Artistul renumit william wegman creează paturi de câine de designer

Verificați aceste paturi de câine de designer

S-ar putea să fiți familiarizați cu artistul William Wegman`s lucrare, care a fost făcută faimoasă de fotografiile sale, cu propriile sale Weimaraners îmbrăcate în haine și au fost jucabile. Acum, geniul artistic a colaborat cu Crypton țesături pentru a aduce părinții de companie o linie cu totul nouă de mărfuri capricioase doar pentru bebelușii noștri iubiți.

Cele mai noi adăugări față de marca lui de companie sunt chemați Ambrese. Ele sunt pături de câini cu desene simple de linie ale propriilor artistului. Plus, țesătura rezistentă la pată, miros și umiditate de către compania Crypton face curățarea acestor pături o briza.

Obținerea artistului de a fi de acord să se alăture liniei Crypton a făcut ceva convingător Randy Rubin`s (Fondator și CEO al gigantului structurii). Ea știa că Wegman a fost omul pentru slujbă, așa că și-a prezentat ideea de soția lui Wegman, Christine Burgin. Burgin se ocupă de toate afacerile artistului.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune pături de câini pentru somn și căldură

Verificați aceste paturi de câine de designer

Burgin a fost reticent să încerce din nou țesături, deoarece nu a funcționat bine în trecut. Dar când a vărsat accidental o ceașcă de cafea în mijlocul apelantului de afaceri, a fost Cue Rubin să vândă cu adevărat beneficiile țesăturii criptonului. Întâlnirea de afaceri a avut loc și în termen de cinci minute de țesături cripton și Wegman erau a pe cale să se angajeze într-o nouă aventură împreună.

Acest lucru a condus la crearea de perne, pungi de tote și chiar scaune de fluture. Dar această colecție cea mai recentă este prima dată când creativitatea artistului a intrat în arena de companie. Desenele fericite sunt prezentate pe paturi făcute doar pentru câini (sau pisici) și aruncări reversibile.

Paturile vin Un stil simplu de pernă plat sau Bara de protecție cu pereți de contrast ridicat și o pernă de strângere care poate fi schimbată de la AN & # 8220; Angelic & # 8221; Design la A & # 8220; diabolish & # 8221; câine în funcție de ceea ce face pooch-ul tău simte în acea zi. În plus, toate paturile și aruncările vin în tonuri și culori dezactivate pentru a accentua orice decor.

Aceste produse de câine nu sunt numai practice, dar pot fi privite ca o lucrare de artă, mai degrabă decât doar un alt produs pentru animalele de companie.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

Deși Wegman a câștigat cu adevărat notorietatea când a început să-și folosească câinii iubiți în fotografiile sale, a absolvit în 1965 de la Colegiul de Artă din Massachusetts cu Bachelor de arte plastice în pictura. Apoi a continuat să-i primească Master of Fine Arts diplomă în pictura în 1967 de la Universitatea din Illinois la Urbana-Champaign. De acolo lucrarea sa a fost prezentată în multe muzee de artă și galerii din întreaga lume.

Wegman și-a început fotografiile centralizate cu primul său Weimaraner numit Omul Ray. A lui Expresiile morților lui Pooch au fost un hit cu cumpărătorii, Dar, din păcate, în 1982 MAN Ray a murit. După moartea sa, acest câine renumit a fost numit și # 8220; omul anului și # 8221; de Vocea satului revistă.

Cu toate acestea, decesul omului Ray nu sa oprit fotografiile lui Wegman. Până în 1986 a obținut un nou pui Fay Ray care sa angajat, de asemenea, pe faima fotografică, împreună cu puii ei în curând. Și restul, așa cum spun ei, este istoria și # 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Artistul renumit william wegman creează paturi de câine de designer