10 Animale care fac cele mai bune animale de companie de birou

Animale care fac cele mai bune animale de companie de birou

Indiferent dacă lucrați singur și pur și simplu căutați un partener de lucru sau aveți un birou plin de jucători de echipă mare, toți aceștia ar dori să aibă un animal de companie de birou, există ceva (sau cineva) acolo pentru tine. În timp ce există în mod natural unele considerații pentru a mula lupta cu afacerea dvs. (sau voi, pentru oamenii care desfășoară activități independente din SUA!) Există foarte puține motive pentru motivul pentru care nu puteți avea un animal de companie în jurul locului de muncă.

Biroul de întreținere scăzută Animalele de companie sunt minunate pentru a avea în jurul valorii de atunci când se întâlnesc cu zgomotul zilnic. Ei ascultă atunci când se amestecă peste diferite opțiuni, ele mai mici stres și ajută la calmarea noastră și, potrivit Institutului Național de Pet Pet, proprietarii de animale de companie sunt mai puțin susceptibili de a suferi de anxietate, obezitate și colesterol ridicat. Având în vedere numeroasele beneficii ale obținerii unui mare animal de companie, este greu să vedeți niciun motiv pentru dvs nu ar trebui Ia-ți un animal de companie!

Samoyed în birou

Lucruri de luat în considerare la cumpărarea unui animal de companie

Deși există un animal de companie pentru fiecare loc de muncă, nu la fiecare loc de muncă este potrivit pentru toate animalele. Este foarte important atunci când analizați cel mai bun animal de companie pentru locul de muncă pe care îl luați în considerare unele dintre fundamentele proprietății animalelor de companie, combinate cu gestionarea eficientă a afacerii dvs.

  • Sanatate si siguranta

Din păcate, dacă lucrați într-un mediu care este deschis publicului, va trebui să fiți conștienți de regulile și reglementările din jurul unor posibile alergii sau incidente care pot apărea. De asemenea, orice afacere care se ocupă de alimente sau de catering poate lupta pentru a-și obține animalele de companie după Agenția lor locală de standarde alimentare. Cercetați-vă cu atenție opțiunile cu atenție și cu atenție, așa că sunteți pregătit să treceți fiecare obstacol plasat în fața dvs.

  • Temperament

Evident, noi toți iubim animalele aici. Cu toate acestea, este natural că unele animale pur și simplu nu vor dori să fie ținute în jurul oamenilor toată ziua, în fiecare zi. De asemenea, ați putea găsi un animal de companie care este minunat în gospodărie, dar poate deveni nervos în jurul străinilor. Dacă vă uitați să cumpărați cel mai bun birou de birou pentru afacerea dvs., este o idee bună să vă luați în unele dintre dezavantajele pe care fiecare specie le va avea naturale - și să vă pregătiți animalul de companie acolo unde este posibil!

  • Mizerie și întreținere

Este vorba de distracție și jocuri până când biroul dvs. de companie decide că nu o pot ține în el,! Dacă credeți că este puțin probabil să aveți timp să vă dați să vă curățați casa de companie, sau să o lăsați afară să-și facă afacerea, este o idee bună să vă ocupați de un animal de companie. Cel puțin, până când sunteți sigur că puteți ține pasul cu întreținerea implicată. Creaturile de blană mai mici au nevoie de o casă curată, deci păstrați-vă în partea de sus a cuștilor de curățare, în timp ce animalele de companie mai mari vor dori mai mult exerciții și vor avea nevoie de spațiu. Aruncați o privire la alegerile noastre de top pentru a vedea dacă oricare dintre aceste animale de companie de întreținere reduse funcționează pentru afacerea dvs.

Îngrijirea animalelor de companie

Deși acest lucru poate fi, de asemenea, sub "întreținere", este important ca toți proprietarii de animale de companie să-și cunoască lucrurile atunci când aleg cel mai bun birou de birou pentru ei. Dacă nu sunteți în stare să vă dați în mod regulat prietenului dvs. blânderă, curățați rezervoarele de pește sau chiar amintiți-vă ce și cât de des mănâncă animalul dvs., este sigur să spunem că probabil nu este o idee minunată de a cumpăra un animal de companie pentru locul de muncă la locul de muncă. Amintiți-vă, acestea sunt creaturi vii care merită respectul, dragostea și atenția noastră! Poate fi o idee minunată de a crea o rotație care să permită fiecărui angajat un timp desemnat să-și petreacă cu PET de birou, care poate, de asemenea, să-ți oprească noul prieten să fie aglomerat și de a deveni stresat.

