Este pisica mea un mâncător preluat?

este pisica mea un mâncător preluat

Oamenii discută adesea dificultățile de a avea copii finici și agitați care nu își mănâncă broccoli, mere și orice altceva care ar putea fi considerați bine pentru ei, dar ați întâlnit vreodată un animal de companie agresiv? Cele mai multe animale au adesea preferințe și, ca și oamenii, multe animale de companie iubesc să mănânce o mulțime de alimente care nu sunt bune pentru ei. Pe măsură ce pisicile nu gustă arome dulci, ele sunt mai puțin probabil decât câinii să fie lăudați față de alimentele bogate nesănătoase, dar au o reputație pentru a avea gusturi foarte discernământ. Este un stereotip echitabil? Sunt pisici adesea preluate la cina?

Foxy pisică lângă boluri cu alimente la domiciliu

Pot pisicile să fie agitate?

Pentru majoritatea animalelor de companie, agitația revine adesea la personalitate individuală, iar acest lucru nu este diferit pentru pisica ta. O persoană ar putea avea o pisică foarte aventuroasă care chiar își exprimă interesul față de dvs alimente umane, Dar o altă persoană ar putea avea o pisică care nu pare să vrea să mănânce nimic.

Dacă pisica ta este agitată, poate fi foarte îngrijorătoare pentru că ar putea părea că au încetat să mănânce. De cele mai multe ori, nu este nimic de îngrijorat dacă le puteți face să mănânce ceva ce le face, dar merită să căutați în moduri pe care le puteți încuraja să mănânce, deoarece vom schița mai jos. Dacă sunteți foarte îngrijorat sau dacă sunteți pisica nu va mânca orice, este întotdeauna benefică să discutați cu un veterinar, în special dacă observați alte modificări care ar putea fi simptome ale unei probleme mai largi.

De ce este pisica mea pretențioasă?

O cauză comună de preferințe la animale și la oameni este lacomă, care este încurajată de oferirea prea multor tratamente. În hamsteri, de exemplu, din păcate, este prea comun ca proprietarii de animale de companie să ofere accidental o dietă bogată în struguri și alte tratamente foarte zaharoase.

Acest lucru le poate determina să-și neglijeze peletele sau semințele, care sunt esențiale nutriționale, deoarece preferă o dietă gustoasă și zaharoasă. Pentru toate animalele, ar trebui să vină tratate după ce și-au consumat pe deplin dieta sănătoasă și echilibrată.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pisică tratează

Pisicile, totuși, sunt puțin probabil să aibă această cauză specifică de preferințe, deoarece nu pot gusta alimente dulci. Cercetătorii au descoperit că una dintre genele din Gustul Bud receptorul care ar recunoaște aromele dulci nu este "pornit" în pisici, așa cum este la om. Aceasta explică preferința lor pentru proteine, mai degrabă decât carbohidrați.

Această influență genetică asupra gusturilor lor poate afecta comportamentul fussuit al pisicii dvs., deoarece multe alimente de pisică au o proporție mare de cereale în ele, ceea ce nu are un gust pentru ei ca și carne. În general, deoarece pisicile sunt carnivore, cu atât mai multă proteină din alimentele dvs. de pisică, cu atât mai bine.

În legătură cu o postare: Cereale Free Free Cat

Alte explicații importante pentru obiceiurile alimentare aglomerate ale pisicii dvs. includ:

  • Ceea ce mama lor a mâncat în timpul sarcinii și alăptării

nutrienți că un pisoi devine de la mama lor va afecta ceea ce corpul lor este folosit și ceea ce consideră că este de preferat. Luați sfaturi de la un veterinar despre hrănirea pisicii dvs. însărcinate pentru a vă asigura că sprijiniți dezvoltarea copiilor ei cât de bine puteți.

  • Dacă dieta lor ca un pisoi nu avea varietate

Un pisoi care a fost de numai o aromă, cum ar fi puiul, nu se va ajusta bine pentru a încerca carnea de vită, miel sau pește. Asigurați-vă că pisoiul dvs. este folosit pentru a fi important pentru a le ajuta să obțină toate substanțele nutritive de care au nevoie, dar vă vor face viața mai ușoară atunci când aveți nevoie Faceți modificări în dieta lor. Acest lucru ar putea fi din motive medicale, deoarece marca dvs. preferată nu mai este disponibilă sau din necesitate dacă călătoriți sau în mișcare.

