Hrănindu-ți furtul

Oskar (29/52): 2 ani și continuă să fie puternică

Ferrets au cerințe unice de hrănire, care sunt acum în cele din urmă abordate de producătorii de produse alimentare comerciale, deși cu un succes diferit.

Ferretele sunt obligate carnivorele și alimentele transmite prin sistemul digestiv al unui distrier foarte repede. De asemenea, aceștia nu dispun de capacitatea de a obține nutriție din materia plantelor. Din acest motiv, o dietă de ferret trebuie să fie ridicată în proteine ​​animale, bogată în grăsimi și fibră scăzută. Toate alimentele, inclusiv alimentele destinate exclusiv pentru dihorte, nu sunt create în mod egal, deci Fii atent la ceea ce îți hrănești difuzorul.

Au alimente disponibile în orice moment

Ferretele au un metabolism rapid, împreună cu un sistem digestiv scurt, astfel încât trebuie să mănânce frecvent (de obicei la fiecare 3-4 ore). Cel mai bine este să aveți alimente disponibile în mod constant. Cele mai multe erupții vor mânca suficiente pentru a-și satisface nevoile și nu vor deveni obezi dacă sunt permise acces constant la alimente de bună calitate. Apa proaspătă, curată este, de asemenea, o necesitate în orice moment. Dacă aveți o problemă cu ferma câștigând prea multă greutate, verificați cu un veterinar pentru a exclude a problema medicala și pentru sfaturi privind satisfacerea nevoilor de dietă, menținând o greutate bună. Exercițiul crescut este, de obicei, cel mai bun mod de abordare a obezității odată ce problemele de sănătate sunt excluse, mai degrabă decât restricțiile privind dieta.

Alimentele uscate sunt alegerea cea mai convenabilă, deoarece acestea pot fi lăsate disponibile în orice moment fără îngrijorare de a se deteriora. Conservele de ferret conservate pot fi administrate ca un tratament sau supliment, dar numai ocazional.

Cerințe de bază pentru o dietă de ferret:

  • Ridicat în proteine ​​- 30-40% pe analiza nutriției etichetei
  • Proteina trebuie să fie de înaltă calitate, foarte digerabilă și să fie bazată pe animale (nu se bazează pe plante)
  • Ridicat în grăsimi (cel puțin 20%, poate până la 30% pe analiza etichetei)
  • Foarte scăzut în carbohidrați și fibre (mai puțin de 3% din fibră)

Analizând alimentele uscate prelucrate

Din păcate, analiza nutrițională nu spune întreaga poveste. De asemenea, trebuie să analizați lista ingredientelor, deoarece calitatea și disponibilitatea proteinelor și a grăsimilor pot varia foarte mult. Cu toate acestea, chiar listele de ingrediente pot fi înșelătoare. Alimentele enumerate mai întâi sunt cea mai mare parte a dietei, dar nu aveți nicio idee exact ce proporție. Fiți conștienți de divizarea ingredientului, care poate împinge obiecte similare, dar mai puțin de dorit pe listă, dar dacă sunt adăugate împreună, ar putea constitui o mare parte din dietă (e.G. Făină de soia și masă de soia).

Surse de proteine

Căutați mese de carne și carne, spre deosebire de "produse secundare."Produsele secundare din carne și păsări de curte sunt biții care nu o fac în alimente umane și pot fi scăzute în digestibilitate și, prin urmare, nu într-adevăr o sursă de proteină utilă. Ouăle sunt, de asemenea, o sursă de proteine ​​de înaltă calitate. Căutați mese de carne sau carne sau ouă pentru a alcătui primele trei ingrediente (veți găsi foarte puține alimente care fac această cerință - dar cu siguranță evită că acestea nu au proteine ​​sau grăsimi de înaltă calitate, ca cel puțin cel mai mult din primele 6 ingrediente). Feriți-vă de utilizarea glutenului de porumb, făină de soia, gluten de orez și alte proteine ​​pe bază de legume sau de cereale care pot stimula conținutul de proteine, dar nu sunt utile pentru dihor. De asemenea, vizionați zaharuri adăugate (zaharoză, fructoză, sirop de porumb etc.). Doar o notă: Ferretele nu pot ca gustul alimentelor bogate în pește (și pot face cos de gunoi destul de mirositor), deși unele pești de apă rece, cum ar fi somonul, este o sursă excelentă de grăsime.