Beneficiile animalelor de companie la locul de muncă

În afară de a avea un pachet de drăguț în birou în fiecare zi, există unele cercetări interesante despre motivul pentru care un animal de companie poate crește efectiv productivitatea și poate contribui la crearea unui mediu de lucru mai relaxant și plăcut.

  • Îmbunătățirea coeziunii la locul de muncă

În afară de a suna o coeziune robotică, la locul de muncă este atunci când angajații din diferite sectoare lucrează împreună pentru a crea soluții mai bune pentru afaceri, ca întreg. Un studiu realizat de Universitatea Centrală din Michigan a constatat că colegii care au avut un partener canin pe parcursul procesului lor de gândire au înregistrat niveluri crescute de încredere și intimitate, față de cei care nu au făcut-o. Morala povestii? Birourile care au prieteni blană alături de ei sunt mai puțin probabil să aibă fantezii și sunt mai susceptibile de a lucra ca o echipă.

  • Productivitatea crește

Nu există nimic asemănător cu presiunea de a satisface un termen limită pentru a vă face să vă dați seama cât de importantă este productivitatea. Având un animal de companie în jurul poate avea ca rezultat mai multe pauze scurte - în timp ce acest lucru poate părea contradictiv, este cunoscut faptul că având pauze regulate pe tot parcursul zilei poate ajuta cu eficiența, deoarece creierul dvs. este mai probabil să fie reîncărcat și pregătit pentru sarcina înainte.

  • Satisfacția de locuri de muncă se îmbunătățește

Vorbind despre satisfacție, este ușor să vă pierdeți în jocul numerelor de a dori să profitați la maximum de locul de muncă, păstrând în același timp un echilibru bun de lucru. Studiile au arătat că, atunci când un animal de companie a fost introdus la locul de muncă, angajații simt dublu-bonusul atât al responsabilității, având în același timp scăderea lor. De fapt, un studiu realizat de Banfield a arătat că având animalele de companie pe care le-au făcut lucrătorii consideră că echilibrul lor de muncă a fost îmbunătățit dramatic, ceea ce la rândul lor și-a sporit ratele de satisfacție a locului de muncă și și-a sporit simțul bunăstării lor.

pisicile din birou

Cel mai bun birou de birou

Fără mai departe ADO, aici este lista noastră de animale de companie excelente pentru a avea în jurul locului de muncă. Aceasta nu este o listă completă, deci nu vă faceți griji dacă animalul dvs. preferat nu este aici, deoarece este foarte probabil ca orice animal de companie să fie un beneficiu pentru biroul dvs., atâta timp cât se efectuează cercetarea corectă. Acestea sunt în ordinea celor mai mici până la cele mai mari, pentru a evita orice favoritism nejustificat, desigur!

Peşte

Epitatul de animale de companie de întreținere redusă. Peștele și rezervoarele lor de pește pot induce câteva momente meditative mari în birou. În timp ce nu puteți ridica și Pet un pește, poate fi foarte relaxant pentru a avea un rezervor de pește bine îngrijit în jur. Ei dau angajaților ceva să se uite la gândirea, fără a fi distragerea și sunetul apei poate fi foarte liniștitor - cu excepția cazului în care angajații dvs. au nevoie de Loo. În acest caz, cel puțin poate încuraja lucrătorii să ia pauze regulate de baie.

