că este previzibil. Cu toate acestea, a fost o viață reală și rezultatul pentru Sophie și familia ei era altceva decât previzibil. Ai putea spune că a fost miraculos."

5 o viață faimoasă a câinelui
de S.Chipperton și R.Dyball; narată de Helen Stern

Un câine celebruVedem tot mai mulți câini devin faimosi și câștigând propriii lor adepți și construirea unei baze de ventilație uriașă. Acum este cel mai bun moment pentru a asculta unul dintre cele mai faimoase " Povestiri de câini Așa cum a spus de către antrenorul câinelui.

În Un faimos viață a câinelui Veți auzi o poveste adevărată a lui Gidget, micuțul Superstar Chihuahua, care este în restul lumii, cunoscut sub numele de Dog Taco Bell. Nu numai că auzim povestea starului de televiziune canine, ci și de antrenorul ei extraordinar și loial, Sue Chipperton.

Spune cu umor și căldură, Sue ne spune despre tehnicile ei de antrenament de succes, precum și despre poveștile ei încântătoare și fascinante de a lucra atât cu stelele umane, cât și cu cele animale în televiziune. Un exemplu excelent este Mooni, colegul de cameră Chihuahua Gidget și eventuala stea de blondă legală. Cu numeroase biografii ale stelelor de la Hollywood din lume, acesta este un aspect unic și distractiv asupra lumii Hollywood-ului.

Chiar dacă nu sunteți familiarizați cu reclamele Gidget și Taco Bell, povestea este încă amuzantă și angajată. Proprietarii de câini și iubitorii de câini care au devenit fanii câinelui și cartea în sine a găsit versiunea audiobook chiar mai amuzantă și o înțelegere deosebită într-o afacere unică.

"Funny, atingând, informativ și o pagină reală-Turner. Autorul și formatorul au în mod clar cea mai minunată relație cu animalele, atât pe ei, cât și pe cele pe care le pregătește - vreau slujba ei!"

6 Viața unui câine: autobiografia unei stăpâni
de Ann M. Martin; Naționale de Wendy Dillon

Un caineNoi "nu ne vom obosi niciodată de mai multe povești despre viețile incredibile pe care le pot trăi câinii noștri. Această poveste este spusă de veverița care și-a început viața într-un unelte cu Brother Bone, învățând abilitățile pe care ar trebui să le supraviețuiască ca câini vagi de la mama lor. Când Squirrel și mama osului este smuls de la ei brusc, ei sunt forțați să-și facă drumul în lume ca puii novice.

Ei se confruntă cu oameni atât îngrozitoare, cât și minunați, precum și provocările autostrăzilor aglomerate, alte animale și sezoanele în schimbare. Răsturnări de soarta văd veverița se separă de osul fratelui ei. Singur ea învață să se ferească pentru ea însăși, iar de-a lungul drumului face doi prieteni care în moduri diferite definesc soarta ei.

O poveste care trasează pe inimile voastre și a spus unic din punctul de vedere al veveriței, a fost descris ca fiind "frumos și dulce".

"Cine a crezut că viața unui câine ar putea fi atât de interesantă? A fost foarte dulce ascultând povestea veveriței, frumos narată. Unul dintre favoritele mele, fără îndoială!"

7 un câine atât de mic
de Philippa Pearce; Nardați de Jenny Agutter

Cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câiniO Oldie, dar și una dintre cele mai bune audiobook-uri despre câini care încă mai susțin - Un câine atât de mic Urmează un tânăr băiat numit, Ben Blewitt, care se gândea la câini și dorește pentru un non-stop. Când ziua lui de naștere se rostogolește, este mai mult decât dezamăgit să afle că nu primește un pui cuddly ca un cadou, ci în schimb o imagine încrucișată a unui zeu din Mexic.

Prin lucrările imaginației unui copil, Ben începe o aventură ciudată, pe măsură ce îi umple câinele în imagine cu viața. Cu toate acestea, pe măsură ce imaginația lui crește cu atât mai sălbatică, limitele dintre realitate și fantezie devin neclare.

O poveste care a fost de obicei citită ca un copil, este la fel de bună pentru adulți. Scrisul este frumos, iar atmosfera conjurată de Pearce este imersivă. O recenzie citește:

"Ceea ce îmi place despre această carte este adâncimea sa emoțională. Cititorii tineri nu sunt protejați de emoțiile destul de intense uneori negative pe care copiii le pot avea ... dar, deși există puncte scăzute clare în poveste, se termină pe un înalt înalt, care rămâne cu tine de ani de zile."

Frecvență gratuită

Citiți următorul: 10 cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini