Evitând și tratarea blocării de către un skunk

Skunk Swinging

Skunks sunt cunoscuți pentru substanța mirositoare faultă pe care o produc adesea și nu sunt ușor uitate din cauza modului în care mirosul rămâne. Știind de ce Skunks Spray vă poate ajuta să evitați să fiți victimă, dar dacă dvs. sau animalul dvs. se întâmplă să vă pulverizați, veți dori să știți cum să faceți asta miros Du-te cât mai curând posibil.

De ce spray skunks?

Skunks au două glande situate în apropierea deschiderii rectale care conțin lichidul pe care sunt cunoscute. Deoarece lichidul este pulverizat într-o ceață, unii oameni nu pot să-și dea seama că acest miros nu este un gaz, dar glandele produc o substanță galbenă, uleioasă. Când un skunk este surprins, înspăimântat, intimidat sau defensiv, va elibera în mod forțat acest lichid pentru a sperie orice provoacă să se teamă. Pulverizarea acestui lichid nu este o primă alegere Skunk, dar dacă se simte ca și cum nu are altă opțiune de a scăpa, atunci poate pulveriza până la 15 picioare în încercarea de a scăpa. Ei pot face acest lucru de până la cinci ori la rând, dacă este necesar.

Cum să evitați să vă pulverizați de un skunk

Dacă vă aflați că vă apropiați de o skunk, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a evita pulverizarea este să vă retrageți. Acest lucru vă ajută să împiedicați să vă gândiți să vă gândiți că încercați să-l răniți și să vă simțiți ca și cum ar fi doar opțiunea de a vă menține departe este să vă pulverizați. Chiar dacă Skunk nu te văd și vei continua să te apropii, s-ar putea să te surprindeți, ceea ce vă va duce la pulverizarea.

Dacă vă aflați în mod accidental față în față cu un skunk, ar trebui să faceți ceea ce puteți pentru a ajuta Skunk se simt ca și cum ar avea loc să scape. Încet înapoi, astfel încât skunk-ul să nu se simtă corneed sau să stea în continuare dacă nu aveți unde să mergeți. Dacă Skunk începe să-și ardă spatele, stomp picioarele și își ridică coada, acestea sunt semne că ar putea fi pe cale să se pulverizeze. Dacă se întâmplă acest lucru și nu aveți unde să mergeți, întoarceți-vă înapoi spre Skunk și închideți-vă ochii pentru a vă ajuta să păstrați spray-ul de a intra în gură, nas sau ochi.

Cum să scapi de mirosul de pulverizare Skunk

Dacă vă aflați că dvs. sau animalul dvs. de companie ați fost pulverizat de un skunk, clătiți-l cu apă timp de 10 minute cât mai curând posibil, în cazul în care a intrat în contact cu ochii. Acest lucru nu va elimina mirosul, dar va ajuta la prevenirea oricărui fluid să deterioreze ochii.

Pentru a scăpa de mirosul de pulverizare skunk, Diverse concoturi au fost recomandate de-a lungul anilor. Sucul de roșii și șamponul sunt adesea folosite, dar pentru a fi mai eficiente, veți dori să utilizați mai mult decât atât. O soluție simplă de casă și eficientă pentru eliminarea mirosului de pulverizare Skunk este după cum urmează:

  • 1 qt. 3% peroxid de hidrogen
  • 1/4 ceașcă de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita. detergent de vase

După amestecarea acestor trei ingrediente, baieți-vă sau animalul dvs. în soluție, evitând cu atenție fața. Peroxidul de hidrogen poate provoca un efect de albire, astfel încât să fie atent cu spălarea colorată, prosoapele și orice îmbrăcăminte pe care o poate intra în contact cu. Clătiți și repetați după cum este necesar. Această soluție nu poate fi stocată astfel încât, din păcate, va trebui să o faceți după cum este necesar, dar sperăm să vă pulverizați de un skunk nu este un eveniment regulat.

Pet Skunks Spray?

Pet Skunks sunt anatomici la fel ca și lor Omologii sălbatici Dar majoritatea skunks de animale de companie au glandele lor de miros în vârstă de la o vârstă fragedă. Acest lucru se face pentru a împiedica un skunk de a fi capabil să pulverizeze și, prin urmare, să nu fie capabil să facă mirosul mirositor murdar, deoarece trăiesc în interior. Dar chiar dacă skunks PET nu au glande de parfum, skunks nu știu acest lucru și pot să acționeze în continuare ca și cum ar putea să pulverizeze. Acest lucru înseamnă că skunks-ul de companie poate să-și ardă spatele, stomp și își ridică coada dreaptă, ca și cum o să vă spulberă dacă se simt speriați sau amenințați, dar nimic nu va ieși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Evitând și tratarea blocării de către un skunk