Ce trebuie să faceți dacă pisica dvs. Este pulverizată de un skunk

pisica de lângă un skunk

Skunks sunt membri ai familiei Mustelideae. Ei sunt nativi din America de Nord și de Sud și sunt legați de astfel de critterii ca dihori, badgeri și vidre. Aproape toți membrii familiei Mustelidee sunt capabili să-și creeze mirosul propriu, pungent, mosc în glandele lor de miros, dar skunks sunt singurii cu abilitatea de ao pulveriza cu forța de până la 15 picioare.

Proprietarii de pisici sunt conștienți de disconfortul și inconvenientele unei situații de pulverizare skunk. Poate surprinde unii oameni să audă că pisicile sunt, de asemenea, pulverizate de skunks din când în când. Dezbaterea cu privire la faptul dacă pisicile ar trebui sau nu să fie permise să se plimbe în afara sau nu poate fi destul de încălzită în unele cercuri și nu voi intra în avantajele detaliate și de a nu de o altă parte în acest articol.

Cu toate acestea, dacă vă permiteți pisicii să se plimbe în aer liber, ar trebui să rămâneți conștienți de lucrurile pe care pisica dvs. o poate întâmpina că o pisică de interior nu ar fi, și asta include skunks.

Ceea ce este spray skunk?

Skunk Spray este produs în glandele anale ale Skunk și folosit pentru auto-apărare. Este un ulei galben compus din mai multe volatile diferite (ceea ce înseamnă a deveni ușor de devenire a gazului) care se numesc tioli sau tioacetați. Tioacetați, în timp ce miros mai puțin decât tioli, sunt ușor convertiți în tioli când se amestecă cu apă. Tiolii au, de asemenea, capacitatea de a se lega rapid și puternic la proteinele pielii. Când un skunk este speriat, pot și va pulveriza acest lichid direct în ceea ce le urmărește.

Ce puteți face pentru pisica ta skunked?

Dacă pisica ta devine Skununk Spray în ei ochi ele pot deveni roșii și iritate. Dacă se întâmplă acest lucru, veți dori să vă spălați imediat ochii pisicilor. Există diferite produse disponibile pe piață care sunt sigure de utilizare în acest fel. Dacă locuiți într-o zonă în care skunks sunt obișnuiți, nu ar face rău să păstreze unii la îndemână. Dacă spray skunk ajunge în gura sau nasul pisicii tale, puteți vedea, de asemenea, astfel de semne ca drooling, vărsături, greață sau strănut. Skunk Spray poate, de asemenea, în cazuri mai rare, provoacă un Anemie acută în pisici. Dacă vedeți orice simptom de pulverizare în ochii, gura sau nasul pisicii, luați-vă imediat pisica în veterinar.

Dacă pisica dvs. pare să fi ajuns departe de întâlnirea lor skunk, cu doar un miros nociv, veți dori încă scăpa de mirosul. În anii trecuți, rețetele pe bază de suc de tomate de casă au fost remedierea alegerii, dar rezultatele nu au fost întotdeauna cele mai mari.

În loc de suc de roșii, remedierea cea mai eficientă a familiei de a dezașa pisica, după consultarea unui medic veterinar este de a face o soluție de un litru de peroxid de hidrogen de trei procente, un sodă de coacere cu o ceașcă de un sfert și una până la două linguri de săpun de mână lichidă. Veți dori să purtați mănuși de cauciuc pe măsură ce lucrați această soluție în haina de pisică înainte de a-l clăti bine. Este important să nu lăsați soluția prea lungă, deoarece peroxidul se poate înălța blănurile pisicii după expunerea prelungită. De asemenea, doriți să folosiți doar trei procente peroxid de hidrogen și nu ceva mai puternic, deoarece poate fi mai iritant pentru pielea pisicii dvs.

De asemenea, este posibil să fie necesar să repetați acest pas dacă pisica dvs. este deosebit de mirositoare. Dacă ideea de a Să vă îmbogățiți pisica Vă reconsiderați cât de nocive este mirosul, puteți încerca să faceți un tip de baie de burete de tratament. În loc de a vă dus complet pisica cu apă, utilizați o spălare umedă pentru a atenua blana lor și apoi din nou pentru a lucra soluția în. Odată ce sunteți gata să clătiți, utilizați o cârpă proaspătă umedă pentru a șterge soluția din blana de pisică. Dacă există o singură zonă a blănurii pisicii dvs. care a fost pulverizată, nu ezitați să spălați numai acea zonă.

Dacă un miros skunk vă va intra în timpul oricărei părți a acestui proces, veți dori să vă spălați hainele în detergent de rufe și și Frac12- C de bicarbonat de sodiu.

Pot face ceva pentru a-mi dovedi curtea?

Există măsuri pe care le puteți lua pentru a vă face curtea mai puțin atractivă pentru o skunk. Sigilați în siguranță recipientul de gunoi din exterior pentru a preveni intrarea unui skunk de la gunoi. Dacă vă hrăniți pisica în aer liber, ridicați bolile de mâncare și de apă pe timp de noapte. Dacă aveți o pridvor sau vărsare, un skunk ar putea găsi zona de sub acele structuri de dorit pentru o zi. Puteți bloca accesul prin legarea firului de pui în jurul valorii de sau de a pune cărămizi în jur. De asemenea, puteți arunca miezurile de dedesubt, deoarece nu vor aprecia mirosul și va avea în altă parte. Skunks iubesc să mănânce grubs, în plus față de șoareci și voci, astfel încât folosirea unui ucigaș grub va împiedica skunks de la ruperea gazonului în mijlocul nopții în căutarea cină. Trebuie remarcat totuși că ucigașii grub nu sunt activați până când nu au fost uși în sol. Cu toate acestea, odată ce gazonul se usucă, este sigur pentru tine animalele de companie și familia să fie pe.

Cunoscând pașii pe care îi poți lua dacă pisica ta are o întâlnire nu atât de frumoasă, cu cineva poate fi diferența în ceva ce poți râde mai târziu și ceva care poate pune într-adevăr un amortizor despre cum merge ziua ta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să faceți dacă pisica dvs. Este pulverizată de un skunk