Rocki robot companion review: am încercat-o

Rocki Robot Companion Funcție de revizuire

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Companionul Rocki Robot pentru animalele de companie este o mașină de rulare, de cotitură, de tratare, cu laser, care vă permite să rămâneți conectați cu pisica dvs. când sunteți departe de casă.

Este o tehnologie rece, dreapta?

Am încercat-o pe pisicile noastre timp de o săptămână pentru a vă aduce faptele despre faptul că această unitate interactivă merită costul. Continuați să citiți până la sfârșitul revizuirii Rocki Robot pentru a afla ce sa întâmplat când am încercat jucăria și dacă credem sau nu că merită investiția de 199 de dolari.

Oh, și dacă ajungeți să decideți să încercați robotul Rocki, nu uitați să utilizați codul nostru de cupon exclusivist. introduce 9YVALLABOUTCATS la checkout pentru a obține $ 10 de pe comanda dvs.

Obțineți 10 $ OFF

Rocki Robot Review Video

Înainte de a ajunge în experiența noastră cu robotul Rocki, să vorbim mai multe despre ce este această jucărie și cum funcționează.

Rocki Robot este un robot însoțitor și de joc pentru animalele de companie. Este compact, are roți omnidirecționale, dispensează tratează și există o cameră încorporată pentru monitorizarea pisicilor, precum și un indicator laser care vă permite să jucați cu pisica dvs. de la distanță.

Robotul Rocki a fost creat de dezvoltatorii care își pierd animalele de companie în timp ce lucrează toată ziua și, de asemenea, nu au dorit să se simtă singuri. Au lucrat neobosit în ultimii doi ani în dezvoltarea robotului perfect. Au început cu mecanismul de cameră de tratare automată. Apoi, sistemul de jucărie și sistemul de mobilitate a fost adăugat la platforma mobilă all-direcțională.

Acest robot este mai mult decât un sistem de monitorizare la domiciliu care vă permite să consultați animalul dvs. de companie.

Folosind aplicația Robot`s Companion, puteți controla mișcările Rocki, înregistrați imagini ale pisicilor dvs. cu camera HD și chiar comunicați cu pisica prin microfonul de pe aplicație. Există chiar și o cameră de viziune de noapte care se pornește automat dacă mediul este întunecat.

Cum se mișcă robotul Rocki?

Roțile omnidirecționale de pe robotul Rocki le permit să se deplaseze față, înapoi și lateral. De asemenea, poate deveni 360 de grade.

Rocky este echipat cu roți omnidirecționale cu tracțiune integrală, ceea ce înseamnă că se poate mișca în orice direcție. Aceasta oferă 360 de grade de mișcare și câmp de vedere de 360 ​​de grade. Poate, de asemenea, să se ocupe de pante de 15 grade și să pistă pe podele dure, covoare, covoare și urcă până la un centimetru peste obstacole.

Robotul Rocki poate, de asemenea, să renunțe la tratate

Adăugarea de tratamente la cele 16 compartimente furnizate.

Rocki are 16 compartimente și # 8220; sub capota & # 8221; care pot fi umplute cu tratamente pentru animalul dvs. de companie. Partea de sus poate fi ușor îndepărtată și umplută apoi înlocuită. Tratatele sunt apoi eliberate din gaura din partea din față a robotului.

Disperarea trataților poate fi automatizată sau controlată de la distanță din aplicație.

Pointerul laser este o caracteristică adăugată de distracție

Rocki Robot Review Laser Pointer

Atașamentul cu laser flexibil vă permite să indicați laserul oriunde.

Indicatorul laser este flexibil, permițându-vă să mutați pointerul în jurul său. Aplicația vă permite să mutați pointerul înainte și înapoi prin glisarea degetului peste ecran, apoi mișcă punctul roșu în jurul valorii de pisica dvs. să urmeze.

Acest indicator este, de asemenea, detașabil și care se datorează faptului că producătorul de Rocki Robot intenționează să introducă alte atașamente pentru a fi utilizate în joc pentru robot.

Iată ce sa întâmplat când am început să testați companionul Rocki Robot

Am comandat Rocki Robot de pe site. A sosit într-o cutie mică portocalie și albă. Cutia a inclus un ghid de pornire, robotul în sine - incluzând atât brațul corporal, cât și brațul laser, și un cablu de încărcare USB.

