Relaxatoare musculare pentru câini: ce sunt și când să le folosească

La fel ca noi, câinii trebuie uneori să se ocupe cu durere și orice poate să scadă, ajută. Cel mai frecvent, câinele dvs. va suferi de durere cauzată de artrită, inflamație, rănire sau durere postoperatorie. În timp ce ei nu își arată durerea cât de evident, așa cum facem, ei încă mai au nevoie de tratament pentru a vă relaxa, vindeca și se simt mai confortabil în acel moment.

Cu evoluțiile actuale din medicina veterinară și medicina în general, a existat o creștere a opțiunilor pentru ameliorarea durerii la câini. Acestea pot fi tratate cu suplimente zilnice care își întinerește sistemul, analgezicele luminoase sau medicamentele dureroase grele și o mulțime de alte științifice Metode dovedite.

În timp ce ceea ce va fi pus pe câinele dvs. va fi determinat de veterinar, câțiva câini vor fi plasați pe relaxatoare musculare. Și ca și în cazul tuturor tipurilor de suplimente și medicamente care vă pot afecta pooch-ul, ar trebui să vă familiarizați când, de ce, cum, și ce relaxatoare musculare pentru câini sunt.

Care sunt relaxante musculare pentru câini?

Care sunt relaxante musculare pentru câiniRelaxanții musculici sunt medicamente prescrise de un veterinar care relaxează mușchii din animal de companie. Ei pot reduce spasme musculare, inflamație și ameliorarea condițiilor măduvei spinării.

Nu a fost determinată oficial pentru care condiții ar trebui să fie prescrise relaxante musculare, cu excepția condițiilor vertebrale; Prin urmare, este în principal de la medicul veterinar pentru a determina care opțiune și când să se utilizeze.

Relaxeze musculară lucrează prin reducerea rigidității sau modul în care sunt tensionate mușchii, care apoi reduce cantitatea de durere sau disconfort fiind experimentată de câine. Unele relaxante musculare lucrează prin afectarea directă a mușchilor corpului caninului, în timp ce alte tipuri acționează asupra sistemului nervos al animalului sau asupra creierului și a măduvei spinării.

Relaxatori blochează căile inter-neuronale în măduva spinării și sistemul de activare la jumătatea creierului și sunt foarte benefice pentru a face cainii care se confruntă cu dureri intense se simt mai confortabil. Dar, chiar dacă sunt benefice, ei nu vindecă de fapt rănile sau tulburările și ușurează doar senzația de durere asociată cu ei.

Tipuri comune de relaxatori musculare de câini

Există mai multe tipuri diferite de relaxatoare musculare pentru câinii prescrise în mod obișnuit pentru a trata diferite niveluri de simptome de durere. Nu toate au aceleași rezultate, deci este esențial să înțelegem care dintre ele este cel mai bun pentru câinele dvs. sau de ce VET poate fi prescris peste altul.

Guaifenesin

Ceea ce este considerat de asemenea gliceril guaiacolt, guaifenesin este un relaxant muscular care blochează transmisiile impulsului nervos în părți ale creierului, tulpina creierului și măduva spinării. Este cel mai adesea folosit ca un suport atunci când un câine este pus pe anestezie pentru intervenții chirurgicale minore sau tratamentul intoxicației strychnine la câini. Se poate relaxa atât mușchii laringeni cât și faringiani fără a afecta diafragma și funcțiile respiratorii.

Rimadyl

Un medicament antiinflamator nesteroidian care ameliorează durerea și inflamația la câini. Se utilizează pentru a trata durerea asociată cu osteoartrita la câini. RIMADYL poate fi utilizat atât pentru tratamentul pe termen scurt, cât și pentru tratamentul zilnic al durerii și inflamației articulațiilor care însoțesc displazia de șold și alte forme de deteriorare comună.

Metocarbamol

Acesta este unul dintre cele mai frecvente tipuri de relaxante musculare și este folosit ca o ușurare a condițiilor inflamatorii și traumatice acute ale mușchilor și reduce spasmele musculare. La fel ca majoritatea celorlalți, va bloca și împiedica impulsurile nervoase în corpul câinelui responsabil cu semnalul # 8220; # 8221; de la a fi trimis la creierul animalului.

