Cherry ochi la câini: ce înseamnă și cum să se ocupe de ea

Câinele tău a jucat în afara și observați brusc o proeminență roșiatică în colțul ochiului său. O privire mai atentă și vedeți că este un tip de umflare. Ar putea sa fie Cherry ochi la câini? Cum poți spune?

Cherry ochi la câiniProblemele oculare la câini se referă la. Ce se întâmplă dacă problema este ceva gravă care ar putea duce la daune permanente sau orbire? Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când observați probleme cu ochii lui de companie este să vă apelați medicul veterinar.

Fără o examinare, veterinarul dvs. nu va putea diagnostica nimic. Cu toate acestea, probabil că vă vor gândi să programați o întâlnire pentru a aduce Fido cât mai curând posibil. Când vine vorba de probleme cu ochii, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.

S-ar putea să nu recunoașteți nici măcar cireșul la câini în primele etape. Este o tulburare comună a celei de-a treia pleoape sau a membranei de nicritare. În termenii lui Laymen, a treia pleoapă a câinelui dvs. este umflată, care este proeminența roșiatică pe care o puteți vedea. Singura modalitate de a trata ochiul de cires la câini este cu o intervenție chirurgicală, pe care o voi vorbi mai târziu în acest articol.

UITA-TE LA ASTA: Cum de a da picături pentru ochi de câine - video cu pas cu pas cu pas

Cherry ochi la câini
Ce este și cum să se ocupe de ea?

Cherry ochi la câini

Rase care sunt mai susceptibile la ochii cireșelor

Acum sunteți îngrijorați și plini de întrebări. Unul dintre primele gânduri din mintea ta este dacă această boală este comună pentru rasa câinelui tău. În timp ce există o legătură cu ochiul Cherry, fiind o condiție ereditară, oamenii de știință sunt neclare despre rolul geneticii jocului în dezvoltarea acestei condiții.

Există mai multe rase în care ochiul de cireșe la câini este cel mai comun, NLCUDING:

  • Beagle
  • Copoi
  • Boston Terrier
  • Chineză Shar-Pei
  • Cocker spaniol
  • Bulldog englez
  • Lhasa Apso
  • Miniatura Poodle
  • Newfoundland
  • Shih Tzu
  • Saint Bernard
  • Mops
  • West Highland White Terrier

Deși poate fi comună în aceste rase, oamenii de știință sunt încă nesiguri de rolul exact - dacă este cazul - acea genetică joacă în această condiție. De multe ori când câinii intră într-un birou al unui veterinar, aceștia suferă deja de probleme secundare, cum ar fi inflamația și infecția, ceea ce face dificilă găsirea cauzei Maladiei originale.

RECOMANDAT: Top 5 cele mai bune produse de îngrijire a ochilor de câine

Cherry ochi la câini

Ce cauzează ochiul de cireșe la câini?

Oamenii de știință și veterinarii nu cunosc cauzele ochiului de cireșe la câini. Ceea ce înțeleg este că partea genetică puternică a ecuației implică o tendință de a se dezvolta slab Conexiuni de țesuturi fibroase care sunt legate de a treia pleoapă.

Fiecare câine are oa treia pleoapă, care de obicei are locul de muncă de a furniza protecție adăugată și lubrifiere. Glandele de lacrimi sunt situate în jurul conexiunilor cartilajului, oferind majoritatea lacrimilor ochilor. Ce cauzează aspectul "ochiului de cireș" este atunci când țesuturile fibroase se slăbesc, iar glandele de lacrimi se pot bucura sau "prolaps."

Acest lucru poate face ca un bulgat foarte urât peste ochi care apare roșu strălucitor și umflat. În mod normal, aceste glande lacrimi ar fi îngrijite în spatele ochiului.

Glandele cunoscute sub numele de membrana de nictitrare sau NM, sunt responsabili pentru 40-50% din producția de lacrimi. Poate apărea mare deoarece membrana de nictitrare conține de fapt multe glande care par a fi doar o singură glandă.

În circumstanțe normale, acestea sunt glandele care ar secreta lacrimi în și în jurul corneei pentru lubrifiere. În cazurile de ochi de cireșe, există un motiv necunoscut pentru lipsa sau ancorarea slabă a globului intern, care permite ca glanda să alunece și să se răstoarne, determinând glanda să apară și să se înrogheze, de aici numele cireșului.

Cherry ochi la câiniSimptomele pot include, de asemenea, drenaj sau a descărcarea din ochi zonă. Acest lucru se datorează importanței glandei de lacrimă și producției sale esențiale esențiale pentru menținerea sănătății generale a ochilor. Producția de lacrimă redusă poate fi problematică mai târziu în viață.

Opțiunile de tratament timpurie includ eliminarea completă a glandei din motive cosmetice, totuși această opțiune a lăsat adesea animale predispuse la keratoconjunctivitus sicca și alte probleme oculare care ar duce la orbire târziu în viață. Știința a îmbunătățit de atunci opțiunile disponibile pentru remedierea ochiului de cireș.

