Găsirea unui animal de companie skunk

Skunk skunk (mefitis mefitis) adult

Dacă ați decis a Pet Skunk ar fi o potrivire bună ca un animal de companie, cea mai dificilă parte poate fi de fapt găsirea unui skunk. În timp ce site-urile cu crescători skunk sunt puține și mai departe între Internet, este încă posibil să utilizați Internetul ca instrument pentru găsirea unui PET Skunk.

Trebuie să verificați mai întâi legalitatea skunks în zona dvs. înainte de a merge la probleme de a localiza un crescător. Asigurați-vă că puteți Găsiți un veterinar care vă vor vaccina skunk-ul și îl va trata dacă se îmbolnăvește. Dobândirea unui skunk dacă sunt ilegale în zona dvs. poate duce la consecințe grave și chiar dacă este doar pentru vaccinări, skunk-ul dvs. va avea nevoie de îngrijire veterinară și veți fi blocați dacă nu puteți găsi pe nimeni să vă trateze animalul de companie atunci când este necesar.

De asemenea, ați dori să vă gândiți să luați într-un skunk fără adăpost un adăpost sau salvare. Uneori este posibil să trebuiască să lucrați puțin mai greu pentru a câștiga încrederea unui skunk care se termină la o salvare din cauza neglijării, dar oferind o astfel de skunună oa doua șansă la o casă fericită este un dar minunat pentru Skunk.

Poate că cel mai bun mod de a găsi un skunk pentru adoptare printr-o asociație de salvare sau un crescător skunk este de a conecta cu alte proprietari skunk și să solicite recomandările lor. Există mai multe liste de e-mail / grupuri care fac acest lucru posibil online. Proprietarii site-ului PET Skunks Menține A Lista unor astfel de grupuri și ar fi un loc bun pentru a începe căutarea.

1:38

Uita-te acum: Ce să știi înainte de a adopta un animal de companie skunk

Skunk crescători

Skunk Breeders pot fi uneori găsite la nivel local, deși este posibil să trebuiască să mergeți mai departe pentru a găsi un bun crescător de reputație al lui Pet Skunks. Puteți verifica hârtia locală sau chiar un ziar pe bază de agricultură în zona dvs. Ocazional, în funcție de locul în care locuiți, skunks pot fi găsite în magazinele de animale de companie. Un crescător care rase skunks ca animale de companie este cea mai bună alegere, atâta timp cât skunks sunt ridicate în condiții bune și socializate bine ca kituri. În multe cazuri, vânzarea de skunks pentru animalele de companie este doar o margine pentru fermele de blană. Aceasta poate fi singura opțiune și pur și simplu trebuie să fiți educați și să evaluați orice crescător sau magazin de animale de companie cu mai multe criterii.

Când căutați un crescător, este necesară o anumită răbdare. Skunks sunt crescători sezonieri, iar kiturile sunt de obicei disponibile numai în iunie sau iulie. Mulți crescători au o listă de așteptare și este posibil să fie nevoie să le contactați un an sau mai mult înainte de a obține un kit.

Când alegeți un ameliorator, cea mai bună opțiune este să vizitați crescătorul în persoană, deoarece acesta este cel mai bun mod de a obține un sentiment de modul în care amelioratorul își ridică animalele. Skunks ar trebui să fie păstrate în condiții curate, pe care ar trebui să le puteți evalua prin observare și miros. Nu vă îngrijorați dacă nu aveți permisiunea de a vedea animalele de reproducere, deoarece mulți crescători de conștiință nu vor permite accesului la animalele de reproducere. Cereți să vedeți documentația crescătorului (licențiere, rapoarte de inspecție). Întrebați dacă au existat focuri de boală, în special dezintegrare.

Cum să alegeți Skunk

Odată ce sunteți mulțumit de facilități, observați cu atenție unele skunks. Ar trebui să fie luminoase, alerte și curioase, cu o haină strălucitoare. Ei ar trebui să fie în stare bună, nici subțire, nici obezi. Ei ar trebui să fie curioși despre vizitatori, dar nu prea agitat. De asemenea, ar trebui să aibă ochi curate, urechi, nas și capăt din spate și nici semne de lameritate sau alte probleme. Încercați să gestionați unele kituri pentru a vedea cum interacționează cu dvs.

Cel mai bun semn al unui crescător bun este unul care este sigur că vă vând un animal de companie pentru care sunteți pregătiți. În timp ce vă simțiți că sunteți la grătar, un crescător care întreabă potențialii proprietari o mulțime de întrebări este unul care este îngrijorat de faptul că animalele lor se îndreaptă spre case bune. Dacă un ameliorator nu poate răspunde la toate întrebările despre ce sunt ca skunks și cum să le îngrijească în mod corespunzător, să fie atenți. Cercetarea se ocupă de bine în avans, astfel încât să puteți spune dacă un crescător oferă sfaturi solide sau nu.

Dacă sunteți la o anumită distanță de un crescător, ar putea fi dispuși să vă livreze un kit pentru dvs. Aceasta este opțiunea cel mai puțin de dorit, deoarece transportul poate fi stresant.

Dacă sunteți în căutarea unui a sconcs, fi pregătit și, cel mai important, aveți un pacient, astfel încât să puteți fi sigur că primiți animalul care este perfect pentru dvs.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Găsirea unui animal de companie skunk