8 Specii de scorpion de top potrivite ca animale de companie

Împăratul Scorpion pe pământ stâncos

Scorpionii nu pot fi cuddly, dar sunt destul de interesante Păstrați ca animale de companie. Ele sunt liniștite, curate și destul de scăzute. Cele mai frecvente scorpioni de animale de companie nu sunt deosebit de periculoase, în special în comparație cu alte specii de scorpion. Inghiterile lor sunt asemănate cu cele ale unei albine, deși reacțiile anafilactice grave pot apărea la unii oameni. Dacă sunteți interesat de o experiență animală neconvențională, aici sunt opt ​​specii scorpionice care pot fi păstrate ca animale de companie.

Bacsis

Manipularea scorpionilor de companie nu este recomandată. S-ar putea să fii stins sau ciudat, iar scorpionul tău ar putea să se rănească prin fugă sau cădere. Dacă trebuie să vă mutați scorpionul, utilizați o pereche de forceps lungi, cu vârf spumă.

Care sunt părțile corpului unui scorpion
  1. Împăratul Scorpion

    Pentru începători, cele mai recunoscute specii de scorpione care să păstreze ca un animal de companie este scorpionul împăratului. Acest scorpion este destul de docil, iar veninul lui Sting a cauzează doar o reacție ușoară, localizată la majoritatea oamenilor. Unii spun că acest scorpion este mai probabil să încerce să vă prindă cu ghearele decât să vă ardă, dar de obicei nu va deveni agresiv decât dacă se simte amenințat.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Mare corp-strălucitor negru sau albastru închis în culori, clești largi, largi

  2. Tanzanian scorpion roșu

    Scorpionul Tanzanian Clawed roșu este din același gen ca și împăratul Scorpion, deși este mai mic decât vărul său popular. De asemenea, tinde să fie mai agresivă și dispusă să se încurce decât împăratul Scorpion, deci nu este recomandat pentru începători. Dar veninul ei este ușoară ca o albie de albine. Claws roșu pot trăi timp de aproximativ opt ani în captivitate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Corpul negru - Colorarea roșie ruginită pe gheare

  3. Malaezia Black Scorpion

    Scorpionul negru din Malaezia este o specie mare, care locuiește cu pădure, care este mai greu de găsit ca un animal de companie decât scorpionul împăratului. De asemenea, este mai agresiv decât Împăratul Scorpion și nu este ideal pentru începători. Este predispus să-și folosească ghearele, mai degrabă decât să se amestece pentru protecție. Venomul său este blând, doar provocând dureri și inflamații localizate în majoritatea cazurilor, motiv pentru care oamenii încă aleg să o păstreze ca un animal de companie.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Strălucitoare, corp negru - gheare mari

  4. Jungle Jungle SCORPION

    Nativ la pădurile tropicale din Indonezia, Jungle Jungle Jangle poate trăi timp de cinci până la opt ani în captivitate. Dar este destul de agresiv și teritorial. Aceste scorpioni sunt cel mai probabil să se protejeze cu ghearele lor puternice și au, de asemenea, un pasger cu venin ușor. Spre deosebire de multe alte specii Scorpion, ele pot fi păstrate în grupuri, deși unele ar putea să se lupte.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 7 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Maro închis sau negru, cu o construcție greoaie verde

  5. Desert Hairy Scorpion

    Desert Hairy Scorpionii se găsesc în sud-vestul Statelor Unite. Ca animale de companie, ei tind să fie skittish, dar vor asuma o postură defensivă dacă este provocată. Venomul lor este mai puternic decât cel al împăratului Scorpion, făcând o Sting destul de dureroasă, astfel încât acestea nu sunt recomandate pentru începători. Aceste scorpioni necesită o configurație de deșert în carcasa lor, care include un strat de nisip grosier, precum și o răsturnare rară.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Bronz la colorarea verde de măsline - mai întunecată - gheare galbenă, picioare și părul brun-brun pe coadă

  6. Scorpion cu gheare

    Scorpionii mari preferă să folosească ghearele lor puternice pentru apărare și rareori sting. Pentru majoritatea oamenilor, veninul lor este ușor dureros, dar nu periculos. Nativ în nordul Africii și Orientul Mijlociu, aceste scorpioni se găsesc în adâncituri adânci în deșertele sălbatice. Acest mediu este oarecum dificil de reprodus în captivitate, deoarece trebuie să aibă adâncimea adecvată a solului și conținutul de umiditate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 3 inci

    Greutate: Mai puțin de 1 uncie

    Caracteristici fizice: Maro back-aur la gheare roșiatice-maronii

  7. Dictator scorpion

    Scorpionul dictatorului este strâns legat de Împăratul Scorpion. Are un corp impresiv mare și clești puternici. Dar este de obicei mai timid decât agresiv în jurul oamenilor și își va petrece mult timp ascunzându-se într-o burrow. Spre deosebire de multe scorpioni care trebuie adăpostite individual, scorpionul dictatorului poate coexista cu alți membri ai speciei sale, cu excepția mai multor bărbați ar putea lupta.

    Prezentare speciala

    Lungime: 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Dark Brown sau Negru - Buildy Buildo-Pinchers

  8. Asian Forest Scorpion

    Scorpionul din Asia Pădurea arată foarte asemănător cu scorpionul împăratului, deși este puțin mai mic. Poate fi oarecum agresiv și teritorial, iar zgârierea lui este comparabilă cu cea a unui corab. Dar este mai probabil să se apere cu ghearele sale. Această specie este destul de tare și poate trăi până la opt ani în captivitate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 6 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Maro închis la corpul negru - construirea stocurilor

Scorpionii de evitat

Scorpionii de la Androctonus genul - cunoscut sub numele de scorpionii cu coadă grasă - nu ar trebui să fie păstrat ca animale de companie. Androctonus înseamnă "ucigașul omului", iar loviturile acestor scorpioni conțin neurotoxine puternice care pot ucide o persoană. Mai mult, scorpionii din Centruroides genul - cunoscut în mod obișnuit ca scorpionii de coajă - poate fi, de asemenea, amenințarea vieții. Și deși sunt mai puțin toxici, scorpionii din Vaejovis genul poate avea lucruri foarte dureroase.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Castillo, Austin și Pradeep Attaluri. Insuficiență respiratorie acută după scorpionul: anafilaxie sau o envenomație sistemică severăCronicile de îngrijire respiratorii de sud-vest și Critical, vol 6, nu. 22, 2018, pp. 47-50. Cronicile de îngrijire respiratorii de sud-vest și Critical (SWrcCC), DOI: 10.12746 / SWrcCC.V6i22.435

  2. Fișa de faptă a animalelor: scorpionul de coajă. Muzeul de deșert Arizona-Sonora 

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Specii de scorpion de top potrivite ca animale de companie