CHERRY Ochi se poate întâmpla într-unul sau ambii ochi și nu este contagios. Câinele dvs. poate avea ochi de cireș într-un ochi și ani mai târziu o au din nou în celălalt ochi. Sa cunoscut că are loc în ambele ochi în același timp. Discutați cu medicul veterinar despre preocupările dvs. și faceți timp pentru a trece peste o varietate de opțiuni medicale sigure și actuale pe care le aveți pentru câinele dvs.

LEGATE DE: Infecții ale ochilor la câini - diagnosticarea și tratarea problemelor legate de câine

Cherry ochi la câini

Ce să faci cu privire la ochiul de cireșe la câini?

Primul lucru pe care Vet-ul dvs. îl va spune este că câinele dvs. are nevoie de o intervenție chirurgicală. Nu este amenințător de viață, dar fără tratament membrana expusă de nictritare sau ochiul cireș va fi expus riscului de traume și infecții secundare. Acest lucru poate duce în mod inevitabil la mai multe complicații și la pierderea ochilor.

Tratamentul cu intervenția chirurgicală poate repara ochiul cireș la câini și implică înlocuirea glandei înapoi în interiorul marginii ochiului. Deși există mai multe modalități în care se poate face o intervenție chirurgicală a ochilor cireșe, s-a recomandat ca procedurile de înlocuire să fie cele mai bune opțiuni datorită unor complicații mai mici care implică o producție de lacrimă redusă și ochi constanți uscați.

Tratamentul chirurgical

Reducerea producției de lacrimi poate duce la Keratoconjunctivitus Sicca, o infecție cronică degenerativă a ochilor care duce la viziunea și orbirea cu deficiențe mai târziu în viață. Cele două tipuri de proceduri chirurgicale recomandate sunt:

Ancorare

Această metodă implică salvarea glandei la jignița orbitală. Unele dezavantaje ale acestei tehnici includ întreruperea excreției de lacrimă normală și mobilitatea limitată a părțiii a treia. Știința elaborează noi proceduri care să permită acest proces fără deteriorarea a treia pleoapă.

Metoda de buzunar

De asemenea, cunoscut sub numele de metoda plicului, este preferată de unii veterinari. Această procedură implică aducerea unui strat de țesut conjunctivă în jurul prolapsului sau glandei și sutând-o închisă. Suturarea posterioară este recomandată față de suturarea anterioară, deoarece va duce la mai puține complicații și nici o deteriorare a procesului de producție lacrimă.

Tratamente non-chirurgicale

Există câteva informații despre tratamente homeopatice, dar chiar și acestea vor afirma că pentru tratamentele de lucru, condiția trebuie prinsă foarte devreme. Ca proprietar, trebuie să fiți conștienți și pregătiți că, dacă un tratament homeopatic nu funcționează, următoarea opțiune este una dintre soluțiile chirurgicale pe care le-a sugerat medicul veterinar.

Cherry ochi la câini

Acum că aveți o înțelegere de bază a ceea ce se întâmplă cu ochiul câinelui tău, știi că glanda poate fi pur și simplu să se desprindă și poate fi manipulată înapoi. Se sugerează ca modalitate de a încerca tratați acest lucru la domiciliu, Pentru a începe cu o cârpă umezită curată pentru a ajuta la umiditate în timp ce lucrați pentru a masca zona ochilor.

Calmați-vă câinele, freambul de burtă vă poate ajuta, când aproape adormi începeți ușor zona ochilor. Utilizați un masaj cu diagonală descendentă (Cherry Eye, 2017) și puteți simți ca masa extinsă aproape alunecă în poziție.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, păstrați calm și apelați medicul veterinar și faceți o întâlnire pentru câinele dvs. Următorul pas va fi acela de a decide care tip de intervenție chirurgicală este cel mai bun pentru situația ochiului câinelui.

Chirurgia în sine este considerată sigură și o procedură generală comună. Asigurați-vă că alegeți un specialist în ochi care are experiență și veți fi mulțumiți de rezultatul intervenției chirurgicale pentru câinele dvs.

Citiți următorul: Boogerii ochilor de câine - ce sunt ei și cum să scapi de ei

Tratamentul postoperator

După intervenția chirurgicală, câinele dvs. va avea nevoie de un tratament continuu timp de câteva săptămâni. Veterinarul dvs. va prescrie un unguent de ochi antibiotice de trei ori pe zi (Cherry Eye, 2017). Câinele dvs. poate beneficia, de asemenea, de unele picături de ochi steroide temporare.

Rata de succes pentru aceste tipuri de intervenții chirurgicale este foarte mare, deoarece cele mai multe tehnici au o rată de eșec de 0-4%. În aceste cazuri eșuate, o intervenție chirurgicală duplicată este, în general, de succes. După intervenția chirurgicală și recuperarea câinele dvs. va continua să trăiască o viață lungă și fericită.

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cherry ochi la câini - ce înseamnă și cum să se ocupe de ea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cherry ochi la câini: ce înseamnă și cum să se ocupe de ea