Turmeric pentru câini 101: cainii noștri o iau?

Turmeric este o plantă care a fost folosită de mii de ani în gătit și pentru a trata o mare varietate de afecțiuni medicale. Studiile științifice au arătat că acest condiment poate ajuta la tratarea și prevenirea anumitor condiții, boli și boli degenerative, de asemenea. Dar câinii pot mânca turmeric ca și cum putem, și este turmeric pentru câini complet în siguranță?

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau turmericul de câine,& # 8221; raspunsul este Da - Câinii pot mânca turmeric și culege unele dintre beneficiile sale de sănătate. Cu toate acestea, turmericul pentru câini trebuie să fie administrat într-o anumită formă pentru ca corpul câinelui să-și absoarbă substanțele nutritive.

În acest articol, vom discuta despre tot ce trebuie să știți despre Turmeric în sine, câinii pot lua turmeric ca supliment, cum să dea turmeric pentru câini, care sunt beneficiile sale, este turmeric bun pentru câini și este turmeric sigur pentru câini deloc ori.

De asemenea, citiți: Câinii pot mânca carne de bologna?

Ce este turmeric?

Turmericul este o rudă de ghimbir și este o plantă nativă din regiunile tropicale din Asia de Sud. Este parfumat și are un gust amar. Oamenii au folosit turmeric în alimente și pentru proprietățile sale medicale de peste 4000 de ani.

În alimente, turmericul este principalul ingredient din Curry Indian. Este, de asemenea, folosit pentru a colora brânză și unt și este folosit ca ingredient în muștar. Medically, a fost găsit Turmeric pentru a trata o mare varietate de condiții, precum și prevenirea bolilor cum ar fi artrita, boala hepatică și unele tipuri de cancer.

Așa arată Turmeric: 

Ce este turmeric și curcumină

Componenta cheie din turmeric care o face atât de valoroasă, este curcumina, un antioxidant activ, puternic care acționează ca un agent antiinflamator și ca o preventivă împotriva coagulării sângelui. Dar acum întrebarea este, câinii pot mânca și turmeric și sunt buni buni pentru câini, așa cum este pentru noi oamenii? Să aruncăm o privire mai atentă.

LEGATE DE: Câinii pot mânca semințe de dovleac?

Turmeric pentru câini 101
Câinii pot mânca turmeric?

Câinii pot lua turmericPot câinii să mănânce turmeric pentru a-și completa dieta? Da, cu siguranta - Câinele dvs. poate mânca turmeric, deoarece poate fi extrem de benefic pentru sănătatea și bunăstarea sa generală.

Cu toate acestea, deoarece turmericul conține curcumină, majoritatea câinilor nu pot absorbi turmericul în forma sa naturală. Prin urmare, este mai bine să amestecați turmericul cu un ulei sănătos, cum ar fi uleiul de măsline sau ulei de nucă de cocos, astfel încât câinele dvs. poate să-l absoarbă mai bine și să profite de multe beneficii pe care această plantă le oferă.

În ultimele decenii, turmericul a crescut rapid ca unul dintre superchii # 8221; Cu multe beneficii potențiale de sănătate atașate. Și în timp ce există o cantitate bună de cercetare în spatele acestui condiment, inclusiv a Meta-revizuire sistematică, încă nu sunt suficiente studii făcute cu animalele noastre de companie. Astfel, răspunzând la întrebare, este curricul bun pentru câini și este în siguranță că câinii este puțin complicat, dar din ceea ce știm până acum, este.

De exemplu, unul dintre studiile mai notabile ale turmericului pentru câini a fost un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, cu câini artritică (Innes și colab. 2003). Rezultatele studiului au arătat cât de turmeric, alături de curcuminoide și uleiuri esențiale, au arătat turmeric ca a Tratamentul potențial pentru câini osteoartrită precum și Nu există efecte secundare.