Grăsimi

Căutați surse de înaltă calitate echilibrate în acizi grași Omega 6 și Omega 3 (grăsimea de păsări de curte este de obicei considerată o sursă bună). Acest lucru poate fi greu de determinat dintr-o listă de ingrediente sau o analiză nutrițională, iar calitatea și echilibrul acidului gras sunt afectate și de prelucrare.

Ferget Foods

Există mai multe diete de dirijare a Ferretului, iar unele sunt mai bune decât altele. Dietele bune tind să fie scumpe, dar merită. Pentru a vedea importanța comparării etichetelor, MD Ferret Paws, Inc. oferă o diagramă de comparare frumoasă pentru a vă permite să comparați o gamă imensă de alimente. Graficul este lung, dar clasifică alimentele pentru dvs. Puteți vedea din diagramă că nu există o dietă perfectă - foarte puține alimente se apropie de satisfacerea cerințelor stabilite mai sus. Este într-adevăr o chestiune de a alege alimente pe care le puteți obține cu ușurință cât mai aproape de ideal posibil. Lipsa alimentelor cu adevărat ideale este un motiv pentru care există un interes tot mai mare Diete naturale pentru dihori.

Orice modificări de dietă trebuie făcute treptat, amestecând în noua hrană cu vechea și reducând treptat cantitatea de dietă veche. Este adesea o idee bună să folosiți un amestec de alimente care încep când difuzoarele sunt tineri, deoarece unii pot fi încăpățânați cu privire la încercarea de alimente noi, ceea ce poate crea probleme dacă alimentele lor actuale devine indisponibilă. Încercați să vă asigurați că aveți două alimente de calitate Ferretul dvs. va mânca

Un cuvânt despre alimentele pisicilor

Timp de mulți ani, recomandarea comună a fost hrănirea unui premium uscat pisica sau pisica de pisici, Dar această recomandare este acum considerată depășită. Pe măsură ce știința Ferretului nutriție se îmbunătățește, există puține îndoieli că dietele premium Ferret sunt cele mai bune pentru a hrăni fermele. Totuși, dacă nu puteți găsi o mâncare de bună calitate (luați în considerare comanda online dacă nu altceva) Este posibil să trebuiască să vă mulțumiți pentru alimentele de pisică. Dacă da, asigurați-vă că este a Dieta premium (E.G. EUKANUBA, INNOA). Utilizați o mâncare de pisoi, bogată în proteine, dar ca difuzorul dvs. devine un pic mai vechi (4 ani sau cam asa ceva), treceți la alimentele adulte. Din nou, trebuie să verificați etichetele și să alegeți alimente cu proteine ​​animale de înaltă calitate în partea de sus a listei ingredientelor și asigurați-vă că sunt bogate în grăsimi și foarte scăzute în cereale, zahăr și fibre. Evitați brandurile generice sau "magazin alimentar" cu toate costurile, deoarece acestea sunt de obicei foarte slabe pentru dihor.

Tratamente

Tratamentele ar trebui să fie date în mod moderat. Există suplimente de vitamine pentru dihori și remedii de păr care sunt în general iubiți, și oferă câteva beneficii. Acestea fac ajutoare și tratamente bune de formare, dar ar trebui utilizate cu ușurință. Alte tratamente includ ouă (fierbere dur, amestecate), biți de carne gătită sau ficat de ficat congelate. Ferretul comercial tratează numai dacă sunt bazate pe carne - evitați cei cu boabe, legume sau zaharuri la toate costurile. Ferretele au un dinte dulce, dar nu dați - evitați dulciuri dulci (inclusiv stafide și alte fructe).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrănindu-ți furtul