Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. Este pulverizat de un skunk

câine pulverizat de skunk

Skunks sunt mamifere originare din America de Nord și de Sud și sunt legați de astfel de critters ca Ferrets, Badgers, și vidre, pentru a numi câteva. Aceștia sunt membri ai familiei Mustelidee și, în timp ce aproape fiecare membru al acestei familii creează o secreție pungentă în glandele lor anale, skunks sunt singurele cu abilitatea de a pulveriza cu forța de până la 15 picioare.

Majoritatea părinților câinelui sunt foarte conștienți de skunks și de sprayul nociv pe care îl pot produce. Deci, ce puteți face atunci când pooch-ul dvs. curios devine prea aproape de confort și se termină să se pulverizeze? Citiți mai departe pentru a afla nu numai ceea ce puteți face pentru a dezașa câinele, dar și ce să vă uitați dacă câinele dvs. se confruntă cu spray skunk.

Ceea ce este spray skunk?

Skunk Spray este produs în glandele anale ale Skunk. Este un ulei galben compus din mai multe volatile diferite (ceea ce înseamnă a deveni ușor de devenire a gazului) care se numesc tioli sau tioacetați. Tioacetați, în timp ce miros mai puțin decât tioli, sunt ușor convertiți în tioli când se amestecă cu apă. Acesta este motivul pentru care un câine care a fost pulverizat de un skunk are un miros mai picant când devin ude. Tiolii au, de asemenea, o abilitate urâtă de a lega rapid și puternic la proteinele pielii. Scopul acestei confecții odiooase este pur autoapărare. Când un skunk este înspăimântat, ei pot și va pulveriza acest lichid direct în ceea ce le urmărește.

Ce puteți face pentru câinele tău skunked?

Dacă câinele dvs devine spray skunk în ochii lor, ele pot deveni roșii și iritate. Dacă se întâmplă acest lucru, veți dori să vă spălați imediat ochii câinelui. Există diferite produse disponibile pe piață care sunt sigure de utilizare în acest fel. Dacă locuiți într-o zonă în care skunks sunt obișnuiți, nu ar face rău să păstreze unii la îndemână.

Odată ce ați înflorit pe oricare dintre ele și în ochii câinelui tău, este timpul să scoateți spray-ul uleios de la restul hainei. Cu ani în urmă, băile bazate pe băile de suc de roșii au fost remedierea de alegere, dar eficacitatea a fost oficial și, după cum se poate imagina, sucul de roșii ar lăsa pielea și blana de câini colorați mai ușor colorați. Din fericire, trăim într-o lume plină de progrese medicale și ingeniozitate umană și astăzi există diverse produse pe piață care sunt mai eficiente decât sucul de roșii. Dacă doriți încă să vă dirijați, există, de asemenea, retete de șampon bazate pe peroxid disponibile, disponibile.

Cel mai eficient remediu de casă la De-skunk Câinele dvs. este, după consultarea medicului veterinar, pentru a face o soluție de 1 litru de peroxid de hidrogen de 3%, un sfert de ceașcă de bicarbonat de sodiu și una la două lingurițe de săpun de mână lichidă. Pentru câinii mai mari, este posibil să aveți nevoie și de un litru de apă călduță. Veți dori să purtați mănuși de cauciuc în timp ce lucrați această soluție în haina câinelui înainte de a-l clăti bine. Este important să nu lăsați soluția pe prea mult timp, deoarece peroxidul poate să-și alunece blănurile câinelui după expunerea prelungită. De asemenea, doriți să folosiți doar trei procente peroxid de hidrogen și nu ceva mai puternic, deoarece poate fi mai iritant pentru pielea câinelui. Este posibil să trebuiască să repetați acest pas dacă câinele dvs. este deosebit de mirositor. Odată ce soluția este complet clătită, Șampon câine Pentru a elimina orice soluție reziduală, precum și pentru a lăsa câinele mirosind proaspăt și curat. Apoi, prosopul uscați câinele dvs. cât mai bine posibil.

Dacă un miros skunk vă va intra în timpul oricărei părți a acestui proces, veți dori să vă spălați hainele în detergent de rufe și o jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu.

Pot împiedica ca câinele să se întâlnească cu un skunk?

Există măsuri pe care le puteți lua pentru a vă face curtea mai puțin atractivă pentru o skunk. Sigilați în siguranță recipientul de gunoi din exterior pentru a preveni intrarea unui skunk de la gunoi. Dacă hrăniți câinii sau pisicile în aer liber, ridicați bolile de mâncare și apă pe timp de noapte. În mod similar, dacă aveți alimente de păsări, luați zilnic orice sămânță vărsată. Dacă aveți o pridvor sau vărsare, un skunk ar putea găsi zona de sub acele structuri de dorit pentru o zi. Puteți bloca accesul prin legarea firului de pui în jurul valorii de sau de a pune cărămizi în jur. De asemenea, puteți arunca miezurile de dedesubt, deoarece nu vor aprecia mirosul și va avea în altă parte.

Skunks iubesc să mănânce grubs, în plus față de șoareci și voci, astfel încât folosirea unui ucigaș grub va împiedica skunks de la ruperea gazonului în mijlocul nopții în căutarea cină. Trebuie remarcat totuși că ucigașii grub nu sunt activați până când nu au fost uși în sol. Cu toate acestea, odată ce gazonul se usucă, este sigur pentru tine animalele de companie și familia să fie pe.

Skunks poate purta o reputație proastă, în special în rândul proprietarilor de câini. Cunoscând pașii pe care îi puteți lua dacă câinele dvs. are o întâlnire nu atât de frumoasă, cu una poate fi diferența în ceva ce puteți râde mai târziu și ceva care poate pune un amortizor cu privire la modul în care merge ziua dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. Este pulverizat de un skunk