Self-încălzirea câinelui pat: ce este și câinele dvs. Are nevoie de una?

Ghid de cumpărare pentru paturile de încălzire de auto-încălzire

Probabil că veți trece peste patul de încălzire de auto-încălzire În timp ce faceți cumpărături pentru alte articole pentru puii dvs., în special printre consumabilele de câine de iarnă (chiar dacă nu este neapărat un element exclusiv de iarnă). Dacă sunteți ca și alți proprietari de animale de companie, probabil că aveți câteva întrebări despre acest tip de pat de companie, inclusiv ceea ce este, cum funcționează, care este scopul său și dacă câinele dvs. are nevoie de una.

Ce este un pat de câine de auto-încălzire?

Acest tip de pat utilizează căldura corpului câinelui pentru a încălzi interiorul patului. Paturile auto-încălzirii sunt nu la fel ca și paturile încălzite de câine, deşi. Unde paturi încălzite de câine, sau Încălzirea plăcuțelor de câine, necesită o priză de alimentare pentru a ajunge și a menține temperatura dorită, se utilizează un pat de companie auto-încălzit nici un cablu de alimentare sau sursă externă de căldură.

Ca și în cazul altor opțiuni ale patului de câini, patul de câine auto-încălzire vine într-o serie de modele pentru a găzdui stilurile de dormit variate și nevoile de durabilitate ale câinilor individuali. Vom discuta mai multe stiluri și opțiuni specifice mai târziu, dar mai întâi să vorbim despre cum funcționează, beneficiile sale și dacă aveți nevoie de unul.

Cum funcționează paturile de auto-încălzire?

Patul de câine de încălzire funcționează prin încorporarea unui strat de material izolant în perna patului. Acest material funcționează Reflectând radiația infraroșie ("Căldură corporală") care este emisă de corpul câinelui tău înapoi la ei pentru a le menține cald.

Tipul de material izolator care este utilizat într-un pat de încălzire auto-încălzire variază în funcție de producătorul patului, fiecare producător care concurează pentru a produce cel mai durabil și mai eficient material la cel mai mic cost pentru ei.

Materialele care sunt folosite în paturile de încălzire auto-încălzire sunt aproape întotdeauna formule de proprietate, astfel încât în ​​timp ce veți putea afla dacă sunt toxice sau non-toxice, veți avea dificultăți în a afla compoziția exactă a materialului.

Cum să faceți cumpărături pentru un pat de companie auto-încălzit

Cu multe modele de paturi de auto-încălzire pentru câini de a alege din și cu compoziții materiale diferite, ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați câinele dvs. un pat de încălzire de înaltă calitate? Iată câteva indicii.

1. Alegeți un pat care se potrivește stilului de dormit al câinelui

În primul rând, alegeți un pat care se potrivește nevoilor individuale ale câinelui dvs. peste stil sau cât de bine se potrivește în decorul dvs. de acasă. Dacă vă place să dormi în sus, selectați un pat de tip "cuddler", "gogoasa" sau "Bagel", care oferă un sprijin suplimentar în jurul corpului pentru a facilita curling mai ușor. Dacă, pe de altă parte, câinele dvs. este un "mai slab" optați pentru un pat stil de susținere care le dă ceva pentru a se sprijini când dorm ei.

2. Alegeți cea care găzduiește vârsta și sănătatea câinelui

În același mod, este, de asemenea, important ca atunci când alegeți un pat pentru casele dvs. de câini, că vă adaptați actual probleme de sănătate. Dacă câinele are artrită, alegeți un pat care oferă o bază ortopedică mai groasă pentru mai mult suport sau dacă aveți un câine care este instabil în picioare, alegeți un pat cu un capac de țesături anti-alunecare.

3. Căutați în branduri specifice pe care le aveți deja încredere

Este o regulă de bază care merge pentru tot ce veți cumpăra vreodată pentru FIDO. Cumpărați întotdeauna de la un brand în care aveți încredere, unul care are o bună reputație; Nu mergeți cu cel mai ieftin pat doar pentru a economisi bani, deoarece veți pierde mai mult pe termen lung oricum.

Un pat bun de câine poate dura câinele dvs. de ani de zile și este în valoare de investiție deoarece veți economisi bani pe care nu-l trebuie să-l re-cumpărați și, eventual, chiar să economisiți facturile VET. Un pat de câine de calitate slabă nu se va despărți numai, dar există, de asemenea, o posibilitate ca aceasta să fie făcută cu materiale toxice.