Amintiți-vă să vă curățați rezervorul în mod regulat și să adăugați în unele decorațiuni minunate de rezervoare de pește, astfel încât peștele dvs. nu sunt pur și simplu înotul înapoi. De asemenea, asigurați-vă că le oferiți apa potrivită pentru tipul lor, cu un rezervor încălzit, dacă este necesar - și nu uitați să le hrăniți! Unele exemple mari de pește de întreținere redusă includ:

  • peștișor de aur
  • Barbfish
  • Zebrafish
  • Angelfish

Animale de casă de la Goldenfishes

Hamsteri

Având în vedere că hamsterii sunt cele mai populare animale de companie pentru copii, puteți fi siguri că noul dvs. PET PET va fi ușor de îngrijorat și foarte drăguț. Amintiți-vă că acești băieți mici sunt nocturni, așa că nu doresc să fie fugiți prea mult în timpul zilei, deși sunt suficient de prietenoși pentru a ține și accident vascular cerebral. Verificați cu centrul local de animale de companie pentru rasele mai sociabile, deoarece unele tipuri preferă să fie lăsate singure și pot da o mușcătură destul de ascuțită dacă sunt tratate prea mult. Ar trebui să investiți, de asemenea, într-o cușcă robustă, deoarece hamsterii pot face pentru crăparea artiștilor de evacuare, precum și o bună minge de hamster, care îi va permite să ardă excesul de energie în timp ce le păstrează în siguranță.

Hamster Office Pet

Șobolani

Un alt membru al familiei de rozătoare, șobolanii primesc un replicat rău pentru că au fost încă una dintre cele mai curate animale de companie din jur. Șobolanii de companie sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de "șobolani fantezi", deși nu înseamnă neapărat că le puteți deschide într-o haină de sus și cină. Ele sunt extrem de sociale și sunt cele mai bine păstrate în perechi, pentru a nu deveni singuri. De asemenea, va trebui să vă urmăriți firele în jurul biroului, deoarece sunt foarte curioși și iubesc să aibă un GNAW.

Unul dintre numeroasele beneficii ale deținerii unui șobolan este că ele pot fi instruite de așternut - de fapt, este încurajată, deoarece amoniacul de urină poate deveni destul de neplăcut, altfel. Ca noi, ei sunt omnivores și vor mânca cele mai multe lucruri care le sunt date, deși o dietă sănătoasă pentru un șobolan ar trebui să fie formată din boabe, legume și chiar o mâncare mică de câine uscată.

Degus

Ultima noastră selecție de la rozătoare (deși studiile recente indică că pot fi mai strâns legate de iepuri). Degus sunt creaturi foarte prietenoase, foarte sociabile care trăiesc în grupuri de peste 100 în sălbăticie. Astfel, este mai bine să cumpărați multiplii, ceea ce îi va păstra mai fericiți și mai confortabil în împrejurimile lor. Ei sunt, de asemenea, destul de inteligenți și iubesc să joace jocuri cu proprietarii lor, în ciuda faptului că nu sunt fanii mari de a fi tratate. Păstrați noul prieten stimulat cu o cușcă mare care are o mulțime de tratate ascunse, o baie de nisip și o temperatură plăcută, rece, deoarece acestea devin incomod în zonele care sunt de 20 ° C sau mai mari.

Degus Office Pet

Geckos

În timp ce nu vor fi întotdeauna ceașcă de ceai, având un gecko în jurul biroului poate fi surprinzător de înălțător. Sunt destul de relaxați pentru a face față faptului că nu au fost tratate toată ziua, în fiecare zi - dar suficient de sociabil să aprecieze o agitație bună la momentul potrivit. Cel mai frecvent tip de a avea ca un animal de companie este Leopard Gecko, care va avea nevoie de o dietă gustoasă, nutritivă de insecte. Nu doar insecte vechi, deși. Cei care sunt hrăniți la noul dvs. prieten vor avea nevoie de o selecție bună de viermi de masă, vierme, greieri și supraviețuitori - toți vor avea nevoie de propria lor dietă sub formă de pulbere, care vor fi administrate cel puțin 12 ore înainte de a fi hrăniți la noul animal de companie. Acest lucru poate părea ca o întreținere de înaltă întreținere, dar orice magazin de animale de companie vă va ajuta unde pot, uneori chiar să vă oferim insectelor pre-hrănite pentru a vă hrăni noul gecko și hrănirea trebuie doar să aibă loc în fiecare zi. Ele pot fi lăsate și în weekend, ceea ce le face ideale ca animale de companie de birou.

