Câinii vor înceta să se joace dacă sunt prea calzi?

Care rulează Corgi

Câinii nu pot transpira să se răcească pe măsură ce oamenii pot. Ei pot transpira puțin prin tampoanele de labe, dar câinii principali răciți este prin gât. Având în vedere o umbră rece și apă pentru a bea, câinii vor ști când să se oprească și să se odihnească în timp ce la plajă sau la parc de câini? Răspunsul rapid este că câinii "nu" nu se vor opri singuri atunci când se joacă în mod activ sau, până când vor trebui să.

Dacă animalul dvs. de companie prezintă semne de boală, consultați un medic veterinar cât mai repede posibil.

Căldura de căldură vine rapid

Într-o zi fierbinte, timpul dintre a fi distractiv și a încălțămintea poate fi foarte scurt. Timpul este chiar mai scurt în umiditatea ridicată atunci când animalul este în afara formei sau neacceptat la căldură și umiditate. Lucrați încet pentru a-și exercita fitness și pentru a face parte din rutina obișnuită a câinelui tău.

Puteți recunoaște căldura la câini atunci când există o gestiune excesivă și semne de disconfort. O supraîncălzire a câinelui poate fi, de asemenea, incapabilă sau nu dorește să se miște în jur. Câinele dvs. ar putea, de asemenea, să drool, au înrobit gingiile, voma, au diaree, pierde acuitatea mintală, au o pierdere de conștiință, experiență mișcări necoordonate și colaps.

Există mai multe cazuri de căldură la câini care au avut un timp minunat și jogging cu oamenii lor și când în cele din urmă do Opriți-vă, trebuia să se așeze - corpul lor nu mai putea fi fizic mai departe. HeatStroke se întâmplă rapid. Într-un alt caz de căldură, un Retriever Labrador se jucase într-un lac, în și din apă, a suferit de căldură din cauza supraexerției.

Prevenirea căldurii

Când în aer liber, asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. este într-o zonă bine ventilată, cu acces la o mulțime de spoturi de apă și umbrite.

Gâfâitul nu este cel mai simplu mod de a se răci și este mult mai dificil în vremea umedă, deoarece există o mare evaporare. Activitatea nu trebuie să fie fie obositoare, câinii nu sunt construiți să se răcească ca oamenii sunt.

Păstrați supraexplicarea în minte când jucați cu câinele dvs. Se poate întâmpla mult mai rapid decât se aștepta, în special în rasele "scurte" sau brahycefalice ca buldogii, Pugs, și Pewingese. Ele sunt cele mai expuse riscului de încălzire de căldură datorită temperaturilor ridicate și supraexprimării. Datorită anatomiei lor, nările pot fi mai mici, țesutul moale din spatele gâtului poate împiedica fluxul de aer și pot avea o trahee mai mică (vânt) decât alți câini dimensiunea lor.

sfaturi

  • Exercițiu în dimineața devreme și seara târzie când este de obicei mai rece. Evitați căldura de la amiază.
  • Oferă cantități mici de apă rece (fără gheață), frecvent.
  • Utilizați un furtun sau lăsați-vă animalul să înota într-un lac sau o piscină pentru a deveni bine umedă înainte de o plimbare. Acest lucru vă va menține animalul răcoros. Asigurați-vă că umezi toate straturile unui strat, în special rasele cu dublă acoperire.
  • Urmăriți animalul dvs. de companie pentru semne de oboseală și prea multă gâfuire. Limba de gunoi prea departe va indica timpul de întrerupere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii vor înceta să se joace dacă sunt prea calzi?