Scuterele cu motor sunt ideale pentru animale de companie de înaltă energie

Scuterele cu motor sunt ideale pentru animale de companie de înaltă energie

Câinii de mare energie sunt minunați. Ele pot fi o mulțime de distracție, dar pot fi, de asemenea, multe de manevrat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru câinele tău de mare energie este să-i dai o priză pentru a elibera o parte din acea energie. Câini cu o mulțime de energie Dragostea de a juca remorcher și preluare, dar orice părinte de companie care deține unul dintre acești câini știe că lucrurile lor preferate de făcut este să fugă.

Mulți oameni folosesc o bicicletă pentru a ține pasul cu câinele lor în timp ce alergați, dar acest lucru poate fi periculos. Dacă câinele este oprit Leash el putea să fugă sau să fugă în fața bicicletei și să fie rănit. Dacă se află pe o lesa, ar putea fi încurcat și rănit sau aruncați canina. Acum, un produs nou vă permite să vă plimbați lângă câinele dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji despre el rănit.

Creatorii lui Scooter alimentat cu câini au fost nemulțumiți de opțiunile pentru mușchi și câini de alergare. Ei doreau mai multă siguranță, control al direcției și un control mai bun asupra câinelui însuși. Ei au dorit, de asemenea, un sistem care a fost ușor de utilizat, simplu de a lega câinele în și poate fi folosit chiar de la casa proprietarului de companie.

LEGATE DE: Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

De aceea au creat scuterul cu câine. Este similar cu un scooter tradițional, cu un ham pe una sau pe ambele părți pentru a cârligul unui câine. Scuterul poate fi alimentat de om dacă el împinge cu piciorul (la fel ca pe un scooter tradițional), dar cel mai bun mod de a muta dispozitivul este cu o canină motivată.

Scuterele cu motor sunt ideale pentru animale de companie de înaltă energie

La început este nevoie de un pic de Instruire, Dar, de îndată ce majoritatea câinilor sunt înclinați, ei se dau seama cum să ruleze alături de scooter foarte repede, cu puțin până la nici o pregătire necesară. Direcția este controlată complet de către călăreț, iar dispozitivul este, de asemenea, echipat cu frâne, astfel încât câinele nu poate ieși din control.

Câinele este complet exploatat în sistemul de tăiere, ceea ce înseamnă că nu există nici o modalitate de a se încurca sau de a scăpa și de a alerga spre o distragere a unui alt animal sau uman. Scooterul cu motor a fost descris ca o mașină "urbană Mushing" și este o modalitate excelentă de a-ți exercita câinele pe străzile orașului sau pe trasee de pietriș. Cu upgrade-ul anvelopei, dispozitivul este chiar potrivit pentru cantități mici de zăpadă sau trasee de zăpadă cu ambalaj tare.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Puteți obține un scuter alimentat cu câini pentru un câine sau câini multipli. Compania creează designul tradițional scuter și, de asemenea, un design trike și pentru persoanele care nu pot fi la fel de stabile cu modelul cu două roți. Acest produs este cel mai potrivit pentru câinii tineri și de vârstă mijlocie și trebuie să fiți sigur că luați călăreți greutatea în considerare împreună cu dimensiunea câinelui. Nu vrei să ai un câine de 35 de kilograme care încearcă să tragă o persoană de 300 de lire.

Modelele unice de câine sunt cele mai utilizate cu câini peste 35 de lire sterline și pentru modelele multi-câine Caninele ar trebui să fie de cel puțin 18 kilograme fiecare. Consumatorii cu câini orbi și surzi s-au bucurat, de asemenea, cu adevărat de acest produs, deoarece dă câine capacitatea de a alerga și proprietarul este de 100% în controlul unde se află, deci nu există nici o teamă de animalul de companie pierdut sau rănit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Scuterele cu motor sunt ideale pentru animale de companie de înaltă energie