Mai multe dovezi sunt disponibile în studiile umane, dintre care majoritatea sunt legate de compușii principali din Turmeric - Curcuminoides - și aici vine teoriile beneficiilor de sănătate ale turmericului pentru câini. Iată ce știm până acum:

  • Turmericul are proprietăți medicinale (1)
  • Turmeric luptă împotriva inflamației în organism (2, 3)
  • Turmeric este un antioxidant puternic care luptă împotriva radicalilor liberi (4, 5)
  • Turmeric Boost Funcții creierului și luptă împotriva depression (6, 7)
  • Turmericul reduce riscul bolilor de inimă (8)
  • Turmericul poate ajuta la prevenirea cancerului și oprirea creșterii tumorii (9, 10, 11)
  • Turmericul poate ajuta la prevenirea lui Alzheimer (12, 13)
  • Turmericul ajută la combaterea artritei (14)
  • Turmericul încetinește procesul de îmbătrânire (15, 16)

După cum puteți vedea, majoritatea dovezilor se bazează în primul rând pe studiile umane. Deci, câinii pot mânca turmeric și este în condiții de turmerice pentru câini să consume? Pe baza celor câteva studii, în special Innes et al. 2003 Hârtie, se pare că turmericul pentru câini este în siguranță și nu suntem observați efecte adverse.

Dar este de bureric bun pentru câini și pot profita de fapt beneficiile care provin din compusul său principal, curcumina? Adevărul este că nu știm sigur, dar putem specula. Mai jos sunt unele dintre beneficiile potențiale pe care câinii le pot obține de la consumul de curcumină de turație și absorbție din ea.

LEGATE DE: 4 cele mai periculoase ingrediente în alimentele câinilor (conform științei)

7 beneficii potențiale ale turmericului pentru câini

Iată șapte beneficii potențiale ale turmericului pentru câini:

1. Turmericul poate oferi proprietăți antiinflamatorii și anti-artritice.

Este turmeric sigur ca câinii să consumeInflamația cronică vine într-o varietate de forme, în special pentru câini, iar turmericul este planta care poate ajuta la ușurința și să se spargă inflamația și durerea asociativă. Chiar și inflamația cronică scăzută este acum considerată punctul focal al artritei și boala articulară degenerativă în canini.

Studiile recente au arătat că turmericul face la fel de bun dacă nu este o treabă mai bună de a controla și de a preveni artrita și inflamație decât medicamentele și steroizii eliberați pe bază de prescripție medicală. Alegerea unui remediu natural ca turmericul poate salva câinii din elaborarea efectelor secundare legate de medicamentele prescrise de medic veterinari pentru a trata aceste probleme.

2. Turmericul poate fi utilizat pentru a trata tulburările gastrointestinale la câini.

Aceleași caracteristici antiinflamatorii care ajută la artrită ajută, de asemenea, la calmarea și controlul bolilor stomacale și digestive. În special, turmericul a fost dovedit a afecta pozitiv permeabilitatea și inflamația intestinului. Această plantă poate atenua durerea asociată cu sindromul intestinului iritabil (IBS) și colita ulcerativă.

3. Turmericul poate preveni și ajuta la tratamentul cancerelor la câini.

Deoarece inflamația cronică este la rădăcina dezvoltării atât de multe tipuri de cancer, turmericul a devenit o plantă importantă în lupta pentru a preveni apariția acestor boli în primul rând. Curcumina în turmeric este responsabilă pentru Oprirea inflamațiilor precanceroase și modificări de la a deveni cancer însuși prin distrugerea celulelor canceroase și reducerea dimensiunilor tumorii.

4. Turmericul poate avea capabilități anti-bacteriene, anti-fungice și antivirus.

Ca agent antimicrobian natural, curcumina din turmeric sporește sistemul imunitar și previne sau inhibă creșterea și răspândirea e.coli și alte bacterii periculoase (17). Aceasta este o componentă a turmericului care pare să funcționeze cu succes numai în animalele de companie, deoarece studiile la om nu au oferit un rezultat pozitiv.

5. Turmericul poate preveni boala cardiacă la câini.

Ajutoarele de turmerice în prevenirea bolilor de inimă prin scăderea nivelului de colesterol și prin menținerea acumulării colesterolului rău în vasele de sânge. De asemenea, previne acumularea capătului plăcii pereților arterelor care duce adesea la accident vascular cerebral sau arestării cardiace.

