Femeia salvează sute de câini lăsați să moară pe "plaja dog dog"

O femeie îi dedică viața pentru a salva câinii abandonați pe o plajă numită Dead Dog Beach din Puerto Rico - și acum vin la U.S. pentru a fi adoptat.

Există o plajă în Puerto Rico numită tragic Dead Dog Beach. Aici, câinii vii sunt abandonați în număr mare de oameni prea săraci sau fără griji pentru a continua să le dețină.

Acolo, cum ar fi gunoi, acești câini sunt aruncați. Unii sunt chiar aruncați din mișcarea mașinilor de către oameni care nu știu sau nu-i pasă dacă simt durere. Mulți câini aici sunt slabi, foame și răniți. Mulți au peleți încorporați în piele, iar alții lipsesc membrele sau urechile întregi. Cele mai multe sunt acoperite de mange sau purici.

Odată o atracție turistică înfloritoare, această plajă a fost abandonată de guvern în urma dezastrului economic. Plaja - numită și Sato ("Câine de Street Dog") - este cu adevărat iad pe pământ pentru câini.

Un înger sosește

Christina beckles a fost un executiv de marketing din New York City, care a mers să-și viziteze soțul în Puerto Rico, în timp ce lucra ca un cascadiv pe un film Benicio del Toro acolo. A fost 2007, iar Calckles a fost, de asemenea, pregătire pentru a fi o mănușă de aur boxer la sala de gimnastică Gleason din Brooklyn.

Dar când a dat peste plajă Sato, ea a fost absolut îngrozită. A văzut câinii care rulează în pachete, suferind sub soarele care se află în timp ce suferă o malnutriție extremă. Ceckles a fost copleșit.

A văzut mulți câini răniți - câinii care au fost loviți de mașini și o ucidere de pui și-au pierdut picioarele din spate.

Mulți dintre câini au fost răniți grav. Au fost câini care au fost loviți de mașini. Erau o grămadă de câini care își lipsesc picioarele din spate dreapta.& # 8221;

Ceckles a spus că un foc a fost aprins sub ea; Nu putea să plece și să lase pe acești câini să sufere. A trebuit să facă ceva pentru a ajuta aceste creaturi suferinde.

Sa întors la Puerto Rico la voluntar pentru diferite grupuri de animale. În curând, ea a renunțat la lucrarea sa lucrativă din New York pentru a-și începe propriul nonprofit, Proiectul SATO.

La început, ea putea doar să salveze un câine la un moment dat. Sa simțit oribilă lăsând pe toți ceilalți din urmă. Dar, în cele din urmă, a câștigat tracțiunea.

Ea are un birou pentru grupul ei la sala de sport Gleason, cu motto-ul ", luptăm, așa că câinii lui Puerto Rico nu trebuie să."

Până în prezent, Ceckles a salvat mai mult de 1.800 de câini de la Puerto Rico și a lansat programe educaționale în acea regiune.

Fotograf Sophie GamandSite-ul # 8216 are a Colecția mare de fotografii de pe plajă.

Întoarceți-vă înapoi în paradis

În prezent, există doar nouă adăposturi de animale în Puerto Rico, iar un uimitor de 90% din câinii din aceste adăpost sunt eutanasiați.

Aceste adăposturi nu primesc fonduri guvernamentale, iar personalul este copleșit de prea mulți câini și prea puține resurse.

Femeia salvează sute de câini rămași pentru morți în Puerto Rico
Imagine: Proiectul SATO

Ceckles atribuie o mare parte din abuz și neglijență la lipsa de educație și conștientizare și lucrează pentru a schimba acest lucru.

Ea a observat că mulți rezidenți care au rămas peste câini de bună voie. Copiii învață acest lucru de la părinții lor și continuă ciclul. Ceckles își propune să oprească neglijența în piesele sale prin educarea localnicilor - începând cu copiii.

Fulgem, astfel încât câinii din Puerto Rico nu trebuie să.& # 8221;

Din cauza culturii "machismo", practica neuteringului este adesea evitată pe insulă. Proiectul SATO educă, de asemenea, comunitatea cu privire la neuterizarea într-un efort de a schimba această tendință.

În plus, noul guvern încearcă să revigoreze această plajă și să revitalizeze portul său. Aceste eforturi combinate ajută la schimbarea peisajului de câine mort într-un loc nou nou.

LEGATE DE: Cercetătorul a găsit o modalitate de îmbunătățire a adoptării câinilor de salvare

Găsirea caselor pentru uitate

Ceckles a plasat mulți dintre câinii abuzați cu familii. Acum, proiectul SATO realizează încă încercările cele mai ambițioase: să salveze tot restul.

Mâine, 23 augustRd, Proiectul SATO va colabora cu aripi de salvare și societatea umană a Statelor Unite pentru a zbura 200 de câini din Puerto Rico la U.S., unde urmează să fie adoptate.

Fiind cel mai mare transport de câini din Puerto Rico, Ceckles a numit această misiune de efort posibilă 8.

Christina salvează încă un alt catelus de la plaja de câini morți
Christina salvează încă un alt catelus de la plaja de câini morți. Fotografie: Proiectul SATO

Câinii vor zbura în două avioane de marfă private. Unul va ajunge în Fort Lauderdale, fl. Celălalt va merge la Raleigh, NC.

O echipă de stuntmen și riguri profesionale - condusă de soțul lui Beckles, Bobby - va încărca câinii în avioane din Puerto Rico pentru a asigura un zbor sigur.

La aterizare, câinii vor fi întâlniți de veterinari și de societatea umană. Acestea vor fi examinate și puse în vehicule pentru transportul coastei de est.

Vor fi opriri în Washington, DC, Pennsylvania, New Jersey și New York.

În NYC, câinii vor merge la Animalele de animale si Fondul de salvare a animalelor din Hamptons. Proiectul SATO va adopta, de asemenea, 31 de câini înșiși, la care le-au înscris în rețeaua lor de foster din New York.

Mulți dintre cei 200 de câini sunt mai în vârstă. În medie, costă 1.000 de dolari - 1.500 de dolari pentru Ceckles pentru a salva un câine.

Pentru a da misiune posibil 8, vă rog Click aici.

O nouă zi de zi în Puerto Rico

În plus față de efectuarea acestor salvări, proiectul SATO conduce programe educaționale și oferă voucherelor de localnici pentru a ajuta la ameliorarea costurilor de deținere a câinilor.

Și astăzi, plaja Dead Dog este practic nerecunoscută din cauza eforturilor lui Beckles.

Noul primar a eliminat unele depozite dilaționale, iar un atrium este construit pentru evenimente publice.

Furnizorii de alimente și piețele de pește vor fi înființate pentru a revitaliza portul economic. Gunoiul și câinii morți de pe această plajă vor fi inexistente.

Ceckles a petiționat pentru a obține guvernul local să construiască o poartă pe plajă pentru a preveni dumpingul câinilor. Până acum au construit unul, dar cealtele ar dori să vadă 2.

Astăzi, puteți merge pe plajă și uneori nu vedeți un singur câine.

Cum ar trebui să fie.

Citiți următorul: 5 Povestiri de salvare a câinelui cu un sfârșit fericit care vă va face SOB

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia salvează sute de câini lăsați să moară pe "plaja dog dog"