4. Citiți întotdeauna mai întâi etichetele!

În timp ce paturile de încălzire a încălzirii nu vă pot spune întotdeauna compoziții exacte de materiale, vă pot spune unde a fost făcut un pat și pot oferi avertismente și avertismente dacă un pat conține materiale potențial periculoase. Chiar dacă un pat nu oferă un avertisment, este posibil să puteți determina dacă un pat conține materiale toxice pe baza materialelor care sunt enumerate pe eticheta de fabricație.

  • Evitați paturile făcute în țări cu standarde de siguranță lax, cum ar fi China.
  • Evitați paturile care conțin substanțe chimice toxice de incendiu.
  • Evitați paturile care conțin PBDES (eteri din difenil polibromurați).
  • Evitați paturile care conțin ftalați (PVC este, de asemenea, cunoscut sub numele de PVC sau clorură de polivinil).
  • Pentru paturi cu spumă, căutați un pat care are a Certipur-US® certificare.
  • Căutați un pat realizat în u.S. Folosind materialele provenite din SUA.
  • Căutați paturi care vin cu o garanție specifică, de exemplu, Big Barker.
  • Evitați paturile care folosesc spumă care a fost făcută în China, chiar dacă patul a fost asamblat în u.S.

5. Citiți feedback și recenzii de la alți proprietari de animale de companie

Deși fiecare produs are un critic, puteți spune multe despre o companie bazată pe feedback-ul și recenzii de la clienți. Aflați ce spun oamenii despre patul pe care îl aveți în vedere.

Este durabil? Se aplatizează repede? Are un miros de miros? Conține materiale discutabile? Dacă feedback-ul și recenziile de pe un pat sunt negative negative, este mai bine să juniți această opțiune și să căutați un pat cu o recepție mai pozitivă.

6. Dacă este posibil, lăsați puii să investigheze patul în prealabil

Dacă este posibil, permiteți-vă pooch-ului să investigheze noul pat înainte de ao achiziționa sau cel puțin să îl achiziționați de la un comerciant cu amănuntul care permite întoarcerea mărfurilor. La fel ca noi, câinii noștri au preferințe pentru anumite materiale, structuri, texturi și mirosuri. Permiteți-vă puii să investigheze un pat înainte de a vă angaja, vă va oferi o idee mai bună dacă vor folosi patul sau nu.

De asemenea, citiți: Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine

Beneficiile unui pat de auto-încălzire pentru câini

Deci, ce beneficii face o ofertă de câine de auto-încălzire pe care câinele dvs. nu poate să o facă cu un pat mai tradițional de câine? Iată câteva dintre ele.

  1. Îmbunătățirea circulației din paturile încălzite promovează vindecarea rănilor la animale, deoarece nutrienții sunt livrați corpului mult mai repede.
  2. O temperatură corporală mai stabilă pentru câinii care se recuperează de la a fi într-o stare fizică neglijată și puii tineri.
  3. Comoditatea de căldură adăugată în climă mai rece sau pur și simplu în timpul iernii, fără a fi nevoie de prizele de alimentare și cordoane periculoase.
  4. Articulațiile mai calde înseamnă articulații mai flexibile și mai puțină rigiditate în timpul vremii mai reci.
  5. Căldura creează o experiență mai liniștitoare pentru câine Promovarea relaxării musculare și chiar inducerea somnului.
  6. Creșterea căldurii fără pericol de arsuri care pot rezulta din utilizarea paturilor de companie încălzite electric.

Câinele dvs. are nevoie de acest pat?

Nu fiecare câine are nevoie de un pat auto-încălzire, deci cum știi dacă câinele tău are nevoie de unul? În experiența noastră, acest tip de pat este cel mai potrivit pentru câini care # 8230;

  • Suferă de artrită sau altfel îmbină articulații.
  • Trăiesc în climă mai rece.
  • Experiență anxietate severă de separare.
  • Sunt adesea răciți din cauza căderii părului, a unui strat subțire, a greutății corporale scăzute, a condițiilor tiroidei, a persoanelor îmblisive sau a bolnavilor și incapabili să-și regleze corespunzător temperatura corpului, în special în timpul iernii sau mai reci.