În plus, datorită capacității turmericului de a preveni îmbinarea trombocitelor, apariția cheagurilor de sânge de-a lungul interiorului arterelor este în mod substanțial redusă.

6. Turmericul întărește creșterea și absorbția osoasă la câini.

Absorbția osoasă veche este responsabilitatea celulelor osteoclaste, iar condrocitele au o creștere a creșterii și dezvoltării osului nou. Curcumina din Turmeric ajută la Creați celulele osteoclaste și Protejați condrocitele de la daune și inflamație.

7. Turmericul poate ajuta la prevenirea și controlul cataractei la câini.

Proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale curcuminei în turmeric au fost demonstrate Cataracta de control, care pot permite câinilor mai în vârstă să vadă clar pentru mult mai mult, mai ales dacă nu sunt candidați buni pentru chirurgia oculară. Studiile de curcumină demonstrează, de asemenea, că este de ajutor în prevenirea acestei boli degenerative ale ochilor (18).

Beneficiile de sănătate ale turmericului pentru câini

Deci, câinii pot lua turmeric și culege beneficiile?

Cu toate cele de mai sus, aceasta este ceea ce știm. Este turmeric sigur pentru câini? Da, se pare că turmericul pentru câini este complet sigur de consum și nu au existat efecte adverse în câteva studii pe care le avem. Este turmeric bun pentru câini și pot culege beneficiile? Există câteva beneficii potențiale care pot proveni din hrănirea câinilor turciare, dar știința nu este încă foarte clară cu animalele de companie, dar există o mulțime de dovezi puternice bazate pe studiile umane.

LEGATE DE: Canții pot mânca semințe de floarea-soarelui?

2 Efecte secundare potențiale ale turmericului pentru câini

Este turmeric bun pentru câini să iaAm văzut toate dovezile privind beneficiile potențiale ale câinilor de turmeric, dar sunt în siguranță pentru câini și există efecte secundare potențiale? Deși turmericul este o plantă netoxică, relativ sigură pentru câinii să mănânce, există câțiva canini cu preocupări speciale de sănătate sau medicamente care nu ar trebui să ingerați niciodată turmeric.

Aici sunt două precauții pe care trebuie să le țineți absolut Înainte de hrănirea câinilor Turmeric sau curcumină ca un supliment separat:

1. Turmericul este un sânge natural de sânge.

Ca un sângelui mai subțire, turmericul nu trebuie administrat câinilor care se află deja pe un medicament subțierea sângelui. Luarea de turmeric pe partea de sus a unui sângelui diluant duce la un risc de sângerare grea.

2. Câinii cu diabet zaharat ar trebui să se desprindă de turmeric.

Câinii care sunt pe medicamente pentru a controla diabetul zaharat nu ar trebui să ia și turmeric. Aceste două componente combinate împreună pot duce la scăderea semnificativă a zahărului din sânge (Hipoglicemia) care poate duce la convulsii, comă și chiar moartea câinelui.

rezumat
Câinii pot mânca turmeric?

Turmeric pentru câini 101 - Canții noștri o iauÎn concluzie, câinii pot mânca turmeric și este în siguranță că câinii să consume? Da, majoritatea câinilor pot mânca turmeric și va fi sigur să faceți acest lucru, cu condiția ca câinele să nu primească medicamente pentru diabet zaharat sau alte medicamente subțire de sânge.

Pentru cea mai bună absorbție a turmericului (curcumină), această plantă ar trebui amestecată cu un ulei sănătos și servită cu sau pe alimente câinelui. Unele studii au arătat niveluri mari de absorbție folosind uleiuri esențiale și piper.

În general, turmericul pentru câini poate fi considerat ca o plantă de mirare din cauza curcuminei din interiorul acesteia. Cu toate acestea, unii câini nu ar trebui să consume turmeric dacă au condiții preexistente ca diabetul zaharat. Consultați un medic veterinar înainte de a adăuga turmeric la dieta câinelui.

Citiți următorul: 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Turmeric pentru câini 101: cainii noștri o iau?