Care este cel mai bun tip de gard pentru o pășune de cal?

Cal în spatele unui gard

Nici un fel de garduri pentru cai este total sigur sau prost, dar unele garduri sunt mai bune decât altele.

Fencing lemnos

Cea mai tradițională garduri este șinele din lemn - fie jurnal sau scânduri. Jurnalele de cedru sunt adesea folosite, la fel ca și scândurile de două ori de zece-inch ținute cu posturi care sunt de cel puțin patru centimetri în diametru. Accidentele la cai pot apărea atunci când bușteni sau șine se așează dacă sunt rupte. Unii cai îi place să mestece lemnul și poate deteriora gardurile din lemn. Gardurile de lemn are nevoie de întreținere frecventă pentru ao menține în reparații și pentru a-și prelungi viața.

Există multe tipuri de garduri de vinil și plastic disponibile care sunt proiectate special pentru cai. Șinele de plastic imită aspectul lemnului fără a fi nevoie de vopsea. Alte tipuri de garduri din plastic sunt o combinație de material sintetic întărit cu sârmă. Aceste garduri sunt atractive și relativ sigure, deși este posibil ca un cal să devină încurcat și tăiat de fir.

Garduri electrice

Gardurile electrice oferă o barieră psihologică, iar animalele nu sunt conținute de puterea gardului, ci de frica de șocul dureros, dar inofensiv. Nu este o alegere bună pentru zonele mici - dar poate oferi o izolare adecvată, adecvată în jurul pășunilor mari, unde gardurile tradiționale nu pot fi ridicate sau unde este nevoie de garduri temporare. Există multe opțiuni, inclusiv panglică de poliester, nailon, plastic sau stalpi metalici, bateria, solarul sau electric. Gardurile electrice nu este permisă în unele zone, deci verificați cu municipalitatea dvs. înainte de a pune un gard electric. Unii cai învață să candideze prin fir și vătămarea poate apărea Dacă un cal se încurcă.

Gardurile electrice nu pot fi potrivite în zonele în care este foarte vânt sau zăpadă, Deoarece condițiile de vânt și de gheață pot face sârmă. Domenii foarte dureroase poate să nu fie potrivită fie deoarece ramurile pot scurta încărcătura electrică. Acest tip de nevoi de garduri verifică în mod regulat pentru a fi sigur că funcționează corect. Sârmă electrică este adesea utilizată împreună cu alte tipuri de garduri pentru a menține caii să se apropie de linia de gard.

Garduri de sârmă

Cu excepția cazului în care este conceput special pentru cai, gardurile de sârmă este o alegere slabă. Unele garduri de plasă sunt acum concepute pentru a menține în siguranță caii în timp ce păstrați dăunători nedorite, cum ar fi Opossurile care transportă bolile Out. Dimensiunea spațiilor dintre fir este suficient de mică pentru a împiedica un cal de la lovirea unui picior prin sau lipirea capului său între și a deveni încurcat.

Sârmă de pagină cu deschideri de opt sau zece inci sau cu sârmă de înaltă tensiune, fie electrificată, fie nu, este o alegere periculoasă pentru gardurile de cal. Un cal sau un ponei poate deveni cu ușurință încurcați și tăiați serios de fir, uneori fatal. Mulți oameni folosesc acest lucru ca garduri de perimetru, unde este puțin probabil ca caii să vină în contact cu el. Pentru padocurile mai mici, gardurile de pagină sau sârmă pătrată prezintă prea mult un pericol.

Garduri de țevi

Gardurile de țeavă este populară în unele zone în care conducta este ușor accesibilă și ieftină. Un gard de țeavă este o întreținere redusă și robuste. Marginile ascuțite și rezistența neangajată sunt cele două pericole principale ale gardurilor țevilor. Gardurile de țeavă nu se poate suporta până la condiții foarte umede, mamă.

Când decideți ce tip de garduri pentru a construi, va trebui să luați în considerare terenul, nevoile calului dvs. și bugetul tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este cel mai bun tip de gard pentru o pășune de cal?