Gecko Office Pet

Budgies

Deși pot fi destul de "discuții", BIGGIE BYSTERS sunt minunați să aibă în jurul biroului, deoarece se bucură de a fi în jurul oamenilor (și reciproc, așa că încercați să obțineți cel puțin două dacă vă decideți pe acești băieți, cum ar fi noul dvs. PET de birou). Ei vor sta fericit pe umăr sau degetul, care poate fi foarte distractiv - deși sunt, de asemenea, cunoscuți că Poo o mulțime. Din fericire, acest lucru nu miroase prea mult și poate fi localizat în cușcă sau pe bord, care va avea nevoie de curățare aproximativ o dată pe săptămână.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cuști de păsări

Iepure

Știați că iepurii pot fi instruiți? Deși foarte puțini oameni își păstrează iepurașii în aer liber, este mai bine ca iepurii să aibă domnie liberă, fiind păstrate doar într-o cușcă dacă este suficient de mare și confortabil pentru ca ei să alerge în jurul lor. Atâta timp cât sunt bine socializați de la o vârstă fragedă și sunt hrăniți o dietă sănătoasă de legume, fân și iarbă, iepurii sunt animale de companie fantastic de întreținere pentru a avea în jurul biroului. Un cuvânt de avertizare, deși păstrați firele ascunse de iepurașii mici curiunei, deoarece acestea sunt mai mult decât probabil că au o mestectate bună.

Biroul de iepure Pet

Șerpi

O altă opțiune care poate împărți opiniile, șerpii sunt un birou de birou de întreținere fantastic. Tot ce au nevoie este un vivarium care se potrivește nevoilor lor. În timp ce ar putea fi un punct de discuție pentru vizitatori la locul de muncă, asigurați-vă că vă puteți gestiona alimentarea noului dvs. șarpe de animale de companie câteva gustări gustoase sub formă de șoareci și șobolani. Desigur, dacă dețineți deja câteva dintre acestea, este probabil cel mai bine să nu alegeți un șarpe, deoarece ați putea observa că puțin lipsesc ..

Snake Office Pet

Pisicile

Ca una dintre cele mai populare animale de companie din întreaga lume, nu este surprinzător faptul că pisicile și-au făcut drumul pe această listă. Ca și în cazul tuturor pisicilor, regula principală de urmat cu pisica dvs. de birou este de a le lăsa singuri atunci când doresc și socializează cu ei când vor. Practic, faceți tot ce vor, în condițiile lor - la urma urmei, nu este independența lor tenacei de ce ne iubim pisicile?

Câini

Pe o notă puțin mai sociabilă. Câinii sunt cel mai bun prieten al omului pentru un motiv. Un câine bine pregătit este partenerul perfect de birou, indiferent de dimensiunea instituției dvs. Ele sunt singurul animal (până acum), care sa dovedit a crește nivelurile de serotonină (hormonul fericit) la om - și au existat dovezi care sugerează că propriile lor niveluri de serotonină cresc atunci când oamenii americani. Ar trebui, bineînțeles, să vă amintiți că este o idee bună să vă plimbați câinele pe parcursul zilei, care poate fi o modalitate excelentă de a petrece o oră de prânz. Deși mulți ar putea să nu vadă câinele umil ca un animal de companie cu întreținere redusă, dacă câinele dvs. este bine socializat și a fost stimulat fizic și mental, nu există niciun motiv pentru care un câine în biroul dvs. ar trebui să provoace nici un havoc.

Câine de casă de companie

Gândurile finale

Toate animalele trebuie să fie bine îngrijite și să aibă în considerare avantajele și dezavantajele lor naturale. Cu toate acestea, considerăm că lista de mai sus oferă câteva exemple mari de animale de companie care măresc fericirea și productivitatea la locul de muncă, permițând, de asemenea, noile dvs. animale de companie să fie bine îngrijite. Amintiți-vă că unele dintre aceste alegeri vor avea nevoie de îngrijire constantă, chiar și atunci când biroul dvs. este pe o pauză și vă rugăm să discutați cu medicul veterinar dacă aveți vreun fel de îngrijorare despre cel mai bun birou de birou pentru dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Animale care fac cele mai bune animale de companie de birou