Robotul Rocki a fost ușor de configurat

Pentru o jucărie robotică, acesta a fost surprinzător de simplu să se stabilească imediat din cutie.

Primul pas îl pregătește să meargă

Primul lucru pe care doriți să-l faceți, după scoaterea robotului din cutie, atașați piesa de indicator laser în partea de sus și încărcați robotul prin conectarea la cablul USB-C.

Rocki va fi acuzat în patru până la șase ore și gata să plece. Odată ce producătorul Rocki este încărcat, se pretinde că acumulatorul oferă până la 30 de zile de așteptare.

Următorul pas este de a se confrunta aplicația pe telefonul smartphone

Ghidul de pornire oferă coduri QR pentru a scana și a descărca aplicația pe baza tipului dvs. de telefon. Odată ce aplicația este încărcată pe telefonul dvs., va trebui să configurați un cont utilizând e-mailul și conectarea prin Bluetooth.

Odată conectat la robot, puteți controla întreaga jucărie din aplicație. Veți vedea ce vede robotul chiar pe ecranul telefonului și auziți sunetul de la microfon. De asemenea, veți putea controla mișcarea de pe ecranul dvs. de telefon utilizând degetele pe joystick-ul ecranului tactil.

De asemenea, puteți să configurați mai mulți membri ai gospodăriei prin împărtășirea aplicației și permițându-le să se conecteze prin propriile telefoane.

Ce păreau pisicile noastre despre robotul rocki?

Wessie a iubit tratarea trăsăturii de distribuire a robotului Rocki și a început să urmărească și la laba aproape imediat.

Dacă ne-ați urmărit Revizuirea video a celor mai bune jucării de pisici Pe piață, veți ști că pisicile noastre nu sunt fanii mari de jucării. Care încă mai este valabilă pentru jucăria Rocki Robot. Pădurea nu avea prea multă interes în jucărie, dar ar fi putut fi pentru că era încă nouă pentru gospodărie.

Wessie a fost interesat de funcția de distribuitor de tratament cel mai mult, mai ales că tratamentele sale preferate au fost în ea. Odată ce a făcut legătura cu faptul că acest robot deține tratamentele, el a păstrat-o - dar nu prea multă interacțiune.

Deoarece robotul Rocki este atât de nou pe piață, există puține recenzii acolo pentru a vă confirma că animalul dvs. poate dori să-l placă.

Compania are câteva videoclipuri postate pe pagina lor de Facebook care arată cea mai mare parte câini care interacționează cu robotul. Asta a spus, nu ne îndoim că alte pisici vor iubi pe Rocki Robot Companion. Între funcționalitatea acestuia de distribuire a acestuia și indicatorul laser, acest robot are o mulțime de caracteristici care o fac un partener perfect pentru pisicile de toate temperamentele.

Dacă animalele de companie nu doresc să interacționeze cu robotul, este încă o modalitate excelentă de a monitoriza ceea ce se întâmplă în casa dvs. când sunteți departe. De asemenea, posibilitatea de a administra tratate ar trebui să păstreze orice animal de companie fericit.

În general, este robotul Rocki meritat?

Pisica cu Rocki Robot Companion

Rocki Robot vă permite să interacționați cu animalele de companie prin intermediul aplicației gratuite.

Dacă vă place ideea de a fi capabili să interacționați cu pisica dvs. de oriunde și sunteți dispuși să plătiți pentru aceasta, Rocki Robotul este unul dintre cele mai bune jucării interactive de pe piață.

Există și alte jucării robotice de animale de companie de pe piață pentru un pic mai puțin bani, dar nici unul nu are caracteristicile Rocki Robot. Mai ales pentru pisicile, care sunt independente și adesea nu vor veni atunci când sunt chemați la un Cam tradițional de companie, mobilitatea robotului Rocki îi conferă o margine masivă asupra competiției.

Și, în timp ce unele jucăriile comparabile, taxele de abonare, aplicația Rocki este 100% gratuită - pentru totdeauna.

Cât costă robotul Rocki?

Rocki Robot este disponibil în prezent la site-ul Rocki Robot pentru 199 $.00. Utilizați codul dvs. de cupon exclusivist 9YVALLABOUTCATS Pentru a obține 10 $ la checkout!

Faceți clic aici pentru a cumpăra Rocki Robot

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rocki robot companion review: am încercat-o