Fapte rapide despre porcupine, quills și animale de companie

Porcupina din America de Nord

Porcupinele și skunks sunt în primul rând animale nocturne care dezlănțuiesc surprize urâte pe câinii care nu se întreabă și oamenii lor. Skunk Spray este în mare parte enervant, deși poate avea efecte asupra sănătății la o distanță apropiată. Porcupine, pe de altă parte, au o armă mult mai severă: quills.

Porcupine quills sunt frecvent găsite încorporate în botul, fața, capul și gâtul câinilor, dar pot fi găsite oriunde. Problema este că quills continuă să se deplaseze spre interior. Aflați mai multe despre Porcupine, Quills și câini și ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. este "sofit" de o porcupină.

Fapte

Porcupine sunt cele mai active pe timp de noapte, dar pot fi găsite și foraj pentru alimente în timpul zilei. Au o vedere slabă, dar un mare sentiment de miros. Sunt erbivore, mănâncă plante, crengi, frunze și coajă. Fragoste de sare, ei se pot apropia de zone locuite de oameni pentru acest mineral.

Există multe specii diferite de porcupine din întreaga lume. Habitul lor variază de la pășuni în păduri, la deserturi.

Porcupina din America de Nord este unul dintre cei mai mari membri ai rozătoarelor (Rodentia) familie. Măștile sunt în afara albului și negru și sunt făcute din keratină. Până la 30.000 de quill acoperă Porcupina medie din America de Nord.

Quills

Quinn.anya/ Flickr / CC BY-SA 2.0 "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_1-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

Quills au un barbs foarte mic de-a lungul arborelui lor. Acest lucru face ca acesta este ușor pentru quills să se deplaseze în interior și foarte greu de a le scoate! Măștile pot percepe prin piele și musculare pentru a intra în cavități corporale și chiar organe. Măștile pot provoca, de asemenea infecţie și abcese.

Veterinarul dvs. este cel mai bine echipat pentru a elimina quill-urile. Îndepărtarea Quill este dureroasă, iar quills se pot rupe în interiorul animalului dvs. de companie. Îndepărtarea intermediară sub sedare reduce ruperea traumatică / quill și permite o examinare mai aprofundată și fără stres.

Mituri

Aruncarea quills: contrar credinței populare, porcupina nu poate "arunca" quill-urile sale, dar ei sunt ușor de "lăsați" de Porcupine și devin încorporate la animale care se încurcă cu ea.

Măștile care lucrează: Quills se pot lucra, dar cel mai adesea, ei continuă să lucreze în interior. Am tratat odată un câine care a fost inițial tratat acasă. Proprietarii au îndepărtat ceea ce puteau, apoi au dat seama că restul ar funcționa. Câteva săptămâni mai târziu, am văzut câinele cu abcese peste tot corpul de la sfaturile rămase.

Ruperea quills: Unii oameni susțin zdrobirea căutării pentru a "lăsa aerul afară", dar quills sunt ca arborele unei pene. Acest lucru nu funcționează - doar se așează.

Dacă câinele dvs. se aplecă

  1. Minimizați mișcarea. Plăcuțele încorporate pot migra în continuare cu mișcarea și pot deveni mai dificil de îndepărtat.
  2. Sunați-vă medicul veterinar. Cel mai adesea quills sunt îndepărtate în birou sub sedare, iar câinele este acasă în aceeași zi. Pot fi administrate și antibiotice și ameliorator de durere. Pentru cazurile severe, razele X, ultrasunetele și chirurgia pot fi necesare pentru a găsi și elimina quill-urile încorporate intern.
  3. Tragând intermitei la domiciliu este riscantă și dureroasă. Quills se desprinde cu ușurință, iar "cresterea" pielii în timp ce trageți căptușelii se pot îngropa în apropiere, făcându-le aproape imposibil de îndepărtat.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Porcupina din America de Nord. Institutul Național de Biologie pentru Zoo & Conservarea Zoologiei Smithsonian, 2020

  2. Quills. Clinica veterinară veazistă, 2020

  3. Porcupine Quills & PET PET. Kennebunk spital veterinar, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fapte rapide despre porcupine, quills și animale de companie