Primul super-câini modificați genetic crescuți în china

Primul super-câini modificați genetic crescuți în China

O mare musculară Beagle a fost crescută prin Genome Inginerie de Oamenii de știință chinezi de la Guangzhou Institutul de Biomedicine și Sănătate. Oamenii de știință au confirmat că au creat și pot produce Super-câinii modificați genetic, care sunt mai rapizi, mai puternici și mai puternici decât media medie.

Myostatin de biciuit musculos
Un whippet normal din dreapta, iar Whippetul modificat genetic din stânga. Wow, într-adevăr. (credite: Newsweek/PLUS UNU)

Câini proiectate genetic, realizate în China

Înainte de a reproduce un beagle, a existat a whippet care a fost modificat genetic pentru a avea un whippet extrem de muscular, așa cum a fost raportat în revista tulburărilor neuromusculare. Într-adevăr, sa înțeles că a condus o mutație a genei de miostatină mai mult mușchi și viteză.

Oamenii de știință din China spun că acum pot inginer aceeași schimbare în alți câini și au făcut-o cu beagles.

Hercules și Tiangou sunt numele date celor două beagle genetice. Ei se crede că au o formă fizică mai bună și o fitness pentru a îndeplini anumite sarcini, cum ar fi vânătoarea.

Acești câini vor avea mai mulți mușchi și se așteaptă să aibă o capacitate mai puternică de funcționare, ceea ce este bun pentru cererea de vânătoare, poliție (militară).

Liangxue Lai, cercetător la Guangzhou IBH, la MIT Technology Review

Când modificările ADN sunt introduse în stadiul de embrion, ele pot afecta fiecare celulă în corpul unui animal, inclusiv sperma și oul, celulele "Germline.Echipa Lai spune că a verificat sperma lui Hercules și a descoperit că, dacă ar fi crescut, el va trece Myostatin mutație în continuare. "Trăsăturile favorabile care rezultă din editarea genei pot trece de generare prin generație", spune Lai și va fi posibilă reproducerea unui număr mare de câini editați genetică "care poate fi comercializată."

ADN-ul de creștere a câinelui pentru a salva oamenii?

Acea genă Myostatin este deja cunoscut și a fost bine studiat. Dezbaterile au avut loc chiar și în Statele Unite Genele-doping pentru a dubla sau a spori masa musculară a sportivilor viitori. Din studiile până astăzi, nu există dezavantaje cunoscute la astfel de practici. Ar putea, în viitor, să ajute oamenii care au boli genetice slăbind structura lor musculară.

Oamenii de știință chinezi care lucrau la acest proiect au explicat că obiectivul lor este de a repeta această reproducere a câinilor cu alte rase de câine pentru a crea alte mutații de ADN canine pentru a studia în cele din urmă și, eventual, să trateze bolile umane.

Beagles modificate genetic China
  • ADN modificat Muschii Beagles
  • Scopul acestei cercetări biomedicale nu este de a crea deloc structuri de reproducere de mii de câini, în conformitate cu oamenii de știință chinezi, este pur și simplu să ajute la înțelegerea și combaterea problemelor medicale și deformarea genetică în ființele umane. Ei au spus că câinii sunt semblababili la om în ceea ce privește caracteristicile fiziologice, anatomice și metabolice.

    În timp ce această lucrare a fost făcută cu o cauză mai nobilă în minte, ajutorul cercetării științifice, autorii notă în lucrarea că tehnica ar putea fi folosită și pentru a crea câini cu trăsături favorabile în alte scopuri, deși acest lucru nu înseamnă în mod necesar animale de companie.

    Etica creării câinilor de companie de designer ar putea fi argumentate, dar nu este într-adevăr atât de diferit de ceea ce oamenii au făcut cu speciile de mii de ani oricum, deși această metodă reduce semnificativ colțurile.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Primul super-câini modificați genetic crescuți în china