Dantrolene

Contrar celorlalte relaxante musculare, Dantrolene are un efect direct asupra mușchiului, mai degrabă decât pe sistemul nervos. Funcționează prin interferarea cu eliberarea de calciu din rețea în cadrul mușchilor. Dantrolenul este utilizat pentru a trata hipertermia malignă și sindromul de stres, deoarece nu are efecte asupra funcției respiratorii sau cardiace.

Benzodiazepină

Acesta este un tip de medicament psihoactiv, adesea denumit Benzos & # 8221;, cu structura inelului benzenic și a unui inel de diazepină. Este un deprimant al măduvei spinării care afectează reflexele la nivelul spinal al câinelui și inhibă eliberarea sinaptică. Unele tipuri sunt utilizate în plus față de anestezie pentru proceduri scurte.

Când să utilizați relaxatoare musculare pe câinele dvs

Când să utilizați relaxatoare musculare pe câinele dvs

Relaxatoare musculare pentru câini sunt folosite pentru a reduce durerea musculară, inflamația și rigiditatea generală care nu pot fi tratați cu remedii naturale la domiciliu. Puteți folosi peste relaxantele musculare contra, dar este întotdeauna o idee bună să consultați un veterinar pentru a vă asigura că condiția poate și ar trebui ajutat să le utilizeze.

Câinii pot suferi dureri musculare din cauza unei multitudini de diferite motive. Acesta poate fi cauzat de supraexpoziția sau supraexertarea mușchilor în timp ce se joacă, imobilitate pe parcursul unei lungi perioade de timp sau chiar nealinierea articulațiilor musculare datorită poziției greșite. Nealinierea poate provoca mușchii câinelui într-o poziție relaxată să depindă de alte mușchi pentru a compensa acest lucru din poziționarea și greutatea.

Durerea nu poate fi întotdeauna vizibilă, deoarece este un instinct de câine pentru a-și ascunde durerea pentru a evita semne de slăbiciune sau vulnerabilitate. Mai sunt încă câteva semne vizibile că suferă de durere, cum ar fi:

  • O postură crăpată
  • Limping
  • Puneți excesiv la odihnă
  • Privind
  • Neliniștea sau nerăbdarea
  • Scârțâind, plângând sau urlă

Când observați câinele dvs. care se confruntă cu oricare dintre aceste simptome sau simptome multiple, încercați unele La remedii la domiciliu Pentru a vedea dacă ușurează durerea câinelui. Dacă durerea nu este ușurată, luați câinele la veterinar și întrebați-vă că aveți relaxante musculare prescrise sau dacă ar fi o soluție la durere.

Efecte secundare potențialeEfecte secundare potențiale

Ca și în cazul tuturor medicamentelor, există posibile efecte secundare asociate cu utilizarea relaxatoarelor musculare pentru câini. Efectele pot varia de la mici la potențial mortal, în funcție de tipul și dozajul relaxatorului muscular prescris sau utilizat. De asemenea, poate depinde de faptul dacă relaxatorul muscular afectează mușchii direct sau sistemul nervos.

Efectele secundare ale relaxatoarelor musculare care afectează sistemul nervos sunt puțin mai puternice decât cele care afectează direct mușchiul. Poate provoca o defecțiune a măduvei spinării, a creierului și a creierului și a deteriorate, precum și afectează negativ plămânii și inima câinelui tău.

Alte efecte secundare ale relaxatoarelor musculare includ somnolența, întunecarea urinei, umflarea și alte semne de reacții alergice. De asemenea, poate include slăbiciune, poticnire, incoordonare, drooling și, eventual, vărsături.

Supradozajul poate apărea, iar câinele ar trebui să fie luat imediat la un centru de urgență pentru a contracara efectele. Semnează că câinele dvs. poate fi supradozat este sedarea extremă, pierderea reflexelor, incoordonarea, zgomotul și vărsăturile.

Cele mai multe efecte secundare pot fi prevenite prin consultarea cu un medic veterinar înainte de a utiliza orice tip de relaxant muscular, alegând în mod special cele pe care VET prescrie și urmând doza exactă.

Citiți următorul: Ghidul final privind gestionarea durerii pentru câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ghid despre relaxatoare musculare pentru câini - ceea ce sunt și când să le folosească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Relaxatoare musculare pentru câini: ce sunt și când să le folosească