  • Dacă suferă de o afecțiune medicală

Dacă gustul pisicii dvs. se schimbă în mod inexplicabil, poate fi un simptom al problemelor de sănătate mai largi. Acest lucru ar putea varia de la sarcină și vârstă în vârstă la probleme mai grave cu gura sau digestie. Uită-te la orice simptome fizice și alte modificări ale lor comportament, și, ca întotdeauna, dacă sunteți îngrijorat, trebuie ia-le la veterinar.

În legătură cu o postare: Cat alimente pentru pisici mai mari

Pisica drăguță lângă castron

  • Sentimente de stres, frică sau anxietate

Pisicile trebuie să se simtă confortabile și în pace când mănâncă. Dacă se simt sub amenințare sau nerăbdător, ei nu vor avea prea mult de apetit. Dacă ați deținut vreodată o pisică și un câine, probabil că ați observat această diferență cheie între ele și poate fi explicată datorită metodelor preferate de vânătoare. Pisicile vânează singure, așa că mâncați singuri la petrecere a timpului liber, în timp ce câinii sunt obișnuiți să vâneze ca un pachet și apoi să lupte peste pradă.

  • Dimensiunea pieselor alimentare pe care le oferiți le oferiți

Designul maxilarului pisicii tale înseamnă că nu au aceeași acțiune de mestecare laterală pe care o folosim pentru a descompune alimentele. Ca multe carnivore, dinții lor sunt utilizați în principal pentru ruperea bucăților de mâncare. Odată ce alimentele sunt în gură, ei sunt susceptibile de ao înghiți întregi. Dacă furnizați piese care sunt prea mari pentru a înghiți, dar prea mici pentru a mușca, pisica dvs. nu se poate simți confortabil să o mănânce.

Postări asemănatoare: Cea mai bună periuță de dinți de pisică și Cea mai bună pastă de dinți de pisică

Hrănirea unei pisici furioase

Poate fi foarte util să restrângeți cauza faptului căștilor dvs., dacă doriți să faceți ceva despre asta. La urma urmei, dacă cauza este medicală, atunci tratarea bolii ar trebui să-și restabilească speranța apetitului. Dacă nu sunteți sigur de cauza specifică, aici sunt câteva sfaturi generale pentru a vă ajuta să le încurajați să mănânce mai multe alimente:

  1. Mirosul este important pentru pisici. Încercați să încălziți mâncarea pentru a elibera mai mult o aromă, care vă poate atrage pisica să mănânce.
  2. Asigurați-vă că mănâncă într-un mediu fără stres fără alte prădători. Ei ar putea dori să fie în întregime singuri sau se pot simți mângâiați dacă le-ați lovit în timp ce mănâncă.
  3. Încercați să tăiați alimentele mai mici pentru a face hrănirea cât mai ușoară posibil. Aceasta poate fi o problemă specială dacă de multe ori gătiți mese pentru pisica ta.
  4. Oferiți-le o dietă variată cât mai curând posibil. Când alegi Kitten Foods, Încercați o serie de branduri și arome. Este natural ca pisica ta să aibă o preferință din aceste alimente diferite, dar nu se bazează doar pe una. Găsiți 3 până la 5 că pisica dvs. îi place și alternează între ele.
  5. Creeaza o Schema de hrănire și lipiți-o. Pisica are nevoie de stabilitate și de rutină pentru a se simți în siguranță și sigură. Hrănirea liberă poate provoca anxietate care îi va face dificilă să mănânce.
  6. Păstrați zona de hrănire foarte curată. Pisicile sunt animale curate care sunt sensibile la murdărie și rău mirosuri. Ei nu vor vrea să mănânce în boluri vechi mirositoare sau în apropierea pungilor de gunoi.
  7. Luați în considerare un comportaist profesionist. Ei vor avea mai multă experiență găsirea cauzei problemelor de mâncare ale pisicii dvs. și le poate instrui pentru a-și repara obiceiurile agitate.

Postări asemănatoare: Alimente pentru pisici și Alimentatoare automate de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este pisica mea un mâncător preluat?