Cele mai populare alegeri de câine de auto-încălzire

Pe măsură ce beneficiile lor devin cunoscute și popularitatea lor se ridică, există o mulțime de paturi de auto-încălzire pentru caini să aleagă de la. Mai jos sunt câteva dintre alegerile noastre preferate și ce sunt, în general, considerate cele mai bune paturi de câine de auto-încălzire de pe piață astăzi.

Aspen PET Paturi de auto încălzire de către PetMate

Preț: $ 39.09
Adu-l aici

Pat de auto-încălzire Aspen Pet de la PetMate este o opțiune excelentă a patului de auto-încălzire pentru plasarea pe un pat de pat. Nu recomandăm acest lucru ca un pat autonom, deoarece pur și simplu nu are suficientă padding în partea de jos pentru suport, dar caracteristica de auto-încălzire face o pereche excelentă cu paturile CoLolaroo sau Kuranda în temperaturi mai reci și pentru câini care nevoie de căldura adăugată. Interiorul patului este fabricat din fleece asemănător lui Sherpa, iar exteriorul patului este un cordur durabil pe care îl plătim în mod deosebit. Există mai multe forme și dimensiuni ale acestui pat disponibile, cea mai mare fiind 35 "x 27", care este la prețul de 39 USD.09.

American Kennel Club Thermal Houndstooth Încălzire pe pat de companie

Preț: $ 39.99
Adu-l aici

Dacă puiul tău este un Cuddler, American Kennel Club Thermal Houndstooth Self Încălzire Memory Bed Foam Pet este o opțiune accesibilă de la o companie de calitate. Măsurarea a 30 "x 30" x 7 ", ne place faptul că bolizanul patului este atât moale, cât și robust și că forma paharului oferă suport până la pat în jurul patului. Aceasta nu este o opțiune pentru puii mai mari, deoarece patul maxes la 30 "și nu o recomandăm pentru câinii de rang înalt care au nevoie de acest sprijin articular suplimentar, deoarece nu este suficient de susținător pentru acele articulații superioare. Îi place această opțiune pentru puii noștri mai mici, totuși, precum și faptul că poate fi spălat și uscat.

Cuibul de triunghi pentru animale de companie, prin a vă face perfecți

Preț: $ 26.99
Adu-l aici

Acesta este un pat de câine de încălzire pentru acei pui mai mici (până la 16lbs.) care îi place să se îngroape sub capace. Făcut ca un sac de lux, acest pat de cuiburi.7 "x 15.7 "x 11.8 "și este făcută dintr-un material de fleece de pluș, conceput pentru a reține căldura. Este posibil să trebuiască să investiți în mai multe paturi dacă aveți pisici în gospodărie sau mai mult de un câine, deoarece este potrivirea strânsă a acestui pat care o face frumos și cald. Ne iubim pe acest pat ca un pat de călătorie pentru că este simplu să transportați și suficient de mic pentru a vă bucura de oriunde.

K & H Pet produse de auto-încălzire rotund confortabil

Preț: $ 54.53
Adu-l aici

Pat-ul rotund rotund K & H are un diametru de 18 "și ziduri înalte care creează un sentiment de securitate și ajută la păstrarea căldurii. Îi place acest pat de încălzire de auto-încălzire pentru câinii care doresc să se culce încorporați strâns într-o minge, dar care le place suportul adăugat al pereților laterali ridicați. Singurul lucru pe care nu-l iubim despre acest pat este că perna de bază este cusută în pat, dar aceasta nu este o problemă uriașă, deoarece întregul pat se potrivește în mașină de spălat.

Cei mai buni prieteni de la Sheri Luxury Shag Faux Fur Donut Cuddler

Preț: $ 129.95
Adu-l aici

Există prea puține paturi de auto-încălzire disponibile pentru câini mari și acesta este unul dintre favoritele noastre! Similar cu un pat mare "Beanbag", întregul pat se conformează forma câinelui dvs. și este perfect pentru burrowers, Cdlers și Leaders. Ne iubim cât de moale este exteriorul acestui pat, iar marginea rimmed este suficientă pentru a vă da puii undeva să-și odihnească capul. Lucrul nostru preferat despre acest pat este că patul de 45 de ani este suficient de mare pentru rasele uriașe, mai multe rase mai mici, sau pentru ca tu să vă confruntați cu puii și să luați un pui de somn!

Citiți următorul: Cele 50 de paturi de câine cele mai dure

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Self-încălzirea câinelui pat: ce este și câinele dvs. Are nevoie de una?